Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Από βασίλισσα της ομορφιάς δολοφόνος

http://www.newsbomb.gr/images/sized/articles/alg_kumari_fulbright1-425x288.jpg
Πρώην βασίλισσα της ομορφιάς καταδικάστηκε την Πέμπτη για την συμμετοχή της στην απαγωγή, τα βασανιστήρια και το φόνο του πρώην φίλου της...Η Kumari Fulbright, η οποία είχε πάρει τίτλο σε διαγωνισμό ομορφιάς, ως Miss Arizona, τώρα καλείται να περάσει τα επόμενα δύο χρόνια της λίαν επιεικώς, στη φυλακή.


Η ψυχικά διαταραγμένη 28χρονη καλλονή πρωτόδικα κρίθηκε ένοχη και καταδικάστηκε σε έξι χρόνια που λόγω χάριτος μειώθηκαν σε δύο.










http://www.newsbomb.gr/images/sized/articles_new/gal_queens_22.jpg











Το 2007 κρίθηκε ένοχη για συνομωσία και συμμετοχή στην απαγωγή του φίλου της Joshua Conway, μαζί με άλλους τρεις άνδρες καθώς και για βίαιη συμπεριφορά εναντίον του. Πιο συγκεκριμένα οι δράστες φίμωσαν το θύμα, το βασάνισαν και το μαχαίρωσαν, όπου και ο Conway κατέληξε . Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν.


Η Fulbright ισχυρίστηκε στο δικαστήριο πως θα κατέθετε εναντίον του Robert Ergonis, ο οποίος ήταν ο επί κεφαλής της απαγωγής με σκοπό τη ληστεία.


Ωστόσο όπως δήλωσε ο εισαγγελέας στην υπόθεση Michael Jette, η Fulbright δεν είχε δείξει έως τώρα καμία πρόθεση συνεργασίας, αντιθέτως έκανε τα πάντα να προστατέψει τον Ergonis, πράγμα που αποδεικνύει και την διαταραγμένη ψυχική της κατάσταση, απορρίπτοντας το αίτημά της.






Robert Ergonis & Kumari Fulbright

Δεν υπάρχουν σχόλια: