Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Γνωστός επιχειρηματίας φέσωνε και απατούσε τη σύντροφό του

Γνωστός επιχειρηματίας φέσωνε και απατούσε τη σύντροφό του
Φεσώνει τη σύντροφό του όπου πάει και όπου σταθεί με αποτέλεσμα εκείνη να πληρώνει τον ένα λογαριασμό του πίσω από τον άλλο.





Ο λόγος για ένα πρώην παράνομο αλλά νυν νόμιμο ζευγάρι που εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορούσαν μαζί και κάποια στιγμή είχαν σκοπό να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.





Ο άνδρας που είναι γνωστός στο δημοσιογραφικό χώρο λόγω των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του δεν βάζει ποτέ το χέρι στην τσέπη ούτε για να πληρώσει τη βενζίνη του αυτοκινήτου του.





Κάθε φορά που χρειάζεται να πληρώσει ένα μικρό ή ένα μεγάλο ποσό τότε χρησιμοποιεί πάντα τους λογαριασμούς της αγαπημένης του η οποία είναι ευκατάστατη και γόνος γνωστής οικογένειας. Ακόμη και στις νυχτερινές εξόδους τους εκείνη είναι αυτή που βάζει το χέρι στην τσέπη.





Τις κακές όμως συνήθειες του επιχειρηματία , της παρατήρησε η μητέρα της νεαρής με αποτέλεσμα να αρχίσει το κήρυγμα και τα αρνητικά σχόλια για τον σύντροφο της κόρης της. Σιγά σιγά τα αρνητικά σχόλια έγιναν καυγάδες και επιθετικές συζητήσεις ανάμεσα στο ζευγάρι και στη μητέρα της νεαρής.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα ένα αρνητικό σχόλιο από την πλευρά της μέλλουσας πεθεράς έγινε η αιτία να ξεχειλίσει το ποτήρι. Στα χέρια της ανήσυχης γυναίκας έπεσαν λογαριασμοί του επιχειρηματία οι οποίοι έπρεπε να πληρωθούν από την ίδια.





Ο καυγάς που άναψε ήταν πρωτόγνωρος, ώσπου η μητέρα της νεαρής έδωσε στην κόρη της αποδείξεις από γνωστό κοσμηματοπωλείο των Αθηνών που επιβεβαίωναν την αγορά ακριβών κοσμημάτων από τον επιχειρηματία .





Τα κοσμήματα αυτά μάλιστα δεν προορίζονταν για την κόρη της αλλά για άλλη γνωστή κυρία της κοσμικής Αθήνας σύμφωνα με τις πληροφορίες της ίδιας της μητέρας της νεαρής. Αυτό ήταν και το τέλος της σχέσης των δύο αφού η νεαρή δεν έδωσε καν την ευκαιρία στον επιχειρηματία να της εξηγήσει.



gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: