Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Έδειξε τα γεννητικά του όργανα μπροστά στην κάμερα!

Ότι και να πούμε για τη σκηνή που εκτυλίχθηκε στο Τρόνχαϊμ όπου Ρόζενμποργκ και Λεβερκούζεν αγωνίστηκαν για το Γιουρόπα Λιγκ, λίγο θα είναι. Πριν τον αγώνα ο...



δημοσιογράφος τηλεοπτικού καναλιού, αποσπά δηλώσεις από τον φροντιστή του γηπέδου καθώς υπήρχαν φόβοι για αναβολή του αγώνα λόγω κακών καιρικών συνθηκών.


Μιλάμε ότι το θερμότερο έδειχνε -16! Εκείνη λοιπόν τη σατιγμή εμφανίστηκε ένας επιδειξίας ο οποίος κατέβασε αυτά που φορούσε και άρχισε να δείχνει τα γεννητικά του όργανα στην κάμερα. Ο καημένος ο κάμεραμαν δεν διέκοψε τη μετάδοση αλλά καθυστέρησε λίγο να επικεντρωθεί στον συνεντευξιαζόμενο. Εμείς τα είδαμε!


Ο ρεπόρτερ επίσης στάθηκε στο ύψος του και συνέχισε κανονικότατα τη δουλειά του ενώ όταν η κάμερα έκανε κοντινό στον Νορβηγό φροντιστή, ο άγνωστος άνδρας άρχισε να χοροπηδάει για να παρεμβληθεί στο πλάνο! Δεν υπήρχε ο τύπος!


Τα συγχαρητήριά μου στον συνάδελφο δημοσιογράφο ο οποίος εν συνεχεία δήλωσε στους ανθρώπους του στούντιο: «Δε με ενόχλησε η παρουσία του. Ήταν απλά μία ηλίθια ενέργεια. Είμαι σίγουρος ότι η μητέρα του θα είναι πολύ περήφανη για αυτόν...»! τρομερά πράγματα! Σας πείραξε το πολύ κρύο εκεί πάνω.




Δεν υπάρχουν σχόλια: