Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Τα ‘Φασολάκια Που Καίνε’


Από σήμερα θα έχουμε συνταγές καθημερινής χρήσεις, ‘Συνταγές Δύναμης’ κατά τον Δον Χουάν. Βασικά χαρακτηριστικά τους η απλότητα των υλικών, η ευκολία στο μαγείρεμα και η Δύναμη που δίνουν στον οργανισμό.  Είναι για όλους, αλλά ειδικά για όποιους ξέρουν πως άλλο τρέφομαι και  άλλο ΔΙΑ-Τρέφομαι.  Κάποιος τρέφεται και όταν τρώει ένα σουβλάκι, τσιπς, μπριζόλες, τηγανιτά… αλλά ΔΕΝ Δια-Τρέφεται !!! Έχω πει επανειλημμένος, πως οι σημερινοί άνθρωποι αυτοκτονούν με το φαγητό. Διάβασε περισσότερα ΕΔΩ


Με ρωτάνε συνεχώς πως θα καταφέρουν να απελευθερωθούν από αρρώστιες, κατάθλιψη, την μαυρίλα που κάθετε στην καρδιά τους, το ψέκασμα, και όλα τα ωραία που χαρακτηρίζουν την Δύση. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως το ψέκασμα γίνετε ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΥΣΗ. Οι Ασιάτες, Ινδοί, κλπ, δεν τρέφονται ούτε με κρέας, ούτε με τα παράγωγα αυτού, γαλακτοκομικά, τυριά.. κλπ


Ένα από τα πιο βασικά εργαλεία απελευθέρωσης από αυτή την φυλακή, είναι η Διά-Τροφή, θα έλεγα το βασικότερο μαζί με τις Σκέψεις και τα Συναισθήματα. Ας αφήσουμε τα δυο τελευταία, τα έχουμε αναπτύξει σε άλλα σημεία και ας πάμε στο πρώτο την Δια-Τροφή.


Ελάχιστη τροφή.. Το βασικότερο δε, να είναι Δια-Τροφή Δύναμης.


Η μόνη διαφορά μεταξύ του πιστολιού και του φαγητού είναι η ταχύτητα της μεθόδου που κάποιος επιλέγει να πεθάνει.






Τι χρειάζεται για μια Διά-Τροφή Δύναμης?


Πολύ απλά υλικά, Όλα Βιολογικά, κατά προτίμηση ζωντανά ή ελάχιστα μαγειρεμένα. Το πιάτο με τα ‘Φασολάκια που καίνε’ περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω.


Υλικά Όλα Βιολογικά


Φασολάκια φρέσκα


μια κουταλιά της σούπας Καγιέν σε σκόνη


μια κουταλιά της σούπας, Κάρυ σε σκόνη


μια κουταλιά της σούπας, Κουρκουμά σε σκόνη


λίγο λάδι και λίγο νερό


Βράζουν περίπου 15 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία.










Σερβίρισε…


Εδώ χρειάζεσαι και λίγη φαντασία, άλλωστε η φαντασία είναι που δημιουργεί την Ζωή σου είτε το κατανοείς είτε όχι. Ας δούμε τα βασικά.






Βάζεις τα φασολάκια σε μια πιατέλα, μην ξεχνάς ποτέ πως εκτός από την ικανοποίηση του σώματος, της γεύσης, της όσφρησης, είναι απαραίτητη και η ικανοποίηση των οφθαλμών.


Συνεχίζουμε…


Χτυπάς σε ένα μπλέντερ και χοντροκόβεις


Δύο μεγάλα κρεμμύδια ξερά


μια κούπα μαϊντανό


μια κούπα πιπεριές ‘κέρατα’ όλα σε ίσια αναλογία


Τα ρίχνεις στην πιατέλα..


Προσθέτεις ακόμη


ψιλοκομμένο αγγουράκι


σέλερυ ή αβοκάντο ή φύτρα


ξηρούς καρπούς ανάλατους κι άψητους φυσικά


μια κουταλιά φρέσκια Γύρη


Στην Συνέχεια..


Στύβεις μια κούπα λεμόνια και τα βάζεις σε ένα σεικερ


προσθέτεις μια κουταλιά του γλυκού Μούλτι Μάκα


ίση αναλογία λάδι


και τα χτυπάς να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.


Στην συνέχεια περιχύνεις τα φασολάκια στην πιατέλα και .. ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ.






Συμπληρωματικά


ΠΟΤΕ


…δεν ανακατεύεις φρούτα με λαχανικά


… φυσικά καθόλου κρέας με γαλακτοκομικά


… Ποτέ Ξινά με γλυκά


Αν το κάνεις, δεν θα είναι ένα πιάτο Δύναμης, αλλά ένα συνηθισμένο πιάτο εξασθένησης.


Αν ίσως σου φαίνεται πολύ το Καγιέν ελάττωσε την δόση και αύξησε την σταδιακά. Όλα τα υλικά θα τα βρεις σε ένα καλό κατάστημα βιολογικών προϊόντων.






Διάβασε ακόμη σχετικά


Ανάμεσα στο μεγάλο φαγοπότι στους γάμους του Ερρίκου του Η της Αγγλίας με την Άννα Μπολέυν τον Ιανουάριο του 1533 και στο φύλλο του μαρουλιού ή στο καρότο μιας μοντέρνας εξαντλητικής δίαιτας θα πρέπει να βρούμε την ισορροπημένη, υγιεινή διατροφή.


Τα τελευταία χρόνια υπάρχει πληθώρα πληροφοριών στον τομέα της υγιεινής διατροφής, Σε πολλές περιπτώσεις αυτές οι πληροφορίες άλλαξαν τις απόψεις μας γύρω από το θέμα διατροφή. Είναι ανόητο και καταστροφικό για την υγεία μας να επιτρέπουμε στις εταιρίες διατροφικών προϊόντων με τα τεράστια οικονομικά συμφέροντα να μας παρασύρουν με διαφημίσεις για το τάδε τραγανό δήθεν, γαριδάκι και  τσιπς, τις λαχταριστές σάλτσες, τα δροσερά αναψυκτικά και το νέο  λάδι ή μαργαρίνη με την ικανότητα να φτιάχνει υπέροχες συνταγές και καταπληκτικά πρωινά.


Αυτοκτονούν με την τροφή


Στα παλιά χρόνια ένας αριστοκράτης με τρόπους, στυλ και ευγενικού ταπεραμέντου, για να αυτοκτονήσει θα χρησιμοποιούσε ένα πιστόλι.  Θα τον έβλεπες να βάζει το πιστόλι στον γκρίζο κρόταφο του και με στωικότητα και στυλ ατενίζοντας το ηλιοβασίλεμα, θα τον άκουγες να λέει αντίο στον κόσμο, ρίχνοντας του μια τελευταία ματιά και θα πατούσε την σκανδάλη.


Η μόνη διαφορά μεταξύ του πιστολιού και του φαγητού είναι η ταχύτητα της μεθόδου που κάποιος επιλέγει να πεθάνει.


Ενώ γι αυτόν που κρατάει πιστόλι στον κρόταφο θα έπρεπε να καλέσουμε την αστυνομία για να του αφαιρέσει το όπλο , είναι αστείο να καλέσουμε την αστυνομία για κάποιον που προσπαθεί να αυτοκτονήσει με.. μπριζολάκια. Αμφότεροι είναι αυτόχειρες.


Morgellons


Όσα αναφέρουμε είναι βασικοί κανόνες για όποιον σκέφτεται και δεν κρύβεται πίσω από παραδόσεις, έθιμα και παλιές συνήθειες, χλαπακιάζοντας άχρηστες και δηλητηριασμένες τροφές. Πού είναι η εξυπνάδα σας? Σκέφτεστε πως θα δαγκώσετε τον διπλανό σας? Υπάρχουν άλλα DNA δίπλα σας που δεν τα αντιλαμβάνεστε και σας δαγκώνουν απείρως καλύτερα. Τα παραθέτουμε χωρίς πολλές εξηγήσεις, γιατί έτσι και αλλιώς ελάχιστοι θα ψάξουν το θέμα. Άλλωστε δεν είμαστε γιατροί. Αποφεύγετε ότι προέρχεται από ζύμωση για να μην πλημμυρίζετε από μούχλα. Δηλαδή, κρασιά, τυριά, ψωμιά και μανιτάρια.


Εξαιρέσεις αποτελούν (για να μην πανικοβληθείτε) το πιστοποιημένο βιολογικό κατσικίσιο τυρί και τα κριθαρένια Κρητικά παξιμάδια. Μπορεί κανείς να φτιάχνει ψωμί μόνος του από μη μεταλλαγμένο αλεύρι, όπως είναι το Ντίνκελ και το Καμούτ. Επίσης, αποφεύγετε  όλα τα κρέατα και τα ψάρια. Όποιος δεν αντέχει, μόνο μαρίδα η σαρδέλα ψητή, καλά καθαρισμένα. Γενικά, καταναλώνεται μόνο φυτικά πιστοποιημένα βιολογικά τρόφιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: