Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Αναφορά ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ συνδρομητων TOOWAY PRO

Θα ηθελα να καταγγειλω αλλη μια περιπτωση ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ των συνδρομητων, που γινεται απο την "εταιρια" παροχης συνδρομητικου δορυφορικου internet ΕΙΚΟΝΑ & ΗΧΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ προς τους πελατες της.










Περυσι η εν λογω εταιρια ξεκινησε μια μεγαλη διαφημιστικη καμπανια σε περιοδικα και αλλα μεσα για την αλιευση πελατων στην περιφημη παροχη δορυφορικου internet Tooway, η οποια αποτελουσε στην ουσια και την ΜΟΝΑΔΙΚΗ διεξοδο στον κοσμο του γρηγορου internet για ολους εμας τους πολιτες Β κατηγοριας που δεν εχει φτασει ακομα η τεχνολογια του DSL.






Η εταιρια παρειχε 2 πακετα υπηρεσιων.


1) Ενα πακετο απλο με ογκοχρεωση, φθηνοτερο παγιο και εξοπλισμο (το οποιο δεν με ενδιεφερε) και


2) Ενα πακετο για επαγγελματιες ΧΩΡΙΣ ογκοχρεωση με ακριβοτερο παγιο και εξοπλισμο (το οποιο και αγορασα)






Απο το καλοκαιρι του 2010 η εταιρια εχει ξεκινησει μονομερης διαδικασια διακοπης της υπηρεσιας του πακετου ΧΩΡΙΣ ογκοχρεωση προς τους συνδρομητες της παρουσιαζοντας γελοιες δικαιολογιες (του τυπου το πακετο ηταν διαφημιστικο, η παρουσα τεχνολογια δεν ειναι συμβατη) που δεν ισχυουν βεβαια, γιατι για ολα αυτα μας ειχε διαβεβαιωσει οταν ξεκινησαμε την συνδρομη οτι οχι μονο η υπηρεσια θα ειναι για χρονια διαθεσιμη αλλα και προβλεπεται ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ της σε διπλασια ταχυτητα και σαφως καμια ασυμβατοτητα για τους ηδη συνδρομητες.






Πριν απο λιγες μερες λοιπον και μετα απο ΜΟΛΙΣ ενα χρονο και κατι ως συνδρομητης, με ενημερωσε και εμενα οτι η υπηρεσια που μου παρεχει (Tooway Pro ΧΩΡΙΣ ογκοχρεωση) ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ και εαν επιθυμουσα θα μπορουσα να συνεχισω με καποιο πακετο ογκοχρεωσης πολλαπλασιου κοστους. Η μονομερης αποφαση τους αυτη ειναι σαφως καταχρηστικη και παρα τους ορους της συμβασης που εχουμε συναψει η οποια σημειωτεον ληγει τον Ιουλιο του 2011.






Σε επικοινωνια που ειχα με αλλους συνδρομητες της υπηρεσιας, ενημερωθηκα οτι αλλοι απο αυτους "υπεκυψαν" στον εκβιασμο τους μη εχοντας αλλη λυση και δεχτηκαν συμβολαια ογκοχρεωσης και αλλοι διεκοψαν την συνεργασια μαζι τους. Σε καθε περιπτωση ειναι ολοι εξαλλοι με την συμπεριφορα της συγκεκριμενης "εταιριας" και καποιοι εχουν κινηθει και νομικα εναντιον της. Εκτος απο συνδρομητες υπαρχουν και εξαπατημενοι τεχνικοι εγκαταστατες της εταιριας που αποτι δηλωνουν παρεσυραν εν αγνοια τους πελατες σε αυτη την διαδικασια χανοντας το κυρος τους.






Επειδη τα εξοδα για να γινει καποιος συνδρομητης σε δορυφορικο internet ειναι πολυ υψηλα (γυρω στα 800 Euro, εξοπλισμος + εξοδα εγκαταστασης + εξοδα στησιματος + Router) και νοιωθω εξαπατημενος, παρολο που εχω αμεσα αναγκη το διαδικτυο λογω της εργασιας μου (πληροφορικη) θα διακοψω κι εγω την συνεργασια μαζι τους και θα κινηθω δικαστικα εναντιον τους.






ΑΡΚΕΤΑ Η ΑΛΗΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ που ο καθενας κανει οτι γουσταρει χωρις τον παραμικρο ελεγχο.










ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: