Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μία αλήθεια, που δεν θα την μαθαίνατε ποτέ...


Τώρα που είστε έτοιμοι να πάτε διακοπές, τώρα που είστε έτοιμοι να αγαπήσετε, τώρα που είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά, κάποιοι σας ετοιμάζουν τα φέρετρα σας.






Φέρετρα τα οποία τα μαζεύουν σε όλα τα μεγάλα στρατόπεδα του κόσμου. Ακόμη και στην...






Ελλάδα, χωρίς καμία μυστικότητα.






2008: Ο Robert Kenedy, Αμερικάνος παρουσιαστή μιλά για την δολοφονία μας:






"Αυτό που συνέβη το 1989 ήταν το ότι από τα 10 εμβόλια άρχισαν να δίνουν 24 και άρχισαν να βάζουν Thimerosal, υδράργυρο, και κανείς δεν έκανε τον κόπο να αναλύσει τα αποτελέσματα για το τι κάνει ο υδράργυρος στα παιδιά. Εμβολιάζουμε τα παιδιά μας με 400 φορές μεγαλύτερη δόση από αυτή που θεωρείται ασφαλής. Ένα παιδί μόλις γεννιέται εμβολιάζεται με εμβόλιο Ηπατίτιδας Β, και σύμφωνα με τις προδιαγραφές της διεθνούς επιτροπής υγείας πρέπει να είναι περίπου 80 κιλά ώστε με ασφάλεια να απορροφήσει αυτή τη ποσότητα.










Ωστόσο συνεχώς κάνουμε αυτά εμβόλια στα παιδιά μας. Οι πολιτικοί θέλουν να επανεκλεγούν. Γιατί λοιπόν αδρανούν και αφήνουν τα παιδιά μας να δηλητηριάζονται;"






Αλλά ακόμη, και για την ζωή αυτή που έχεις την ελάχιστη δεν είσαι ελεύθερος. Όπου πας, ό,τι πληρώνεις, ό,τι κάνεις, αυτοί το γνωρίζουν. Ήξερες ότι σε όλα τα Ταξί, Λεωφορεία, ΚΤΕΛ, Πλοία, έχουν όλα τσιπάκια στην Ελλάδα εδώ και 3 Χρόνια! Αν δεν έχεις πιστωτική, δεν μπορείς να αγοράσεις με δόσεις, αλλά ούτε και να πληρωθείς από δουλειές.










Ο χρόνος πλέον και τα γεγονότα, τρέχουν με απίστευτη ταχύτητα. Αυτά που θα γίνουν έχουν αποφασιστεί εδώ και πολλά χρόνια.






2009: Ταινία Knowing - Αξιοσημείωτο παράδειγμα η Διαρροή Πετρελαίου στον κόλπο του Μεξικού στις 20 Απριλίου του 2010!






Ποιος μπορεί όμως να τα σκεφτεί όλα αυτά, που με αυτά που μας ψεκάζουν όχι μόνο είμαστε αναίσθητοι, αλλά μας ποτίζουν πειραματόζωα καρκίνο και στείρωση.






Νίκος Κατσαρός - Χημικός: Είμαστε πειραματόζωα χωρίς να το ξέρουμε;






"Τα άτομα που έχουν παρατηρήσει τις χημικές ουρές, έχουν γίνει μάρτυρες ότι αρκετά μέλη μια κοινωνίας άρχισαν να εμφανίζουν συμπτώματα καταστολής, όπως π.χ. δεν μπορούσαν να πάρουν αποφάσεις, δεν είχαν διάθεση για εργασία. Βρίσκονται σε μια κατατονική κατάσταση για αρκετές ημέρες, ή ακόμα και εβδομάδες! Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να αποκλείσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο όσο παράλογο κι'αν φαίνεται."






Κανείς δεν μιλά πλέον. Ξυπνήστε επιτέλους και πάρτε τη ζωή στα χέρια σας. Η ζωή μας ανήκει, αν εσείς λοιπόν θέλετε να την δωρίσετε σε κομμάτια, πανεπιστημιακές παρατάξεις, στον καναπέ και στην παρακμή σας, χάρισμα σας. Αλλά εμείς θέλουμε να ζήσουμε για ένα καλύτερο κόσμο...


gr-axtarmas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: