Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Χωρίστε! Πάρε τηλέφωνο τον άντρα μου και πες του, ότι είσαι μία πόρνη!

Για πάνω από μισή ώρα κατάφερε να εγκλωβίσει την ερωμένη του συζύγου της και προσπαθούσε να την πείσει να επικοινωνήσει μαζί του και να του πει ότι... χωρίζουν!


















Το περιστατικό φέρνει στο φως το dete.gr. Μια γυναίκα 35 ετών που εργάζεται σε μεγάλη επιχείρηση στην περιοχή του Ρίου, κατάφερε να εντοπίσει την 25χρονη ερωμένη του συζύγου της, τη στιγμή που εκείνη στάθμευε το αυτοκίνητό της στην πλατεία Όλγας και συγκεκριμένα στην οδό Αράτου έξω από το κατάστημα «Goddy's».










Η ώρα ήταν 8.30 το πρωί και οι δύο γυναίκες είχαν στην κυριολεξία γίνει θέαμα για τους περαστικούς! Η ερωμένη δεν μπορούσε να φύγει, αφού βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της, η νόμιμη σύζυγος της κρατούσε ανοιχτή την πόρτα και ακριβώς μπροστά από το όχημά της υπήρχε ένα διπλοπαρκαρισμένο αυτοκίνητο! Έτσι αναγκάστηκε... να την ακούει, αλλά και να δέχεται τα χτυπήματά της: ''Την τραβούσε από τα μαλλιά και την έβριζε. Το τι έλεγε το στόμα της δεν περιγράφεται", είπε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.










Η νόμιμη σύζυγος ήταν ξανθιά με κοντά μαλλιά ενώ η νεαρή ερωμένη ξανθιά με κατσαρά μαλλιά. «Κάθε τρεις και λίγο την κοπάναγε, ενώ χτυπούσε και τις λαμαρίνες το αυτοκινήτου. Ήταν φανερά εκνευρισμένη και φώναζε Έδειχνε να μην υπολογίζει όσους περνούσαν και την κοιτούσαν» συνέχισε ο αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος.










Το περίεργο, όμως, είναι ότι κάποιες φορές η απατημένη σύζυγος έφθανε σε σημείο να διατάζει την ερωμένη του άνδρα της να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί του και να του ζητήσουν να χωρίσουν. «Πάρε τον τώρα τηλέφωνο, μπροστά μου, πες του ότι θέλεις να σταματήσετε. Πες του πως είσαι μία πόρνη και ότι δεν κάνεις για εκείνον», της έλεγε.










Η νεαρή τα είχε χαμένα! Τελικά μετά από μισή τουλάχιστον ώρα η γυναίκα μάλλον κατάλαβε πως.... θα ρεζιλευόταν ακόμη περισσότερο και σταμάτησε. Δεν αποκλείεται όμως το επεισόδιο να συνεχιστεί! Όσο για την ερωμένη; Όπως ήταν φυσικό, έκανε πως δεν καταλάβαινε...



Δεν υπάρχουν σχόλια: