Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Πολύ γνωστό μοντέλο εκδίδεται για ένα ζευγάρι… γόβες!

Από το πρακτορείο συνοδών με το οποίο συνεργαζόταν τα… βρόντηξε κι έφυγε το πολυπροβεβλημένο μοντέλο, καθώς θεωρούσε πως τα χρήματα που έπαιρνε δε τη βοηθούσαν να ικανοποιήσει το πάθος της για τα πανάκριβα παπούτσια. Η καλλονή βλέποντας την οικονομική κρίση να της χτυπά την πόρτα και έχοντας μάθει να ζει σαν πριγκίπισσα αποφάσισε να επεκτείνει τις… δραστηριότητες της απευθυνόμενη σε γνωστό…μάνατζερ.


Βλέποντας όμως πως δεν έβγαινε οικονομικά με το ποσοστό που εισέπραττε παρέμεινε για λίγο κοντά του, έφτιαξε τη δική της ατζέντα και μετά από έναν καβγά για άλλοθι αποφάσισε να… δουλέψει μόνη.


Έτσι η κοπέλα άρχισε να προσφέρει τις ερωτικές τις υπηρεσίες χωρίς όμως αμοιβή, αλλά ζητώντας από τους πελάτες της πλούσια δώρα.


Καλά σκεπτόμενη, θεώρησε πως η ίδια για να καταφέρει να αγοράσει ότι της αρέσει θα έπρεπε να ανεβάσει τόσο το κασέ της που ίσως και να την έκανε απλησίαστη κι έτσι αποφάσισε κάνοντας σωστό… μάρκετινγκ να προσφέρεται δωρεάν αλλά με δώρα, κάτι που ακούγεται πιο ευχάριστα στους ενδιαφερόμενους έστω κι αν τους στοιχίζει πολύ περισσότερο.


Οι πληροφορίες μάλιστα τη θέλουν το τελευταίο διάστημα να κυκλοφορεί στην Αθήνα με παπούτσια σπάνιας συλλογής γάλλου σχεδιαστή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: