Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Lumidee Ft Shaggy - Feel Like Making Love

Ивана - Душ или направо HD720p

nikos antonopoulos

Amor y sexoΥγιεινή πριν και μετά το σεξ

Amor y sexoΥγιεινή πριν και μετά το σεξ


Σχόλιο για το άρθρο! θέματα προσωπική υγιεινή
φύλο
φύλο Η καλή υγιεινή είναι πολύ σημαντικό όταν έχουν σεξουαλικές σχέσεις με έναν συνεργάτη. Και οι άνδρες και οι γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ότι τον καθαρισμό του κόλπου ή τα γεννητικά όργανα σε μια συστηματική και τακτική είναι πολύ σημαντική. Πριν την εκτέλεση της σεξουαλικής πράξης θα πρέπει να υπάρχει μια οικεία καθαρισμό. Σε κάθε περίπτωση, η πρακτική αυτή δεν θα απαιτηθεί δεδομένου ότι Μερικοί άνθρωποι προτιμούν τη στενή μυρωδιά πριν το σαπούνι έχει χρησιμοποιηθεί για την υγιεινή. Έτσι, θα πρέπει να διεξαγάγει συζητήσεις με το ζευγάρι και να χτυπήσει καλά στη μέθοδο που θα ακολουθήσει.



Πριν από το φύλο είναι επίσης σημαντικό καθαρίστε την περιοχή του πρωκτούΈξω από την περιοχή των γεννητικών οργάνων, καθώς και τα χέρια και τα δόντια, όπως στο πλαίσιο της προκαταρκτικής παιχνίδια που έρχονται σε επαφή με τα γεννητικά όργανα.




 Higiene intima antes y despues del acto sexual

Υγιεινή μετά το σεξ



Μόλις έφτασε συνουσία δεν κρίνεται αναγκαία για την εκ νέου καθαρισμό απόκρυφα μέρη σας. Οι σεξουαλικοί θεραπευτές συχνά συνιστούν ότι τα ζευγάρια περνούν τις συνέπειες της σεξουαλικής πράξης διαμονή σε αγκαλιάζει κρεβάτι και χαϊδεύει πριν από μία από τις δύο εξαφανίζεται προς το νεροχύτη.



Όντας χωρίς πλύσιμο δεν είναι παράλογη, διότι σπέρμα είναι στείρα και κάθε γυναίκα μπορεί να περάσετε μία ολόκληρη νύχτα με την ουσία αυτή στο αιδοίο ή τους γλουτούς. Ο άνθρωπος, εν τω μεταξύ, μπορείτε να είστε ήσυχοι γιατί βακτήρια από τον κόλπο δεν βλάπτουν το αρσενικό. Η προσωπική υγιεινή είναι απαραίτητη σε περιπτώσεις μυκητιασικής ή ευαίσθητο δέρμα, ή εάν ο γιατρός συστήνει, αλλά σε γενικές γραμμές μπορείτε να περάσετε μια νύχτα χωρίς την ανάγκη για στενή καθαρισμό μετά το σεξ.



Μια περίπτωση που δημιούργησαν περισσότερα ερωτήματα είναι η συνουσία κατά τη διάρκεια της εμμηνόρροια. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος μόλυνσης, αν τυχόν δύο άνθρωποι έχουν AIDS, αλλά είναι προτιμότερο να καθαρίσει γρήγορα μετά το γεγονός, γιατί το αίμα είναι ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την ανάπτυξη των μικροβίων.

Έλενα Moreno

Τέχνη στην άμμο.

Το μο#$! σέρνει καράβι.. πως προέκυψε

Δείτε πώς προέκυψε η φράση «το μο#$! σέρνει καράβι»…


Στην αρχαία Ελλάδα δεν υπήρχε ο Ισθμός της Κορίνθου. Η Πελοπόννησος ήταν ενωμένη με την στερεά Ελλάδα και όποιος ήθελε να πάει Πειραιά Πάτρα δια θαλάσσης, έπρεπε να κάνει το γύρο της Πελοποννήσου. Είχαν εφεύρει όμως μία – κουραστική – εναλλακτική λύση. Έσερναν τα καράβια πάνω σε κορμούς δένδρων και τα περνούσαν απέναντι δια ξηράς.



Επίπονη η εναλλακτική αλλά στη διαδρομή – που κρατούσε μέρες – υπήρχαν κάτι βουρδελ@κια με κοπέλες όμορφες, πρόθυμες και περιποιητικές. Οι ναυτικοί, για ευνόητους λόγους, προτιμούσαν τον δια ξηράς δύσκολο δρόμο και οι στεριανοί έλεγαν –και είχαν δίκιο– πως το μ*υνί σέρνει καράβι.



Αιώνες αργότερα, οι ναυτικοί – κυρίως οι Έλληνες – αποδείχτηκαν ιδιαιτέρως μερακλήδες. Δεν υπήρχε λιμάνι που να μην έχουν και μία αρραβωνιάρα. Δεν υπήρχε πουτ@ν@ λιμανιού που δεν μιλούσε Ελληνικά. Δυστυχώς όμως, οι φορτοεκφορτώσεις των πλοίων ολοκληρώνονταν με γοργούς ρυθμούς, ενώ οι καυλοπυρέσσοντες ναυτικοί ήταν αχόρταγοι και ποτέ τους δεν επέστρεφαν έγκαιρα. Τα πλοία έμεναν δεμένα να τους περιμένουν. Και είχαν δίκιο οι αγανακτισμένοι καραβοκύρηδες να λένε πως το μο#ν! δένει καράβι.



Αν δείτε καράβι στο βουνό.. μάλλον μο#ν! θα το ‘εχει πάει

Unrequited (2010) Trailer

Γεύμα των McDonalds άθικτο μετά από μισό χρόνο


Γεύμα των McDonalds άθικτο μετά από μισό χρόνο Posted by kinitro
Posted on 6:53 μ.μ.



Category:





Γεύμα των McDonalds άθικτο μετά από μισό χρόνο: "



Έξι μήνες άθικτο παρέμεινε ένα γεύμα Happy Meal των ταχυφαγείων McDonald's ύστερα από έρευνα μιας φωτογράφου που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Daily Mail.



Καθημερινά και για μισό χρόνο η φωτογράφος Sally Davies... τραβούσε φωτογραφίες το συγκεκριμένο παιδικό γεύμα που αποτελείται από πατάτες και burger χωρίς να έχει διαπιστωθεί κανένα σημείο σήψης.



Η ίδια επισήμανε πως τα σκυλιά της όσο διάστημα έκανε την έρευνα δεν άγγιξαν ούτε μπήκαν στον πειρασμό να φάνε μια μπουκιά από το Happy Meal.



'Αγόρασα το γεύμα στις 10 Απριλίου και το έφερα στο σπίτι ώστε να δω πόσο θα κρατήσει. Επέλεξα τη συγκεκριμένη εταιρεία ταχυφαγείων καθώς ήταν κοντά στο διαμέρισμά μου. Το πρώτο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι το γεύμα δε μύριζε καθόλου και τη δεύτερη μέρα τα σκυλιά μου έπαψαν να το περιτριγυρίζουν', είπε η φωτογράφος στην αγγλική εφημερίδα.



Και ενώ περίμενε πως σε λίγες μέρες το φαγητό θα είχε αρχίσει να αποσυντίθενται τελικά κάτι τέτοιο δε συνέβη προκαλώντας της μεγάλη έκπληξη.



'Όταν πέρασαν δύο εβδομάδες διαπίστωσα ότι κάτι παράξενο συμβαίνει με το γεύμα. Οι πατάτες είχαν συρρικνωθεί ελάχιστα όπως και το burger ωστόσο τίποτα άλλο δεν άλλαξε. Μετά από έξι μήνες το φαγητό είναι πλαστικό στην αφή και έχει λάμψη ακρυλικού. Η μόνη διαφορά ήταν πως είχε σκληρύνει σαν πέτρα', πρόσθεσε η κ. Davies.



'Δεν βλέπω το πείραμα ως τρομακτικό αλλά σα διασκέδαση. Μολαταύτα, θα φοβόμουν αν δεν ήμουν χορτοφάγος', κατέληξε.



Από την πλευρά της, η εταιρία μέσω της εκπροσώπου Danya Proud είπε 'Δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ξενόφερτη άποψη και εντελώς λανθασμένη'.

Κεραυνός χτύπησε το Άγαλμα της Ελευθερίας


Κεραυνός χτύπησε το Άγαλμα της Ελευθερίας Posted by kinitro
Posted on 6:42 μ.μ.



Category:





Κεραυνός χτύπησε το Άγαλμα της Ελευθερίας: "

Μια μοναδική στιγμή «αιχμαλώτισε» ο φωτογραφικός φακός, όταν κατά τη διάρκεια καταιγίδας, κεραυνός χτύπησε το Άγαλμα της Ελευθερίας στη Νέα Υόρκη.



Η εντυπωσιακή εικόνα, τραβήχτηκε από ένα φωτογράφο στη Νέα Υόρκη τον Jay Fine, που πέρασε μια ολόκληρη νύχτα παρακολουθώντας την καταιγίδα στο Battery Park στο Μανχάταν, σε μια προσπάθεια να τραβήξει την τέλεια εικόνα.



Ο Fine,... ξόδεψε τουλάχιστον δυο ώρες και πήρε περισσότερες από 80 λήψεις πριν φανεί τυχερός με το μοναδικό «χτύπημα»του κεραυνού. Ο 58χρονος, που προσπαθούσε για περισσότερο από 40 χρόνια να αιχμαλωτίσει αυτή τη μοναδική στιγμή, δήλωσε εντυπωσιασμένος από το θέαμα.

«Παρακολουθούσα τα δελτία καιρού ώστε να ξέρω αν έρχεται καταιγίδα και μου φάνηκε μεγάλη ευκαιρία. Σοκαρίστηκα όταν συνειδητοποίησα τι συμβαίνει. Ήταν καθαρή τύχη, κάτι το οποίο σου συμβαίνει μια φορά στη ζωή σου», δήλωσε ο 58χρονος φωτογράφος.



Το Άγαλμα της Ελευθερίας, υπολογίζεται ότι δέχεται περίπου 600 βολτ από κεραυνούς κάθε χρόνο, από τότε που χτίστηκε, το 1886.

Η Συγκλονιστική Ιστορία του Κινέζου Πένγκ ( ΦΩΤΟ )

Ο 37χρονος Κινέζος Πένγκ Σουλίν




ειχε περασει σχεδόν 4 χρόνια στο Νοσοκομείο Σενζέν της Βορειας Κινας οπου και νοσηλευτηκε.Ο Λόγος ; Μια μέρα του 1995 και ενώ ο ατυχος Κινέζος στεκοταν στην ...



Φωτο - ΣΟΚ

....ακρη του δρόμου ενα φορτηγό έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα να τον..Κόψει στην μέση ! Διακομιστηκε εχωντας τις αισθήσεις του στο Νοσοκομειο οπου οι Γιατροι μπόρεσαν με τιτανιες προσπάθειες και τον Κράτησαν στην ζωή.Αυτό ομως ειχε ενα τιμημα : Αναγκάστηκαν και ακρωτηρίασαν ( εκοψαν οτι ειχε απομείνει ) τον ατυχο πενγκ απο την μέση και κάτω. Για να μπορει να 'ενεργείται' εβαλαν καθετήρες



Ηταν πραγματικά θαυμα πως αυτός ο Ανθρωπος εζησε μετα απο ενα τετοιο σοβαρό ατυχημα. Δειχνοντας δυναμη ψυχης στα χρόνια που ακολούθησαν ο Κινέζος Πενγκ δηλωνε αποφασισμένος να ξαναπερπατήσει.Ετσι οι Γιατροί με την Βοήθεια των επιστημόνων του ατασκευασανε ενα 'Μηχανικό αυγό με πόδια' το οποίο λειτουργεί αυτόματα και ετσι ο Πένγκ μπορεί και περπατάει.





Παρέδωσαν απόρρητα αμυντικά σχέδια στην εταιρεία ALTEC

Τα πολεμικά σχέδια δράσης των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων σε περίπτωση επίθεσης κατά της Ελλάδας. Ποιος θα είναι ο ηλεκτρονικός πόλεμος που μπορεί να κάνει η Ελλάδα σε περίοδο πολεμικών επιχειρήσεων; Πώς λειτουργεί το Εθνικό Σύστημα Αναφορών από τα Αρχηγεία Στρατού, Ναυτικού, Αεροπορίας προς το ΓΕΕΘΑ; Πώς λειτουργεί το σύστημα Συναγερμού στις μεγάλες μονάδες σε περίπτωση γενικής επίθεσης;




Αυτά και άλλα πολλά που αφορούν τη λειτουργία ολόκληρου του αμυντικού συστήματος της Ελλάδας ζήτησε από το Αρχηγείο Ενόπλων Δυνάμεων η ιδιωτική εταιρεία ALTEC που ασχολείται με ηλεκτρονικά συστήματα, για να δημιουργήσει νέο Λογισμικό για το Στρατό, την Αεροπορία και το Ναυτικό.



Τα απόρρητα αυτά στοιχεία - όπως περιγράφονται σε απόρρητο έγγραφο που αποκαλύπτει σήμερα το Newsbomb- δόθηκαν τελικά στην ALTEC και προκάλεσαν αμέσως μετά θύελλα αντιδράσεων, με πρωταγωνιστή τον υποπτέραρχο ε.α. και πρώην υποδιοικητή ΑΤΑ Λάρισας κ. Γεώργιο Νταβρή.



Τι περιλαμβάνουν τα στρατιωτικά έγγραφα που ζήτησε και πήρε για λογαριασμό της η ιδιωτική εταιρεία ALTEC:



Εθνικό Σύστημα Αναφορών

Τυπικό Σύστημα Συναγερμού

Οργάνωση και Λειτουργία Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας σε περίοδο πολέμου

Εθνικές Αεροπορικές Ασκήσεις

Συντελεστής επάνδρωσης σε ιπτάμενους αξιωματικούς Μαχητικών Αεροσκαφών σε περιόδους ειρήνης και πολέμου

Συνοπτικές Διαταγές Επιχειρήσεων

Ασκήσεις ΝΑΤΟ

Πολεμικά αποθέματα υλικών και εφοδίων

Αξιολογήσεις μονάδων Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας

Αλληλοενημέρωση Μοιρών αεροσκαφών F-16 επί σοβαρών περιστατικών

Ταχεία αποκατάσταση ζημιών μάχης σε εγκαταστάσεις ελληνικών πολεμικών αεροδρομίων



Η παράδοση αυτή των ιδιαίτερα απορρήτων στρατιωτικών εγγράφων και σχεδίων στους ιδιώτες της ALTEC τον Οκτώβριο του 2005, προκάλεσε την άμεση παρέμβαση - αμέσως μόλις το έμαθε-, του Υπαρχηγού τότε ΑΤΑ κ. Γεώργιου Νταβρή.



Στην ΕΔΕ που έγινε έναν χρόνο μετά ο Υπαρχηγός, κατέθεσε μεταξύ άλλων ότι δεν μπορεί να προσυπογράψει ότι "ουδεμία πληροφορία άκρως απόρρητη-ειδικού χειρισμού έχει διαρρεύσει..." ενώ έκανε λόγο για εμπλοκή "αμερικανοϊσραϊλινής εταιρείας που έλαβε μέρος στο πρόγραμμα, αλλά δεν είχε ανάλογη εξουσιοδότηση ασφαλείας από το ΓΕΕΘΑ".



Διαβάστε τα κυριότερα σημεία της κατάθεσης του:



Κατάθεση Γεώργιου Νταβρή 27/9/2006:



" Την συγκεκριμένη ημέρα 31/10/2005, με κάλεσε στο τηλέφωνο ο τότε Διοικητής της 110 ΠΜ. Σμχος Χρ. Διαμαντίδης ο οποίος με άκρα ανησυχία μου ανέφερε ότι στην εν λόγω αίθουσα της 346 Μοίρας, μέλη της ομάδας WOM SOOM αλλά και προσωπικό της εταιρείας ALTEC στα πλαίσια υλοποίησης του εν λόγω προγράμματος χρησιμοποιούσαν έγγραφα διαβάθμισης ειδικού χειρισμού. Άμεσα κάλεσα τον Δντη Α2 Σμχο (ΙΕ) Αθανάσιο Τσιάμη μεταβήκαμε στον εν λόγω χώρο της 346 Μ, όπου είδα τον Επγο Γουματιανό με πολίτες άγνωστους σε εμένα οι οποίοι διέθεταν φορητούς υπολογιστές, να βρίσκονται στον χωρο της 346 Μ.

Κάλεσα άμεσα στο γραφείο του Δκτου τον Επγό Γουματιανό, τον Διοικητή της 110 ΠΜ, τον Δντη του ΑΤΑ/Α2 και διέταξα να διακοπούν άμεσα οι εργασίες, να επιστρέψουν τα διαβαθμισμένα έγγραφα στον χώρο τους....

Κρίνω σκόπιμο να αναφέρω τα εξής: α/ ο Σχος Κων/νος Βούζιος δεν ανυσήχησε ως όφειλε όταν παρέλαβε μέσω του διαδικτύου το συγκεκριμένο e-mail ούτε προσήλθε σ' εμένα ως αρμόδιο τότε Κλαδάρχη να αναφέρει το γεγονός και β/ως πρόεδρος της ΟΕ/ΟΤΑ εκτιμώ ότι έπρεπε όπως έγινε με τα εμπιστευτικά και τα απόρρητα έγγραφα που ήδη είχαν δοθεί στις εταιρείες, να συγκαλέσει σύσκεψη και να ενημερώσει την ηγεσία για τα αιτούμενα άκρως απόρρητα στοιχεία που απαιτούνταν για την προώθηση και υλοποίηση του προγράμματος...

Από τα όσα μέχρι τούδε γνωρίζω δεν είμαι σε θέση απόλυτα να προσυπογράψω όπως ήδη έχω καταθέσει στον Εισαγγελέα του Αεροδικείου Λάρισας, ότι ουδεμία πληροφορία άκρως απόρρητη - ειδικού χειρισμού έχει διαρρεύσει...

Επίσης αναφέρω ότι μέχρι στιγμής, αν και έχει διαταχθεί προφορικά η επιστροφή όλων των διαβαθμισμένων εγγράφων από τις εταιρείες, δεν ελέγχθηκε το προϊόν που οι εταιρείες αυτές σχεδίαζαν χρησιμοποιώντας τ'ανωτέρω έγγραφα, ούτε και οι χώροι και τα computers αυτών. Επιπρόσθετα από όσα γνωρίζω, στην διαμόρφωση του προγράμματος εμπλέκεται και η αμερικανοϊσραϊλινή εταιρεία, σε συνεργασία με την HOMS, οποία από όσα γνωρίζω έλαβε μέρος στο πρόγραμμα, αλλά δεν είχε ανάλογη εξουσιοδότηση ασφαλείας από το ΓΕΕΘΑ. Συγκεκριμένα σχετικά έγγραφα βρίσκονται στον Δ' Κλάδο του ΑΤΑ".



Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα στην εκπομπή του κ.Κώστα Χαρδαβέλλα «ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ», αύριο Τρίτη στις 23:00.

transformers 3 crash in dc

Γείτονες ξυλοκόπησαν άγρια γυναίκα επειδή έκανε παρατήρηση στον γιο τους!

Μια 62χρονη γυναίκα έφτασε από το κέντρο υγείας Ιάσμου στο νοσοκομείο Κομοτηνής με εγκεφαλική διάσειση, εκχυμώσεις μετά από ξυλοδαρμό που υπέστη από 6 άτομα...




Όπως λέει η αδελφή της ήταν σε άσχημη κατάσταση και ταραγμένη μετά από την επίθεση που δέχθηκε από γειτονική οικογένεια.

Φοβισμένη αποκάλυψε στην αδελφή της ότι έκανε παρατήρηση στους γείτονες, γιατί ο γιος τους σκαρφάλωνε τον υψηλό φράχτη της αυλής της και κοιτούσε μέσα, γεγονός που την τρόμαζε επειδή στο παρελθόν είχαν μπει δύο φορές άτομα και της είχαν διαρρήξει το σπίτι, παίρνοντας το μικρό κομπόδεμά της. Η γυναίκα που ζει φροντίζοντας ένα παππού παίρνει όλο κι όλο 300 ευρώ. Οι γείτονες λοιπόν έσπευσαν σε πλήρη ανάπτυξη όλοι μαζί, έξι συνολικά άτομα να της ζητήσουν το λόγο για την παρατήρηση. Την χτύπησαν με τα χέρια, αλλά και με καδρόνια, με αποτέλεσμα η μικροκαμωμένη γυναίκα να χάσει τις αισθήσεις της και να την βρει σε άθλια κατάσταση η αδελφή της που ανέλαβε να την πάει στο νοσοκομείο και να την φροντίσει. Βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της, αν και έχει ανάπηρο άνδρα που επίσης την χρειάζεται. Αλλά με την αδελφή το αίμα νερό δεν γίνεται.

Funny Kids

Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαριτωμένο και αστείο από το να βλέπεις μικρά παιδιά ή μωρά να αυτοσχεδιάζουν και να κάνουν απίθανες γκάφες. Απολαύστε ένα βιντεάκι διάρκειας 10 λεπτών με τα πιο ξεκαρδιστικά κατορθώματα τους!

Η Σπιναλόγκα και η λέπρα...

Ακούγοντας για λέπρα, το πρώτο που ίσως μας έρθει στο νου είναι παραμορφωμένα πρόσωπα και απομόνωση των αρρώστων σε καλύβες κάπου μέσα στο δάσος, από φόβο μην "κολλήσουν" κι άλλοι. Τάδε έφη η σειρά «Το Νησί» του Mega. Τι είναι όμως η λέπρα;










Λέγεται και λώβη ή λώβα. Υπήρχε στην Αίγυπτο και στις Ινδίες το 1.500 π.Χ. Ήταν αρρώστια γνωστή στους Έλληνες και στους Άραβες.



Μεταφέρθηκε στην Ευρώπη απ' τα ρωμαϊκό στρατεύματα, ξαπλώθηκε όμως επικίνδυνα στην εποχή των σταυροφοριών, οπότε, και πολλοί ευγενείς που είχαν λέπρα ζούσαν ελεύθερα κυρίως στους Άγιους Τόπους.





Τι είναι όμως πραγματικά η λέπρα;



Η λέπρα, αλλιώς ασθένεια του Χάνσεν, είναι μια ασθένεια που προσβάλει το δέρμα και τα νεύρα που βρίσκονται σ' αυτό. Το όνομα της η ασθένεια αυτή, το πήρε από την ελληνική λέξη λεπρός που έχει σχέση με τις αλλαγές που προκαλεί η λέπρα στο δέρμα των ασθενών (ξεφλουδίσματα σαν τα λέπια)



Τα νεύρα απονεκρώνονται, με αποτέλεσμα οι ασθενείς να χάνουν την αίσθηση του κρύου, της ζέστης και του πόνου στο δέρμα. Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο, αφού ασθενείς που πάσχουν από λέπρα πολλές φορές τραυματίζονται χωρίς να το καταλάβουν (αφού δεν νιώθουν πόνο) και έτσι η πληγή κινδυνεύει να μολυνθεί εάν δεν τη φροντίσουν έγκαιρα!



Από έργα ή και βιβλία, αυτό που πιθανότατα να σας έμεινε στη μνήμη για τη λέπρα, είναι πως κάνει τους ανθρώπους άσχημους και τρομακτικούς εξωτερικά.



Ως ένα σημείο αυτό είναι αλήθεια. Το πιο έντονο χαρακτηριστικό της λέπρας είναι η αλλοίωση του δέρματος. Στα αρχικά στάδια σχηματίζονται στο δέρμα μεγάλες κηλίδες κοκκινωπού (στους "ασπρόδερμους" από μας) ή λευκού (στους "σκουρόδερμους" από μας) χρώματος. Οι ασθενείς δεν νιώθουν τίποτε στα σημεία αυτά του δέρματος.



Αν η λέπρα δεν αντιμετωπιστεί σ' αυτό το στάδιο και προχωρήσει, οι κηλίδες αυτές μπορεί να διογκωθούν και στη χειρότερη των περιπτώσεων σχηματίζονται σε όλο το δέρμα μικρoί κόμποι και διογκώσεις.



Οι διογκώσεις και τα στίγματα στο κεφάλι το κάνουν να μοιάζει με κεφάλι λιονταριού (στα λατινικά facies leonina)! Αυτό μπορείτε να το δείτε πιο πάνω στην πρώτη φωτογραφία!



Ο θάνατος δεν προκαλείται από την ίδια την ασθένεια αλλά από μολύνσεις που μπορεί να πάθει ένας ασθενής λόγω της λέπρας.





Τι την προκαλεί;



Η λέπρα προκαλείται από το μυκοβακτηρίδιο της λέπρας (mycobacterium leprae). Το βακτηρίδιο αυτό ανακαλύφτηκε από τον Γιατρό G.A.Hansen το 1873.



Το ότι το βακτηρίδιο μεταδίδεται από τον ένα άνθρωπο στον άλλο είναι γνωστό αφού παλαιότερα υπήρξαν σε διάφορες χώρες παγκόσμια, μεγάλες επιδημίες λέπρας που είχαν σαν αποτέλεσμα τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων.



Το πώς αυτό το βακτηρίδιο μεταφέρεται από τον ένα άνθρωπο στον άλλο παραμένει όμως άγνωστο! Προς το παρόν οι επιστήμονες πιστεύουν πως μπορεί να μεταδοθεί όταν υπάρχει στενή και συχνή επαφή ενός ατόμου με ένα άρρωστο.





Πώς αντιμετωπίζεται;



Μετά από όλες αυτές τις πληροφορίες είναι καλά να ξέρουμε κιόλας πως η λέπρα... μπορεί να θεραπευτεί! Ουφφ... (Ανακούφιση!).



Προβληματική είναι η θεραπεία της λέπρας όμως σε χώρες του τρίτου κόσμου, αφού εκεί η φαρμακευτική φροντίδα δεν είναι επαρκής και συχνά δεν υπάρχουν τα απαραίτητα αντιβιοτικά που απαιτούνται για τη θεραπεία.







Οσο για την Σπιναλόγκα..



Η Σπιναλόγκα είναι ένα μικρό νησάκι το οποίο κλείνει από τα βόρεια τον κόλπο της Ελούντας στην Επαρχία Μεραμπέλλου του νομού Λασιθίου Κρήτης. Το αρχαίο του όνομα ήταν Καλυδών αλλά μετά την κατάληψη του από τους Ενετούς ονομάστηκε Σπιναλόγκα, που σημαίνει μακρύ αγκάθι (spina lunga).Το 1905 χρησιμοποιήθηκε ως Λεπροκομείο όπου οδηγήθηκαν όλοι οι λεπροί της Κρήτης, οι οποίοι πρώτα βρίσκονταν απομονωμένοι στη «Μισκινιά», έξω από το Ηράκλειο, και ήταν εστία μολύνσεως και για τον υπόλοιπο λαό.



Κατά την περίοδο της Ιταλογερμανικής κατοχής οι κατακτητές δεν τολμούσαν να αφήσουν ελεύθερους τους λεπρούς και ήταν αναγκασμένοι να τους τροφοδοτούν οι ίδιοι, δεδομένου ότι το απέναντι χωριό Πλάκα το είχαν εκκενώσει και είχαν διώξει τους κατοίκους σε άλλα χωριά, όλη δε την παράλια περιοχή την είχαν οχυρώσει με πυροβολεία, πολυβολεία, υπόγειες στοές, ναρκοπέδια γιατί φοβούνταν απόβαση των Άγγλων σ’ εκείνο το μέρος. Ούτε ποτέ μπήκε στο νησάκι Ιταλός ή Γερμανός και γι’ αυτό λειτουργούσαν παράνομα ραδιόφωνα και ο γιατρός Διευθυντής Γραμματικάκης αντέγραφε τις ειδήσεις του Λονδίνου και του Καΐρου και τις μοίραζε ως δελτία ειδήσεων στους κατοίκους.



Τελικά το 1957 έκλεισε ιαθέντων των λεπρών με την εφεύρεση των αντιβιοτικών φαρμάκων.

Solar Coco και εναέριο παρκάρισμα

Αν και το παρκάρισμα είανι ένα από τα πράγματα που μας απασχολεί πιο πολύ στις μέρες μας, στο μέλλον δεν θα το έχουμε καθόλου στο μυαλό μας. Οι επιστήμονες οραματίζονται... ¨θεούς και δαίμονες" για να το κάνουν πιο εύκολο και το Solar Coco φαίνεται να αποτελεί την πρώτη λύση.Το συγκεκριμένο όχημα λειτουργεί με ηλιακές κυψέλες για να εκμεταλεύεται την ηλιακή ενέργεια.


Το εντυπωσιακό είναι ότι μπορεί να τοποθετηθεί κατακόρυφα προκειμένου να εξοικονομείται χώρος αλλά και να βρίσκεται σε πλήρη έκθεση στον ήλιο για τη φόρτιση των μπαταριών του.

H ψωροκώσταινα υπήρχε στη πραγματικότητα!

Στην εποχή που κυβερνούσε την Ελλάδα ο Καποδίστριας ζούσε στο Ναύπλιο μια ζητιάνα, που την έλεγαν «Ψωροκώσταινα»...




Σε μια λοιπόν συνεδρίαση της Συνέλευσης, κάποιος θέλοντας να πει για τη φτώχεια του Ελληνικού Δημοσίου το παρομοίασε με την…

πασίγνωστη ζητιάνα.



Από τότε η λέξη επαναλήφθηκε στις συζητήσεις και τελικά επικράτησε. Μόνο που, όταν λέγεται τώρα δεν εννοεί το Ελληνικό Δημόσιο, αλλά ολόκληρη την χώρα…



Η όλη ιστορία της Ψωροκώσταινας (Ευ. Δαδιώτης, «Αιγαιοπελαγίτικα» τεύχος 13) είναι η εξής:...

«Δεν έχω τίποτα άλλο από αυτό το ασημένιο δαχτυλίδι κι αυτό το γρόσι. Αυτά τα τιποτένια προσφέρω στο μαρτυρικό Μεσολόγγι», είπε περήφανα η γριά πλύστρα Χατζηκώσταινα και τα άφησε πάνω στο τραπέζι που είχε στήσει στην πλατεία του Ναυπλίου η ερανική επιτροπή, εκείνη την Κυριακή του 1826.



Ύστερα από αυτή την απρόσμενη χειρονομία, κάποιος από το πλήθος φώναξε: «Για δείτε, η πλύστρα η Ψωροκώσταινα πρώτη πρόσφερε τον οβολό της.»



Κι αμέσως το φιλότιμο πήρε και έδωσε. Βροχή πέφταν πάνω στο τραπέζι λίρες, γρόσια και ασημικά. Αυτή ήταν η συνέχεια της φτωχής προσφοράς της πλύστρας Χατζηκώσταινας, που από εκείνη τη στιγμή αποθανατίστηκε με το παρατσούκλι «Ψωροκώσταινα». Και το παρανόμι αυτό κόλλησε έπειτα στην Ελλάδα.



Αλλά, ποιά ήταν αυτή η «Ψωροκώσταινα»;Ήταν η κάποτε αρχόντισσα των Κυδωνιών, του Αϊβαλιού, Πανωραία Χατζηκώστα, σύζυγος πάμπλουτου Αϊβαλιώτη εμπόρου, που φημιζότανε όχι μόνο για τα πλούτη του άνδρα της, μα και για τα πολλά δικά της κι ακόμα για την ομορφιά της.



Όταν αργότερα οι Τούρκοι πυρπόλησαν την πολιτεία του Αϊβαλί, και έσφαξαν άνδρες και γυναικόπαιδα, ανάμεσα σε αυτούς που σώθηκαν ήταν και η αρχόντισσα Πανωραία Χατζηκώστα, που είδε να σφάζουν οι Τούρκοι τον άνδρα της και τα παιδιά της. Κατά καλή της τύχη ένας ναύτης την βοήθησε και μαζί με άλλους την ανέβασε σε ένα καράβι που ξεμπάρκαρε στα Ψαρά.



Εκεί αναγνωρίστηκε από τον ομοιοπαθή της Βενιαμίν τον Λέσβιο, την προστάτεψε και τον ακολούθησε στην Πελοπόννησο. Στο Ναύπλιο, ο Βενιαμίν παρέδιδε μαθήματα για να ζήσει και η Πανωραία, για να ζήσει, άρχισε να ξενοπλένει και αργότερα, με σαλεμένα σχεδόν τα λογικά της, ζητιάνευε στους δρόμους του Ναυπλίου.



Έπειτα από το περιστατικό του εράνου στο Ναύπλιο, όταν έφτασε ο Καποδίστριας στην Ελλάδα, τη συμμάζεψε κι όταν ίδρυσε το ορφανοτροφείο, η Πανωραία, που τώρα έγινε γνωστή με το παρανόμι «Ψωροκώσταινα», προσφέρθηκε να πλένει τα ρούχα των ορφανών χωρίς καμιά πλiromh

Έκλεψαν φορτηγό με 60 μετανάστες μπροστά στα μάτια των αστυνομικών μετά από καταδίωξη

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhz9E4mCy4bQGAexQZRd_qQtXpvmysb48vhpelI8eJsWl13YNQYLQRxD-xA4mKF9eHNbjxlQ33xl86w6IPgLlvRLpVB9-SM3gv_mhcS9eeW54zaCuUO4G6X1R7QkSjlRPsxTzvAAuj0sSV9/s1600/astynomia-sima.jpgΦορτηγό με περίπου 60 παράνομους μετανάστες κατάφεραν και άρπαξαν μέλη κυκλώματος διακινητών μπροστά στα μάτια αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής...




Έως αυτή τη ώρα συνεχίζονται οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της δυτικής Αττικής για τον εντοπισμό του οχήματος και των μη νόμιμων μεταναστών. Στα χέρια των αστυνομικών έπεσαν τρία από τα μέλη του κυκλώματος και αναζητείται ο οδηγός του φορτηγού.



Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ της Δευτέρας όταν οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών είχαν πληροφορίες πως σε μικρό κόλπο κοντά στον Ισθμό Κορινθίας σκάφος θα αποβίβαζε μετανάστες.



Κλιμάκιο τεσσάρων αστυνομικών πήγε στη περιοχή και εντόπισε ένα ύποπτο φορτηγό μέσα στο οποίο είχαν κρυφτεί οι μετανάστες. Ακολούθησε καταδίωξη προς την Αργολίδα και τελικά οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το φορτηγό ωστόσο ο οδηγός του κατάφερε να διαφύγει.



Οι αστυνομικοί όμως ...

κατάφεραν και συνέλαβαν έναν ομογενή από την πρώην Σοβιετική Ένωση ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο που ήταν «συνοδευτικό» του φορτηγού και είχε ως ρόλο να ενημερώσει σε περίπτωση αστυνομικού ελέγχου.



Στη συνέχεια ένας από τους αστυνομικούς, οδηγώντας το φορτηγό με τους μετανάστες, δυο συνάδελφοι του με περιπολικό και τον συλληφθέντα και ο τέταρτος αστυνομικός με το αυτοκίνητο του δράστη πήραν το δρόμο της επιστροφής προς την Αθήνα.



Στα φανάρια στο ύψος των διυλιστηρίων Ασπροπύργου ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο ένοπλοι πλεύρισε το φορτηγό στο οποίο έκλεισε το δρόμο. Ξαφνικά βγήκαν οι δράστες και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα.



Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα στους κακοποιούς και στους αστυνομικούς που οδηγούσαν το φορτηγό και το αυτοκίνητο του συλληφθέντα ομογενή χωρίς να τραυματιστεί κανείς. Την ίδια ώρα, οι άλλοι δυο αστυνομικοί κρατούσαν τον συλληφθέντα μέσα στο περιπολικό καθώς υπήρχε φόβος απόπειρας απόδρασης.



Τελικά οι ένοπλοι με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ. με τους οποίους αντάλλαξαν τους πυροβολισμούς και τους πήραν δυο υπηρεσιακά τους όπλα.



Ακολούθως ένας εξ αυτών άρπαξε το φορτηγό με τους μετανάστες και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ τον ακολούθησε και ο συνεργός του με το αυτοκίνητο τους έχοντας μαζί του τα όπλα των αστυνομικών.



Αμέσως σήμανε συναγερμός στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. Λίγα λεπτά αργότερα άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον οδηγό του αυτοκινήτου, έναν Ιρακινό, στο ύψος του Χαϊδαρίου.



Μέσα στο όχημα του βρέθηκαν και τα δυο υπηρεσιακά όπλα των αστυνομικών. Επίσης στην Ασφάλεια Αττικής έχει προσαχθεί και εξετάζεται ένας Ινδός ο οποίος εκτιμάται πως ήταν μέλος του κυκλώματος, ενώ το μεσημέρι της Τρίτης συνελήφθη ακόμη ένας εκ των δραστών.



Η αστυνομία αναζητά τον οδηγό του φορτηγού.

Γιώργος Παπανδρέου: Ο Εθνικός μας Καραγκιόζης!

Τελικά ο Γιούνκερ με επίσημη απάντηση του, ξεκαθαρίζει πως ο Γ. Παπανδρέου ήταν τελικά ο πρωθυπουργός που μίλησε για τα προβλήματα της οικονομίας και την «διεφθαρμένη χώρα» στον πρόεδρο του Eurogroup...


Πόσο χαζός πρέπει να είναι κάποιος, για να κάνει τέτοιες δηλώσεις για την χώρα του;; Σίγουρα είμαστε λίγο έως πολύ όλοι διεφθαρμένοι, αλλα μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, πως υπάρχουν και...χειρότερα κ. Παπανδρέου.. Εσύ που είσαι τόσο κοσμογυρισμένος θα έπρεπε να το ξέρεις αυτό.. Απο την άλλη όμως, αν δεν σου κάνουμε, τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία κύριε Γιωργάκη...

Firecracker Scare in Bathroom - Perfect Prank

Δεν είναι και λίγο πράγμα να πας στην τουαλέτα και να νομίζεις πως πέφτουν πυροτεχνήματα...

Να γιατί είμαστε Έλληνες...

1. Κάνεις φραπέ πριν φύγεις απ’ το σπίτι, όταν φτάνεις στο γραφείο, μετά το φαγητό, όταν έχεις καλεσμένους, πριν φύγουν οι καλεσμένοι, αφού…


φύγουν οι καλεσμένοι και πριν πέσεις για ύπνο.



2. Έχεις ακόμα ρούχα, από τότε που ήσουν 5 χρονών, φυλαγμένα σε βαλίτσες.



3. Αποκαλείς κάθε μεγαλύτερο πρόσωπο... που δεν έχεις γνωρίσει ποτέ «θείο» ή «θεία».



4. Δεν λες τίποτα στους γονείς σου, αλλά πάλι αυτοί νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα, και σε κάνουν να πιστεύεις ότι όντως τα ξέρουν.



5. Μαθαίνεις πώς να εκλιπαρείς το προσωπικό του αεροδρομίου, για να επιτρέψουν τις παραπάνω βαλίτσες που έχεις, αμέσως μόλις ο πατέρας σου σταματήσει να το κάνει για σένα και την οικογένεια.



6. Όταν ταξιδεύεις με το αεροπλάνο και επιστρέψεις, βρίσκεις 20 άτομα να σε περιμένουν στο αεροδρόμιο.



7. Κάθε καλοκαίρι «πρέπει να πας στο χωριό».



8. Κάθε φορά που πας στο χωριό, γνωρίζεις συγγενείς που ούτε ήξερες ότι υπάρχουν, και δεν μοιάζουν καθόλου με την οικογένειά σου.



9. Ψάχνεις για πανεπιστήμιο όσο το δυνατόν πιο μακριά απ’ το σπίτι, ή όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σπίτι.



10. Όταν τελειώσεις το πανεπιστήμιο, επιστρέφεις και πρέπει να μείνεις πάλι με τους δικούς σου και μαλώνεις μαζί τους για τα πάντα -σαν να μην είχες φύγει ποτέ.



11. Πάντα καταριέσαι τους Έλληνες, και όταν ταξιδεύεις στο εξωτερικό κάνεις φίλους μόνο Έλληνες.



12. Όλοι οι συγγενείς σου μαζί μπορούν να αποτελέσουν μια μικρή πόλη.



13. Όλοι οι γνωστοί σου είναι «οικογενειακοί φίλοι».



14. Μαλώνεις για το ποιος θα πληρώσει το λογαριασμό.



15. Μαθαίνεις στους Ευρωπαίους/Αμερικανούς να βρίζουν στη γλώσσα σου.



16. Όταν βγαίνεις ραντεβού, αρχίζεις να σκέφτεσαι τα πιο απίθανα μέρη για να αποφύγεις συγγενείς ή οικογενειακούς φίλους.



17. Καταλήγεις σε ένα άθλιο απόμερο μέρος και πάλι πέφτεις στο συγγενή με τη μεγαλύτερη γλώσσα.



18. Νομίζεις ότι απελευθερώνεσαι, αν και δεν μπορείς ούτε να καπνίσεις δημόσια.



19. Αν φτάσεις τα 25 και δεν έχεις παντρευτεί, οι γονείς σου σε κάνουν να αισθάνεσαι πολύ γέρος.



20. Το να παντρευτείς είναι ο μόνος τρόπος να γλιτώσεις απ’ τους γονείς σου.



21. Συμβουλεύεις τους φίλους σου πώς να επαναστατήσουν στους γονείς τους, όταν εσύ δεν μπορείς να κάτσεις ούτε μετά τις 12 έξω.



22. Λες πάντα «Άνοιξε το φως», αντί «Άναψε το φως».



23. Ρωτάς τον πατέρα μια απλή ερώτηση κι εκείνος σου λέει μια ιστορία για το πώς περπατούσε χιλιόμετρα ολόκληρα για να πάει σχολείο, χωρίς παπούτσι

Swing Stunt FAIL

Hail Storm Oklahoma City

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : Παιδί 1 έτους βρέθηκε να εγκυμονεί !!!


Παιδί ενός έτους στην Σαουδική Αραβία βρέθηκε έγκυο. Μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η μητέρα του άτυχου βρέφους ήταν έγκυος σε 2 παιδιά... Δυστυχώς όμως για κάποιο ανεξήγητο λόγο το ένα από τα 2 βρέφη κυοφορήθηκε εντός του άλλου. Έτσι γεννήθηκε το παιδί το οποίο δίχως να το γνωρίζουν οι ιατροί κουβαλούσε μέσα του το αδερφάκι του.