Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Σύννεφα στο γάμο πολιτικού

Σύννεφα στη σχέση πολιτικού και της συζύγου του, γνωστής κυρίας που λόγω επαγγέλματος είχε εμφανιστεί πολλές φορές στην τηλεόραση ως καλεσμένη εκπομπών.






Το ζευγάρι που εδώ και καιρό ζει ευτυχισμένο έχοντας μάλιστα κάνει και παιδιά «χτυπήθηκε» πρόσφατα από φαντάσματα του παρελθόντος. Η νεαρή γυναίκα είχε υποπέσει σε... ατόπημα λίγο πριν παντρευτεί κι ενώ είχε δεσμό με τον νυν σύζυγό της, γεγονός που μόλις πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό στον ίδιο από καλοθελητές.






Ο γνωστός πολιτικός που είχε κάνει τα πάντα για να είναι μαζί με την νεαρή με το κρυφό παρελθόν, έγινε έξαλλος όταν συνειδητοποίησε ότι η σύντροφός του τον απατούσε λίγο πριν παντρευτούν κι ενώ σχεδίαζαν το μέλλον τους.






Το χειρότερο από όλα, το οποίο μάλιστα τον εκνεύρισε ακόμα περισσότερο, σύμφωνα με πληροφορίες , είναι ότι τον απατούσε με άνθρωπο του περιβάλλοντός του και μάλιστα στενό του συνεργάτη.






Όλη η παράνομη ιστορία τεκμηριώθηκε μάλιστα από φωτογραφικό υλικό, το οποίο ήταν και η αιτία να στήσει στον τοίχο τη νεαρή σύζυγό του. Οι δικαιολογίες της


που ήταν πρόχειρες και συνηθισμένες δεν τον έπεισαν με αποτέλεσμα από την προηγούμενη Παρασκευή ο πολιτικός να αποχωρήσει από το σπίτι, προσπαθώντας προφανώς να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί το γεγονός.






Ο συνεργάτης του πάντως είναι πια παρελθόν για το γραφείο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: