Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

L'Ordre, Jean-Daniel Pollet (1973 )

Σπιναλόγκα 1973: αληθινές εικόνες που σοκάρουν! Ένα βίντεο που ίσως ΔΕΝ αντέχετε να δείτε!Η Σπιναλόγκα βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο επίκεντρο των συζητήσεων και του ενδιαφέροντος, λόγω του νέο σίριαλ με τον τίτλο "Νησί" που καθήλωσε από την πρωτη ημέρα προβολής του, τους τηλεθεατές.


Η αληθινή ιστορία του Νησιού της Σπιναλόγκας, έχει αποτελέσει στο παρελθόν αντικείμενο μελέτης για ιστορικούς, συγγραφείς & σκηνοθέτες.

Το pyles.tv, σας παρουσιάζει σήμερα ένα συγκλονιστικό απόσπασμα από το ντοκιμαντερ "L'Ordre" ("Η Τάξη") , που γύρισε το 1973 ο Ζαν Ντανιέλ Πολέ , μιλώντας με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές.

Στο δελτίο τύπου της εποχής, διαβάζουμε:

"Η Τάξη", σε σκηνοθεσία Ζαν Ντανιέλ Πολέ, και μουσική του Γιάννη Μαρκόπουλου, είναι η αποκάλυψη της ένοχης συνείδησης των "υγιών" ανθρώπων που είχαν κλείσει τους λεπρούς στο κρητικό νησάκι Σπιναλόγκα. Μιλάει με τρόπο που συγκλονίζει ένας λεπρός, με το όνομα Ρεμουντάκης".

Το pyles.tv σας προειδοποιεί ότι τόσο οι εικόνες, όσο -κυρίως!- τα λόγια αυτού του ανθρώπου είναι σκληρά και μπορεί να σας σοκάρουν!

ΙΔΟΥ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ !

cebbceb7cf83cf84ceb7cf83 cebbcebfcf85cf84cf81ceb1cebaceb9cebfcf85 ΙΔΟΥ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ !



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ



Η sfedona.gr παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα την αποκαλυπτική φωτογραφία από τις κάμερες μιας εκ των δύο τραπεζών που δείχνει πολύ καθαρά την στιγμή της ληστείας .

Ο θρασύτατος ληστής χωρίς να φοράει κουκούλα ή κράνος παρουσιάστηκε κρατώντας όπλο και ζήτησε από τον ταμία να του παραδώσει τα χρήματα , ειδεμή απείλησε ότι θα πυροβολούσε. Η ληστεία της τραπεζών Κύπρου και Πειραιώς που βρίσκονται σε απόσταση 300 περίπου μέτρων μεταξύ τους στην κεντρική λεωφόρο Ελ.Βενιζέλου Λουτρακίου έγινε με διαφορά 8-10 περίπου λεπτών!

Φαίνεται πως ο δράστης είναι το ίδιο άτομο κατά πάσα πιθανότητα Έλληνας, ηλικίας 35 περίπου ετών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων ο δράστης απομακρύνθηκε με μηχανή μέσα από τα στενά της πόλης του Λουτρακίου.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η τοπική αστυνομία με την συνδρομή των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ για τον εντοπισμό του ληστή που αποκόμισε σημαντικό ποσό χρημάτων και από τις δύο τράπεζες.

MECHANICAL SEPARATION

VIDEO ΣΟΚ: Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι αυτό στη φωτογραφία;Αν νομίζετε πως αυτό που απεικονίζεται στην φωτογραφία είναι παγωτό, κάνετε μεγάλο λάθος.


Ανακαλύψτε την σοκαριστική αλήθεια στην συνέχεια του άρθρου…



Πρόκειται για μηχανικά διαχωρισμένο κοτόπουλο που χρησιμοποιείται από τα fast food για chicken nuggets και μπιφτέκια.Επίσης χρησιμοποιείται για επεξεργασμένα προϊόντα κοτόπουλου που βρίσκουμε στα σουπερ μάρκετ.



Αφού αφαιρεθούν τα βασικά κομμάτια κρέατος από το κοτόπουλο, όλα τα υπόλοιπα κομμάτια όπως κόκκαλα, εντόσθια κτλ τοποθετούνται σε ένα...

ειδικό μηχάνημα το οποίο τα πιέζει και τα πολτοποιεί με αποτέλεσμα την ροζ μάζα που μοιάζει με παγωτό.



Στην συνέχεια και εξαιτίας των βακτηρίων που συγκεντρώνει, το μηχανικά διαχωρισμένο κοτόπουλο πλένεται με αμμωνία. Τέλος, του δίνεται τεχνητά η γεύση κοτόπουλου και βάφεται με συνθετικό χρώμα.







Το τελικό αποτέλεσμα είναι κάπως έτσι. Λαχταριστό, ε;

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ: Η λίστα των ονομάτων στη δημοσιότητα

Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου έδωσε εντολή να ενεργοποιηθεί η διάταξη νόμου που προβλέπει τη δημοσιοποίηση ονομάτων κατηγορουμένων για εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων!




Ετσι δόθηκαν στη δημοσιότητα μερικά από τα ονόματα των συλληφθέντων.



Από τους συλληφθέντες, ο αρχιμανδρίτης ονομάζεται Φώτης Μακρυστάθης. Λειτουργεί στην εκκλησία Αγίου Δημητρίου Σπάρτης και διαμένει στον Πειραιά. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στην κατοχή του βρέθηκε το σκληρότερο υλικό.

Συνελήφθησαν ακόμη οι μηχανικοί Γιώργος Ηλιόπουλος και ο Σπύρος Συμεωνίδης, ο γιατρός-νευροχειρουργός Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης του Κωσταντίνου, ο επιχειρηματίας Φαίδων Χασιώτης, ο Άρης Μπαχαριάν (dj στην Μύκονο), ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Καρέζης και ο αξιωματικός του Στρατού Γιώργος Παπαδημητρίου.

Η επιχείρηση εντοπισμού των υπόπτων είχε την κωδική ονομασία Μyοsis και κράτησε 3 μήνες. Ξεκίνησε από σήμα της Ιντερπόλ, αφού είχαν εντοπιστεί από την Αστυνομία του Λονδίνου περισσότερες από 200 ιστοσελίδες που διακινούσαν υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Ορισμένοι από τους παρόχους και χρήστες του υλικού ήταν οι Έλληνες που συνελήφθησαν μετά από ενέργειες της Υπηρεσίας για την καταπολέμηση του ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υλικό ήταν ιδιαίτερα σκληρό, όπως πχ. βίντεο με βρέφη ηλικίας από 6 μηνών, που είναι δεμένα στους αγκώνες και κακοποιούνται σεξουαλικά από ενήλικες. Κόστιζε περίπου 80$ και οι κατηγορούμενοι το αγόραζαν με πιστωτικές κάρτες.

Εχουν μέχρι στιγμής εκδοθεί 25 εντάλματα σύλληψης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα.



AYTA EINAI TA ONOMATA ΤΩΝ 21 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ



1). ΒασταρδήςΑναστάσιος(38) άεργος,

2). Μπελιζενίτης Βαγγέλης(38) φωτογράφος,

3). Ζώης Λεωνίδας (42) ιδ.υπάλληλος,

4). Καραχάλιος Γιάννης(38)Επιχειρηματίας,

5). Χιωτάκης Αντώνης(49) ιδ. υπάλληλος,

6). Ζήσιμος Αντώνης-ιδ.υπάλληλος,

7). Κυριακίδης Δημήτρης -Γιατρός(Βέροια),

8). Κατσαβός Δημήτρης-στρατιωτικός(Λάρισα),

9). Ρώρρας Θανάσης(45) Μουσικός,

10).Κουγιουμτζής Κώστας (31) τεχνικός Η/Υ,

11).Νικολουδάκης Σπύρος (29)τεχνικός Mega,

12).Γεωργιάδης Βασίλης (44)ηλεκτρολόγος,

13).Oldfield derek-Ιδ.υπάλληλος,

14).Θυμωδέας Φώτης-Εκπαιδευτικός,

15).Σουκαλόπουλος Δημήτρης (40)

16).Γεωργιάδης Δημήτρης(37)ιδ.υπάλληλος,

17). Καραμουσαδάκης Παναγιώτης,

18).Παπαευαγγέλου Αλέξανδρος (31) οικονομολόγος,

19).Πατίκας Δημήτρης (27) διατροφολόγος,

20). Καρανικόλας Λεωνίδας (41) εισοδηματίας.

21).Πανταζής Νίκος (51) ηλεκτρολόγος-μηχανικός



-----------------------------------------





Παρουσιάζουμε ολόκληρη τη λίστα, με πλήρη τα στοιχεία των παιδοφίλων που συνελήφθησαν με την κατηγορία της διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας. Θαυμάστε τους. Είναι οι: ...





1. ΚΟΥΚΟΣ Λεωνίδας του Σπυρίδωνα και της Καλλιόπης-Πηνελόπης, γεν. 17/9/1977 στην Αθήνα, Καθηγητής σωματικής αγωγής,

2. ΣΑΧΠΑΖΗΣ Κων/ντίνος του Γεωργίου και της Αδαμαντίας, γεν. 29/7/1968 στο Περιστέρι Αττικής, ιδιωτικός υπάλληλος,

3. ΤΣΟΓΚΑΣ Χαράλαμπος του Πολύκαρπου και της Υπατίας, γεν. 28/1/1982 στο Χολαργό, κατ. Αθηνών-υπάλληλος ΕΡΤ,

4. ΤΣΟΓΚΑΣ Πολύκαρπος του Χαραλάμπους και της Βασιλικής, γεν. 23/8/1949 στην Ναύπακτο, κατ. Αθηνών-Τριανταφυλλίδη αρ. 26, Συνταξιούχος-ΕΡΤ,

5. ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ Ευάγγελος του Κων/ντίνου και της Παναγιώτας, γεν. 18/2/1972 στην Αθήνα,,Ελεύθερος επαγγελματίας

6. ΓΚΟΤΣΗΣ Βασίλειος του Νικολάου και της Μαρίας, γεν. 16/01/1965 στην Αθήνα, κατ. Περιστερίου-Σαγγερίου αρ. 42, Δημόσιος υπάλληλος

7. ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Στυλιανός του Γεωργίου και της Μαρίας, γεν. 20/11/1973 στο Αμαρούσιο Αττικής, Επιχειρηματίας,

8. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος του Κων/ντίνου και της Μαγδαληνής, γεν. 22/4/1974 στην Αθήνα, Κτηματομεσίτης,

9. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης του Νικολάου και της Σταυρούλας, γεν. 30/6/1971 στην Αθήνα, Ιδιωτικός υπάλληλος- Athens Astir Palace ,

10. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος του Επαμεινώνδα και της Φωτεινής, γεν. 15/3/1971 στη Θεσ/νίκη, Άεργος,

11. ΡΟΜΑΝΙ Καρίμ του Ράμπια και της Άννας, γεν. 4/7/1988 στο Χολαργό-Αττικής, Φοιτητής

12. ΣΚΟΥΜΠΟΥΡΔΗΣ Εμμανουήλ του Ιωάννη και της Μαρίας, γεν. 26/5/1949 στη Ρόδο, Άεργος

13. ΔΙΑΛΥΝΑΣ Κων/ντίνος του Νικολάου και της Μαρίας,γεν. 22/8/1979 στο Ηράκλειο-Κρήτης, Ιδιωτικός υπάλληλος,

14. ΚΕΣΑΠΙΔΗΣ Μιχαήλ του Χαράλαμπου και της Μαρίας, γεν. 16/9/1970 στη Θεσ/νίκη, Μηχανικός αυτ/των,

15. ΛΕΦΑΣ Γεώργιος του Χρήστου και της Δέσποινας, γεν. 24/5/1983 στο Κιλκίς, Ιδιωτικός υπάλληλος,

16. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος του Στέφανου κα της Πολυξένης, γεν. 29/11/1962 στο Κιλκις, Δικηγόρος,

17. ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ Σπυρίδων του Γεωργίου και της Χριστίνας, γεν. 2/6/1979 στη Θεσ/νίκη, Άνεργος.

Τρίκαλα θησαυρός Αλή Πασά ανασκαφές 1η μέρα 14-10-10

Στον βυθό της Θάσου η χαμένη Ατλαντίδα;

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ7ZKVIcunyRuasOt8RDdvptDSFJbIa2QycuDpYg9M99l7jzP0&t=1&usg=__C2A5yOXwlKTtIu3po0J_1e2MYwE=Βρίσκεται η χαμένη Ατλαντίδα στον βυθό της Θάσου;


Η απάντηση στο ερώτημα αυτό προφανώς θα δοθεί από τους επιστήμονες μετά την ανακάλυψη μιας αρχαίας πόλης που χιλιάδες χρόνια τώρα ήταν κρυμμένη στον βυθό του βόρειου Αιγαίου, μόλις λίγα μίλια μακριά από το νησί.





Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Κέντρου Υποβρύχιας Φωτογραφίας...

Ερευνας και Τεχνολογίας ΠΚΥΦΕΤ, Γιάννη Σταματιάδη, στη Θάσο έγιναν σημαντικές χερσαίες και κυρίως υποθαλάσσιες ανακαλύψεις, όπως κυκλώπεια τείχη και υποβρύχιες στοές που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν στα ίχνη της χαμένης Ατλαντίδας.





Ο ίδιος δηλώνει πως μέχρι στιγμής δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο καθώς οι έρευνες στην υποθαλάσσια περιοχή της Θάσου θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες.



«Ισως να βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από μια τεράστια ανακάλυψη που αν επιβεβαιωθεί, θα συγκλονίσει όλο τον κόσμο» δήλωσε ο κ. Σταματιάδης και τόνισε: «Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Διαγωνισμού Υποβρύχιας Φωτογραφίας δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τις έρευνές μας. Παρ’ όλα αυτά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κανένα ενδεχόμενο. Συνεχίζουμε και όταν υπάρξει κάτι επίσημο, που προσωπικά το πιστεύω, θα προβούμε σε ανακοινώσεις. Για την ώρα, αυτό που ισχύει είναι ότι περίπου πέντε μίλια νότια της Θάσου υπάρχει κάτι που μπορεί να είναι μια βυθισμένη πόλη, αλλά που δεν αποκλείεται να είναι η χαμένη Ατλαντίδα. Για να μιλήσουμε όμως με βεβαιότητα πρέπει να συνεχιστούν οι έρευνες και φυσικά να εξεταστούν τα ευρήματα».





Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού που διοργανώθηκε από το ΠΚΥΦΕΤ, σε συνεργασία με το ΤΕΙ Καβάλας, ανακαλύφθηκαν σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα όπως χερσαία τείχη και πλήθος κεραμικών αντικειμένων καθώς και υποβρύχιες στοές που ενδέχεται να συνδέονται με τη χρυσοφόρα φλέβα του όρους Παγγαίου, που στην αρχαιότητα ήταν γνωστή ως Σκαπτέα Υλη.





Αναφορικά με τις σημαντικές αυτές ανακαλύψεις, ο κ. Σταματιάδης δηλώνει: «Οδηγηθήκαμε στα τείχη, που μπορεί να είναι κυκλώπεια, από κάποιους κατοίκους που γνώριζαν εδώ και καιρό την ύπαρξή τους. Ουσιαστικά πρόκειται για τείχη που βρίσκονται στο πουθενά και δεν αποκλείεται στο συγκεκριμένο σημείο να κρύβεται κάτι μεγάλο. Μπορεί να έχουν σχέση με τη χαμένη Ατλαντίδα, αλλά για να μιλήσουμε με απόλυτη σιγουριά πρέπει να ερευνήσουμε προσεχτικά το θέμα. Τώρα, τα ευρήματα θα πρέπει να εξεταστούν από την Αρχαιολογία για να βρεθεί η ακριβής ηλικία τους».

peraxora tora

Πλημμύρες στην Κορινθία

Η έντονη, μεσημβρινή, βροχόπτωση, είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν σημαντικά προβλήματα σε χωριά του νομού Κορινθίας. Πιο συγκεκριμένα, για τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα... πλημμυρίζουν οι οικισμοί Ευαγγελίστρια και Πουλίτσα, του δήμου Βόχας.


Οι κάτοικοι καταγγέλουν την ΕΡΓΟΣΕ και την κατηγορούν για κακοτεχνίες που έχουν γίνει στο έργο του προαστιακού στο Ζευγολατιό και είναι η αιτία για τις ζημιές που έχουν σημειωθεί στην ευρύτερη περιοχή.

Με λένε Ελλάδα...

Με λένε Ελλάδα.


Σου μιλάω ψιθυριστά να μην μας ακούσουν. Θα σου πω και εγώ την ιστορία της καταστροφής μου.

Με λίγα λόγια.



Κάποτε είχα μια συναίσθηση της ιστορικής αξίας μου, ήμουν πτωχή πλην τίμια.

Πολέμαγα για να μεγαλώσω.

Πολέμαγα για τους Βαλκανικούς.

Πολέμαγα για τη μεγάλη ιδέα στη Μικρά Ασία.

Έστω και αν έσπασα τα μούτρα μου δεν το έβαλα κάτω.

Πολέμαγα στο Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο και αντιστεκόμουν.

Ξυπνούσαν μνήμες που με συνέδεαν με το παρελθόν.



Μετά άρχισε ο ξεπεσμός μου.

Ο γελοίος εμφύλιος των αριστερών με τους δεξιούς που σφάζονταν με τα κονσερβοκούτια.

Η ανοικοδόμηση με τις γελοίες πολυκατοικίες, η πιο άσχημη πρωτεύουσα σε όλη την Ευρώπη.

Η Χούντα.

Το ΠΑΣΟΚ.

Τα λαμόγια στην εξουσία.

Το Τσοβόλα δώσ' τα όλα.

Ο Κοσκωτάς.

Ο Μητσοτάκης.

Οι κοριοί.

Το χρηματιστήριο του '99.

Όλοι αυτοί που δεν μπήκαν φυλακή.

Μαζί και οι παπαγάλοι.

Ο Σημίτης με τον Κόκκαλη και τον Μπόμπολα.

Οι λιμουζίνες και τα μπουζούκια σε μια χώρα που δεν παράγει τίποτα.

Τα δανεικά. Τα δανεικά. Τα δανεικά.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι.



Οι λαϊκιστές στην εξουσία.

Πράσινοι και μπλε.

Διορίστε, διορίστε, χώστε, φάτε, με ξεσκίσανε φιλαράκι.

Οι συνδικαλιστές.

Οι ληστοτραπεζίτες.

Οι Αλβανοί και οι σφαγές.

Οι χουλιγκάνοι και τα επεισόδια.

Οι κουκουλοφόροι και οι κουλτουριάρηδες αριστεροί της πλάκας υποστηρικτές τους. Οι αριστεροί με τις δεξιές τσέπες στην ΕΡΤ.

Οι υπουργοί και οι μίζες.

Η Ζίμενς, ο Τσουκάτος, ο Αλογοσκούφης.

Ο μπουνταλάς κρεμανταλάς Καραμανλής, ο άχρηστος.

Οι εισαγγελείς που δεν έβαλαν κανέναν στη φυλακή.

Οι τρομοκράτες που έπιασαν τη 17Νοέμβρη η οποία ήταν λιγότερο τρομοκρατική από το Σύστημα που με τρομοκρατεί φιλαράκι. Είμαι μία βιασμένη τρομοκρατημένη.

Μου κλωτσάνε τα ομόλογα λες και είναι σκατά, με έχουν κάνει σκουπίδι.

Με κράζουν οι Γερμανοί, με κράζουν σε όλα τα κανάλια της γης, ο υπουργός οικονομικών της Πορτογαλίας σήμερα δήλωσε "μην μας συγκρίνετε, εμείς δεν είμαστε Ελλάδα"!

Πιάνουν το όνομά μου στο στόμα τους όλοι, διότι εγώ έγινα η πιο βρωμιάρα απ'όλους. Είναι να τρελαίνεσαι, να παραληρείς..

Θα σου έγραφα κι άλλα, είχα πολλά να σου πω, αλλά θέλω να δω τώρα TV των εργολάβων και των εφοπλιστών που με αποβλάκωσε τελείως. Το μεσημέρι βλέπω τα κουτσομπολίστικα διότι εκεί δεν μιλάνε για μένα και ξεχνιέμαι. Αποβλακώνομαι ακόμα πιο πολύ.



Έχω τα ωραιότερα βυζιά που είναι σαν νησιά, τα ωραιότερα μάτια που είναι σαν θάλασσες, τα ωραιότερα οπίσθια που είναι σαν βουνά, αλλά δεν με γουστάρει πια κανένας. Διότι είμαι βρώμικη, με βίασαν όλοι.



Και δεν υπάρχει ΕΝΑΣ αρσενικός, ΕΝΑΣ πολιτικός να τους διαολοστείλει όλους αυτούς που με βιάσανε και να τους κλείσει φυλακή.

Δεν υπάρχει ΕΝΑΣ εισαγγελέας.



Τι να σου λέω άλλο φίλε, είμαι εξουθενωμένη..