Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

"Με βρίζουν γιατί βοήθησα τον Χατζηδάκη"

Αυτοί: δύο απλοί πολίτες, οικογενειάρχες και ουσιαστικά άνεργοι. Δηλαδή ο ορισμός του βιοπαλαιστή. Ο.. άλλος: ο Κωστής Χατζηδάκης, πολιτικός (και μάλιστα της απελθούσας κυβέρνησης), δηλαδή ένας από «μαύρα πρόβατα» που μας...


έφαγαν τα λεφτά.






Και, όμως, πηγαίνοντας κόντρα στην ψυχολογία του όχλου, ο Βαγγέλης Μόραλης και ο Χρήστος Πατσατζής αντί να συμπαρασυρθούν από το μένος του συγκεντρωμένου πλήθους, λειτούργησαν ενστικτωδώς και προστάτευσαν τον βουλευτή της ΝΔ, με κίνδυνο μάλιστα της...










σωματικής τους υγείας. Είναι οι δύο πολίτες που οι φωτογραφίες τους δείχνουν σε δεκάδες στιγμιότυπα να στέκονται δίπλα στον βουλευτή από την Κρήτη και να τον βοηθούν να γλιτώσει τη μανία του πλήθους.






«Θα πάω δηλαδή εγώ να δείρω τον Χατζηδάκη επειδή είμαι άνεργος; Δε λύνονται έτσι τα προβλήματα» σημειώνει στη Real News ο κ. Μόλαρης ο οποίος τον επόμενο μήνα θα μείνει άνεργος καθώς η ιδιωτική εταιρεία στην οποία εργάζεται βάζει «λουκέτο» τον επόμενο μήνα.






Με τις φωτογραφίες να έχουν προβληθεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδος (αλλά και του κόσμου) ο κ. Μόλαρης δηλώνει ότι απολαμβάνει μιας περίεργης αρνητικής δημοσιότητας: «Δέχομαι φραστικές επιθέσεις καθημερινά στο δρόμο. Μου λένε “δεν ντρέπεσαι που πήγες και βοήθησες πολιτικό;. Ντροπή σου”» εξομολογείται ο ίδιος με ειλικρίνεια. Για αυτλόν όμως δεν είχε καμία σημασία ποιος ήταν. Είδε -βγαίνοντας από το μετρό για πάει στη δουλειά του και όχι συμμετέχοντας στην πορεία- έναν άνθρωπο να του επιτίθεται το πλήθος: «Θα το έκανα για οποιονδήποτε άνθρωπο. Ήταν θέμα ανθρωπιάς» υπογραμμίζει ο 44χρονος άνδρας.






«Μας δέρνανε επί μισή ώρα. Πίστευα ότι μας σκοτώνανε»






Με την ίδια ταραχή και αγωνία όπως την ημέρα που το έζησε περιγράφει το γεγονός ο δεύτερος πολίτης που υπερασπίστηκε τον κ. Χατζηδάκη: «Πίστευα ότι θα μας σκοτώνανε. Μας δέρνανε επί μισή ώρα. Ξύλο κανονικό όχι αστεία. Απορώ πως σώθηκε ο αστυνομικός του Χατζηδάκη που «έφαγε» και τις περισσότερες» τονίζει ο κ. Πατσατζής.






«Μας τηλεφωνεί καθημερινά ο κ. Χατζηδάκης»






Έντονο ενδιαφέρον δηλώνουν οι δύο… σωτήρες του Κωστή Χατζηδάκη ότι έχει δείξει ο βουλευτής της ΝΔ για αυτούς: «Μας τηλεφωνεί καθημερινά είτε αυτός είτε η αδερφή και μας ρωτάει πως πάει η υγεία μας. Μας έχει συγκινήσει το ενδιαφέρον του» δηλώνουν με μια φωνή.









Δεν υπάρχουν σχόλια: