Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

VIDEO: Έκανε tattoo στους βολβούς των ματιών του!!!

Σαρκοφάγος κινέζας βασίλισσας, στολισμένη με αρχαιοελληνικά σύμβολα!

Ανήκει σε μία βασίλισσα της Δυναστείας των Τανγκ, που έζησε τον 9ο μ.Χ. αιώνα στην πόλη Τσαγκάν της Κίνας και φέρει πάνω της χαραγμένα αρχαία ελληνικά σύμβολα...


ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!





Τα αρχαιοελληνικά σύμβολα



Τα σύμβολα της σαρκοφάγου είναι φανερά επηρεασμένα από την αρχαία ελληνική μυθολογία, γεγονός που παραξενεύει τους μελετητές αφού συνήθως οι σαρκοφάγοι στην Κίνα διακοσμούνταν με θέματα από την Βουδιστική παράδοση.

Σύμφωνα με τον αρχαιολόγο Γκε Τσενγκιόνγκ (Ge Chengyong), πάνω στην σαρκοφάγο διακρίνονται οι φιγούρες τεσσάρων αρχαίων ελλήνων πολεμιστών, ζώα που προσφέρονται ως θυσία σε θεούς και αίγες που παραπέμουν σε αρχαία ελληνική τραγωδία! "Και η ζωή της βασίλισσας μοιάζει βγαλμένη από ελληνική τραγωδία, αφού έχασε πολλά από τα παιδιά της από δολοπλοκίες και συνομωσίες μέσα στο παλάτι της", παρατηρεί.



Το εξωτερικό Αρχαία Ελλάδα, το εσωτερικό Κίνα!

Το περίεργο είναι πως το εσωτερικό της σαρκοφάγου, είναι στολισμένο από εικόνες της κινεζικής παράδοσης, με αναφορές στον Ταοϊσμό, τον Βουδισμό και τον Κομφούκιανισμό, και δεν έχει καμία σχέση με το εξωτερικό της που θυμίζει Αρχαία Ελλάδα!

Ο Ταοϊσμός επισημοποιήθηκε στην Κίνα κατά τη διάρκεια της δυναστείας των Τανγκ, ανταγωνιζόμενος τον Κομφουκιανισμό και τον Βουδισμό, που ασκούσαν εξίσου σημαντικές κοινωνικές, θρησκευτικές και πολιτικές επιδράσεις.



Για τους περισσότερους κινέζους κανένα από τα παραπάνω ρεύματα δεν ήταν αποκλειστικά μοναδικό και κάπως έτσι ξεκίνησε στην αυτοκρατορική Κίνα, η συνύπαρξη και των τριών θρησκευτικο- φιλοσοφικών ρευμάτων.

ΣΟΚ: Αποκεφαλίστηκαν δύο πακιστανοί, καταδικασμένοι σε θάνατο, για βιασμό

Δύο Πακιστανοί που είχαν κριθεί ένοχοι για βιασμό αποκεφαλίστηκαν σήμερα δημοσίως στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας...όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.


Οι δύο άνδρες είχαν καταδικαστεί σε θάνατο γιατί εισέβαλαν στο σπίτι μιας οικογένειας ξένων και αφού βίασαν μια γυναίκα που βρισκόταν εκεί, της έκλεψαν τα κοσμήματά της, το κινητό τηλέφωνο και χρήματα.

Από τις αρχές του έτους στη Σαουδική Αραβία έχουν εκτελεστεί 21 άνθρωποι. Το 2009 οι εκτελέσεις έφτασαν τις 67 και το 2008 τις 1202.

Ο βιασμός, ο φόνος, η ένοπλη ληστεία και η διακίνηση ναρκωτικών θεωρούνται κακουργήματα που επισύρουν τη θανατική ποινή.

lady gaga elton john speechless / your song

Το τηλεχειριστήριο του Μεγαλοδύναμου

http://www.newsbeast.gr/files/temp/0D2300B268D3AAAC5C2E27C2A111FC67.jpgΔΕΙΤΕ: Μια κονσόλα που «ελέγχει» τα φυσικά φαινόμενα.


Ο ρώσος καλλιτέχνης, Vadim Fishkin, εμπνεύστηκε και δημιούργησε μια γιγαντιαία κονσόλα. Κάποιοι τη χαρακτήρισαν ως «το τηλεχειριστήριο του Μεγαλοδύναμου». Μοιάζει σαν ένα τεράστιο τηλεχειριστήριο Playstation… η διαφορά είναι όμως ότι το συγκεκριμένο μπορεί με το πάτημα ενός κουμπιού να προκαλεί σεισμούς, λιμούς και καταποντισμούς!

Η τέχνη δε γνωρίζει... σύνορα!http://www.newsbeast.gr/files/1/2010/10/22/BUTTON%201.jpg

Επιπτώσεις από την κλιματική αλλαγή

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgLfJlnUSHorXhOGLwX7EGNnRj23EuRBBPlHyuunDayAM2i43JnvxisDGIX33sY2tEbMls4erv2FTGUEbtvpL-XOTBSqh9LzgUd4CdcQH7dnQGz7V628ySqlqwrFapNG6MC7jHN-WTfHGm5/s200/%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE.jpgΗ θερμοκρασία στην Αθήνα τα καλοκαίρια θα αυξηθεί κατά 7,5 βαθμούς Κελσίου, το μισό «Δέλτα» του Νείλου θα πλημμυρίσει αν η στάθμη της θάλασσας ανέβει κατά 1 μέτρο... θα επηρεαστούν ο τουρισμός, οι αγροτικές καλλιέργειες (κυρίως ελαιόδενδρα και αμπελώνες): αυτά θα είναι τα αποτελέσματα αν συνεχιστούν οι εκπομπές αερίων και η συγκέντρωσή τους στην ατμόσφαιρα, σύμφωνα με τον κ. Δημήτρη Λάλα, σύμβουλο του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.




Μιλώντας στο συνέδριο για την κλιματική αλλαγή στη Μεσόγειο, ο κ. Λάλας τόνισε ότι οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής είναι εδώ και καλύπτουν όλες τις δραστηριότητες στις οποίες βασίζονται η οικονομία και η κοινωνία. «Η θερμοκρασία στη Μεσόγειο και την Ελλάδα θα αυξηθεί, θα μειωθούν οι βροχοπτώσεις και θα έχουμε περισσότερα ακραία φαινόμενα. Αυτό είναι το μέλλον και πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λάλας.



Αναφερόμενος στο νερό τόνισε ότι αντιμετωπίζουμε ήδη πολλές δυσκολίες καθώς οι χώρες της Μεσογείου καταναλώνουν περισσότερο νερό από αυτό που τους αναλογεί και αν μειωθούν οι βροχοπτώσεις οι επιπτώσεις θα είναι ολέθριες».



Ο κ. Λάλας εξέφρασε εξάλλου ανησυχία για τις διαπραγματεύσεις ενόψει της διάσκεψης του Κανκούν, στο Μεξικό τον ερχόμενο Δεκέμβριο λέγοντας ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά και τα μηνύματα δεν είναι θετικά. Το 2012,πρόσθεσε, λήγει το Πρωτόκολλο του Κυότο και δεν είναι ξεκάθαρο τι θα ακολουθήσει. Δεδομένου ότι χρειάστηκαν 7 χρόνια για να κυρωθεί το Κυότο, είναι φανερό ότι δεν υπάρχει χρόνος και το 2012 θα υπάρχει κενό. Όμως τα προβλήματα μεγαλώνουν όσο περνά ο χρόνος και όσο καθυστερούμε θα μεγαλώνει η ένταση και το κόστος της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, αν θέλουμε να παραμείνει η αύξηση της θερμοκρασίας κάτω από 2 βαθμούς Κελσίου.



Ο πρώην πρόεδρος της Κόστα - Ρίκα κ. Jose-Maria Figueres υπογράμμισε ότι χρειάζεται ολιστική προσέγγιση της βιώσιμης ανάπτυξης και της κλιματικής αλλαγής.



Ο κ. Δημήτρης Καραβέλλας από το WWF Hellas τόνισε ότι η περιφερειακή πρωτοβουλία των χωρών της Μεσογείου δεν αποκλείει την παγκόσμια προσπάθεια. «Χρειάζονται συνέργειες και πρωτοβουλίες, καθώς και μεγαλύτερη προσπάθεια από τις κυβερνήσεις», είπε.



Ο πρόεδρος της Διεθνούς Συνεργασίας για το νερό κ. Michael Scoullos είπε ότι πρέπει να δοθεί έμφαση στην εφαρμογή του προγράμματος υδάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. «Ήδη έχουμε μια σειρά πολύ συγκεκριμένων σχεδίων προσαρμογής. Το επόμενο βήμα πρέπει να είναι η συνένωση και συντονισμός των πρωτοβουλιών των χωρών της περιοχής, με τη συνδρομή και των μη κυβερνητικών οργανώσεων», τόνισε.



Η κα Maria Luisa Silva Mejias, επικεφαλής του Γραφείου Συντονισμού του Μεσογειακού Προγράμματος Δράσης για το περιβάλλον του ΟΗΕ τόνισε ότι οι απειλές που περιέγραψε ο κ. Λάλας είναι ήδη πραγματικότητα. «Ήδη χάνονται νησιά στο Νείλο, και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα ύδατα της Μεσογείου εισέρχονται στο Δέλτα».



Η κα Mejias επεσήμανε ότι στο μέλλον πρέπει να δουλέψουμε με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με το παρελθόν, καθώς οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής θα είναι πολύπλευρες και πολυθεματικές, και υπογράμμισε την ανάγκη οι χώρες της Μεσογείου να πάνε με μια φωνή στις διαπραγματεύσεις για το κλίμα.



Οι εργασίες του συνεδρίου για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής στις χώρες της Μεσογείου θα ολοκληρωθούν με την υπογραφή Κοινής Δήλωσης για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και την προώθηση της πράσινης ανάπτυξης στην περιοχή της Μεσογείου.

Μετέφερε επικίνδυνα τοξικά με το πλοίο της γραμμής

http://www.skai.gr/files/temp/3E654FEE6B6BC0BB3EDFF9A5B1304C7E.jpgΟδηγός φορτηγού συνελήφθη την Παρασκευή στο Ηράκλειο Κρήτης καθώς μετέφερε με το πλοίο της γραμμής βαρέλια τα οποία περιείχαν εύφλεκτο τοξικό υλικό συνολικού βάρους 20 τόνων.




Πρόκειται για διχλωροπροπένιο, ένα τοξικό υλικό ιδιαίτερα επικίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία.



Προανάκριση για την περίεργη υπόθεση διεξάγει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης της μεταφορικής εταιρείας. skai.gr

Οδηγούσε για μήνες με μία μούμια δίπλα της!

http://img.protothema.gr/F3B26156D3126A75E84A12EBE5EDC131.jpgΜια πρώην κτηματομεσίτρια κυκλοφορούσε επί μήνες με το μουμιοποιημένο σώμα μιας άστεγης μέσα στο αυτοκίνητό της, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία του Λος Άντζελες.




Η οδηγός είχε επιτρέψει στην άστεγη να κοιμηθεί μέσα στο αυτοκίνητο αλλά όταν εκείνη πέθανε, φοβήθηκε να ειδοποιήσει την αστυνομία.



Αντί για αυτό, κάλυψε τη σορό με μια στοίβα ρούχων και έριξε σόδα για να περιορίσει τη δυσοσμία.



Οι ιατροδικαστές πιστεύουν ότι η γυναίκα πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο πριν από τρεις έως δέκα μήνες.



Οι καιρικές συνθήκες και η έλλειψη αέρα μέσα στο όχημα συνέβαλαν στη μουμιοποίηση του πτώματος.



Η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα όταν πήγε να απομακρύνει το αυτοκίνητο που είχε εγκαταλειφθεί σε ένα δρόμο.



Από τη νεκροτομή δεν βρέθηκαν στοιχεία που να συνηγορούν σε εγκληματική ενέργεια.



Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν η οδηγός θα κατηγορηθεί για το θάνατο της άστεγης, τα στοιχεία της οποίας παραμένουν άγνωστα.

NEW World's Longest Basketball Shot - Night Vision (Bottom View) - Dude ...

Μέσω του internet διακινούνται "νόμιμα" ναρκωτικά

Μέσω του internet διακινούνται "νόμιμα" ναρκωτικάΑκόμα και μέσω διαδικτύου γίνεται πλέον η διακίνηση ναρκωτικών, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Κέρτιν της Αυστραλίας.




Ο ψυχολόγος Στίβεν Μπράιτ, που έκανε σχετική μελέτη και θα την παρουσιάσει στο Αυστραλιανό Συνέδριο για τα Ναρκωτικά, υποστηρίζει ότι μέσω του internet διακινούνται «νόμιμα» ναρκωτικά που όμως περιέχουν ουσίες, όπως και τα παράνομα, και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα.



Ο ίδιος ισχυρίζεται πως ο εν λόγω τρόπος διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών είναι εύκολος, καθώς οι διακινητές είναι δύσκολο να εντοπιστούν από τις διωκτικές αρχές.

Κομοτηνή: Έκανε σεξ σε φέρετρο ακούγοντας νεκρώσιμες ψαλμωδίες

Πού να φανταστεί πως θα πήγαινε να ολοκληρώσει τη σχέση με την κοπέλα που έβγαινε τον τελευταίο καιρό και θα την έβρισκε να τον περιμένει μέσα σε ένα φέρετρο;;


Απίστευτο και όμως αληθινό και μάλιστα συνέβη στη χώρα μας και....

συγκεκριμένα στην Κομοτηνή!



Τα ερωτικά καμώματα μιας 35χρονης εντυπωσιακής γυναίκας που ήθελε η σεξουαλική πράξη να συνοδεύεται με ψαλμωδίες της νεκρώσιμης ακολουθίας έχουν προκαλέσει σάλο στην

πόλη και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η συγκεκριμένη γυναίκα που ήταν τόσο καλλιεργημένη, όμορφη και σνομπ θα είχε τέτοιου είδους βίτσια!

Σύμφωνα με τον τοπικό τύπο, ο 40χρονος εργένης που έβγαινε για καιρό με την 35χρονη το έβαλε στα πόδια όταν μπαίνοντας στο σπίτι της, την είδε να τον περιμένει μέσα σε ένα φέρετρο αντί στο κρεβάτι της όπως του είχε υποσχεθεί!

Εκείνος χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος, άκουσε μία ψαλμωδία να διαρκεί για μερικά λεπτά και αμέσως έσπρωξε την πόρτα για να μπει στο διαμέρισμα όταν αντίκρισε παντού να υπάρχουν λιβάνια και κεριά και η γυναίκα να είναι γυμνή μέσα σε ένα φέρετρο…

Ομολογουμένως το σοκ ήταν μεγάλο και ο 40χρονος έντρομος, άρχισε να τρέχει για να γλυτώσει.

elina bekakou and grace niarou dancing part 2

ELINA BEKAKOU AND GRACE NIAROU DANCING

Ράδιο Αρβύλα - Έναρξη Τούρκικου σίριαλ - 20/10/2010

Δίχρονο κοριτσάκι κάνει βόλτες με πύθωνα !

Δίχρονο κοριτσάκι κάνει βόλτες με πύθωναΤεράστιοι πύθωνες και πολλά άλλα είδη φιδιών είναι οι καλύτεροι φίλοι της Νάταλι, ενός κοριτσιού μόλις δυο χρονών από την Παλαιστίνη, που παίζει μαζί τους και τα ταΐζει, λες και είναι οι κούκλες της.




Βέβαια, τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθώς η μικρή κληρονόμησε αυτήν την ομολογουμένως παράξενη συνήθεια από τον 35χρονο πατέρα της, ο οποίος είναι δημόσιος υπάλληλος, αλλά στον ελεύθερο χρόνο του εκτρέφει… φίδια!



Στην συλλογή του, διαθέτει πάνω από μια ντουζίνα φίδια, συμπεριλαμβάνοντας τεράστιους πύθωνες, που ζουν σε ένα υπόστεγο μόλις μερικά μέτρα από το σπίτι του στην Δυτική Όχθη και τα οποία θεωρεί «μέλη της οικογένειας του»!



Ο Amwasi γνωρίζει τα πάντα γύρω από τα διαφορετικά είδη φιδιών, καθώς και ποιο είναι το κατάλληλο αντίδοτο για κάθε τύπο δαγκώματος. Εκτός από τα τοπικά φίδια που συλλέγει, εισάγει και άλλα είδη από άλλες χώρες.



Όσο για τα παιδιά του; θεωρούν τους τεράστιους πύθωνες σαν κατοικίδια. Η 2χρονη Νάταλι τα φιλάει και πάει βόλτα πάνω στην ράχη τους ενώ ο 13χρονος γιος του Ibrahim, τα ταΐζει όταν ο πατέρας του λείπει.



Το σοκαριστικό της υπόθεσης είναι ότι ο 35χρονος άνδρας εκτρέφει κοτόπουλα, πάπιες και κουνέλια προκείμενου να εξασφαλίσει συνεχή τροφή για τα «κατοικίδια» του. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα τάισε τους πύθωνες με ένα αρνί που ήταν πολύ μεγαλύτερο σε μέγεθος από την ίδια του την κόρη. Ωστόσο, όπως ο ίδιος λέει δεν φοβάται για την ασφάλεια της οικογένειας του.

Baby chimp's birth at Attica Zoological Park

Dice Mosaic

Newsbeast.gr - Αυτά γίνονται αν τρέχεις πολύ γρήγορα

Ρουμανία: Γιγάντιος σοκολατένιος Αη Βασίλης!

http://www.cosmo.gr/images/santa%20chocolate%20211010.jpgΈνα σοκολατένιο Αη Βασίλη, βάρους τριών κιλών και ύψους...






62 εκατοστών, παρασκεύασε η εταιρεία Pralin Chocolates στη Ρουμανία, ώστε, αφ' ενός να δημιουργήσει από τώρα εορταστικό κλίμα στο καταναλωτικό κοινό και αφ' ετέρου να προωθήσει τις πωλήσεις της.



Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία επισημαίνει ότι πρώτη φορά στη Ρουμανία παρασκευάζεται τέτοιο



προϊόν , το οποίο μάλιστα είναι και χειροποίητο.



Ο επικεφαλής της Pralin Chocolates, Φλόριν Μπάλαν δήλωσε πως, εκτός του σοκολατένιου Αη Βασίλη, γλυκίσματα με βάση τη σοκολάτα και προσφιλή χριστουγεννιάτικα θέματα, όπως έλατα, χιονάνθρωποι και μπότες του Αη Βασίλη, πρόκειται να πωληθούν, σύντομα, στη ρουμανική αγορά, στην οποία η εταιρία έχει εισάγει καινοτόμα προϊόντα, τα οποία κέρδισαν την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού.



Ακόμη πιο πρωτότυπα, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι τα χριστουγεννάτικα γράμματα και εικόνες, φτιαγμένα από σοκολάτα, καθώς και τα χριστουγεννιάτικα παζλ.



Το εργοστάσιο της Pralin στη Ρουμανία, παρασκευάζει επίσης, σοκολατένιες καρδιές, καλυμμένες με χρυσό και ασήμι, οι οποίες μπορούν να...φαγωθούν, καθώς και νομίσματα ευρώ και μουσικά όργανα, όλα φτιαγμένα από σοκολάτα.

Όταν νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα...

http://vatopaidi.files.wordpress.com/2010/10/image012.jpg?w=568&h=366