Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Η γυναίκα του Κούγια είχε σκοτωθεί σε τροχαίο

Η γυναίκα του Κούγια είχε σκοτωθεί σε τροχαίο
Σε μια αποκαλυπτική αναδρομή στο παρελθόν του ο Αλέξης Κούγιας, μίλησε στην εφημερίδα «Δημοκρατία» για τον πρώτο του γάμο, με την «ωραιότερη γυναίκα της Αθήνας», όπως είπε ο ίδιος.



Ο γνωστός ποινικολόγος παντρεύτηκε στα 32 του χρόνια τον παιδικό του έρωτα, την Τίλντα. Οκτώ χρόνια έκαναν υπομονή μέχρι η Εβραία αγαπημένη του να βαπτιστεί Χριστιανή και να ξεκινήσουν την κοινή ζωή τους. Δυόμιση μήνες μετά το γάμο η Τίλντα σκοτώθηκε. Το αυτοκίνητο της την πρόδωσε. «Ήταν η ωραιότερη γυναίκα της Αθήνας», επαναλαμβάνει συχνά ο ίδιος.



Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τα γήπεδα όπου έπαιζε ποδόσφαιρο ως επαγγελματίας, για την δικηγορία, το δεύτερο γάμο του με την Εύη Βατίδου και φυσικά για τον Λάκη Λαζόπουλο. Ο δικηγόρος υποστηρίζει ότι ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος εργάζεται για τον Δημήτρη Κοντομηνά: «ξεκίνησε να με χτυπάει επειδή ήμουν ο μηνυτής του Κοντομηνά για τα κακουργήματα. Ο Λαζόπουλος με την υπόθεση Λυμπέρη μου χρωστάει» ισχυρίζεται.



« Προσπαθεί να με γελοιοποιήσει και κατασκευάζει ψεύτικες ιστορίες», λέει και αναφέρεται στο επεισόδιο με την περίφημη τακουνιά «Είχε βγει ο Λαζόπουλος με το τακούνι στο κεφάλι. Εμένα με χτύπησαν μπράβοι».



Όσο για το ύψος του το οποίοι έχει αποτελέσει αντικείμενο σάτιρας ξεκαθαρίζει . «Ο Λαζόπουλος λέει και ξαναλέει ότι είμαι κοντός. Αφού είμαι 1,78» απορεί και συνεχίζει «Η κοινωνία όλη ξέρει ποιος είναι ο Λαζόπουλος» . Ο Αλέξης Κούγιας σύμφωνα με την εφημερίδα, διανύει μια καλή περίοδο στη ζωή του ενώ σκέφτεται σοβαρά να «αφήσει» την Μύκονο και να αγοράσει σπίτι στους Παξούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: