Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ: Η πρωταγωνιστρία της ταινίας showbitch γυμνή!!


Η Ελισάβετ Καζοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ασχολούταν με το... παιδικό θέατρο και φιλοδοξούσε να γίνει γνωστή ηθοποιός.



Είναι τελειόφοιτη της ανωτέρας δραματικής σχολής του Γιώργου Ροντίδη. Εχει κάνει επίσης σεμινάρια υποκριτικής και κινηματογράφου. Τα δύο τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στην Αθήνα.



Ξεκίνησε από το θέατρο και για την ακρίβεια από την κεντρική σκηνή του Γιώργου Ροντίδη στη Θεσσαλονίκη, με την παράσταση «Καυτές εξομολογήσεις». Την έχουμε δει σε guest στη σειρά του Μega «Μαρία η άσχημη», στο ρόλο της Μαρίνας, και στον κινηματογράφο, στην ταινία «Εικόνα σου είμαι» του Γιώργου Παπαθεοδώρου.







Παρ’ ότι είναι μια γυναίκα όμορφη, ήρεμη και γλυκιά, είναι και λίγο... τσαμπουκάς, κάτι που πολλοί φοβούνται. Οσο καλή είναι, τόσο άγρια μπορεί να γίνει αν και εφόσον χρειαστεί. Είναι από τις γυναίκες που δύσκολα φοβούνται κάτι.



Η Ελισάβετ είναι κολλημένη με τη σκυλίτσα της, Ιντι. Πρόκειται για ένα μαλτεζάκι που δεν αποχωρίζεται ποτέ. Την έχει πάντα μαζί της. Κολλημένη είναι επίσης και με τις δύο κολλητές φιλενάδες της. Κάνει τα πάντα για να μπορεί να τις βλέπει όσο πιο συχνά γίνεται, έστω για λίγη ώρα.



Όσο για το ποιον θεωρεί ιδανικό άντρα; Παραδέχεται ότι την ενδιαφέρει το παρουσιαστικό, αλλά αυτά που μετράνε περισσότερο για εκείνη είναι η ευγένεια, η αγωγή, το τακτ και βεβαίως το χιούμορ! Αν και άγριο θηλυκό, θέλει έναν gentleman στο πλάι της, πλην όμως με μποέμικο attitude!



Και μερικά μικρά-μικρά για την Ελισάβετ…



Αν ήταν ποτό, θα ήταν μοχίτο (της αρέσει το ρούμι γιατί είναι ερωτικό και... πειρατικό ποτό).

Αν ήταν φαγητό, θα ήταν παστίτσιο (η μαμά της κάνει το καλύτερο!)

Αν ήταν προορισμός, θα ήταν το Λονδίνο (πηγαίνει συχνά γιατί εκεί βρίσκεται η μια κολλητή της).

Αν ήταν ζώο, θα ήταν σκύλος (πλέον έχει γίνει ένα με την Ιντι).

Αν ήταν λουλούδι, θα ήταν ορχιδέα (σπάνιο και δηλώνει το πάθος).

Αν ήταν χρώμα, θα ήταν ροζ (το αγαπημένο της, αν και ο πατέρας της της επιτρέπει μόνο το ασπρόμαυρο ως ΠΑΟΚτσής).



Τάδε έφη… Ελισάβετ Καζοπούλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: