Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

VIDEO: To νέο τραγούδι του Michael Jackson

Ο κόσμος έχει ακούσει το νέο single του Michael Jackson “Hold My Hand” (μαζί με τον Akon) και οι fans μπορούν να το δουν χάρη... στον σκηνοθέτη Mark Pellington. Αρχικά ένα teaser 30 δευτερολέπτων ήταν διαθέσιμο στο www.michaeljackson.com. Η πρεμιέρα του ολοκληρωμένου video πραγματοποιήθηκε σήμερα. Οι fans μπορούν να το δουν στο michaeljackson.com, vevo.com και στο YouTube.com.


Ο Pellington σκηνοθέτησε το video στην California με ένα ευρύ φάσμα πραγματικών fan του Michael Jackson σαν cast. Στο video ο Pellington αφηγείται την ιστορία του τραγουδιού μέσα από ένα κολάζ εικόνων των Michael Jackson και Akon καθώς και ατόμων που αντιπροσωπεύουν την κληρονομιά του Michael, οι οποίοι φωτίζουν την αύρα που έχει αφήσει πίσω ο Βασιλιά της pop. Όπως ο ίδιος περιγράφει “Το video είναι ένας φόρος τιμής σε όλους ότι ο Michael αντιπροσωπεύει τη ζωή, σε όλες τις παραλλαγές της...αγάπης και της δύναμης. Ένα video μνήμης, θεραπείας και χαράς”.






Το clip του Pellington καταφέρνει ακριβώς αυτό που θέλουν οι fans που αγαπούν τον Michael Jackson – απλό αλλά με δυναμικά μηνύματα όπως ο αρχικός στίχος του τραγουδιού “This Life Don’t Last Forever”.









Το “Hold My Hand” (ντουέτο με τον Akon) είναι το πρώτο single από το “MICHAEL”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου 2010.



Δείτε το video







vs
Michael Jackson - Hold My Hand ft. Akon
Ανέβηκε από ligomilitos. - Μουσικά videos, συνεντεύξεις καλλιτεχνών, κονσέρτα και άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: