Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Ποια νεαρή ηθοποιός εξαπατήθηκε και παρενοχλήθκε σεξουαλικά από “μαϊμού” στέλεχος καναλιού...

Στα 24της χρόνια η γνωστή ηθοποιός γνώρισε για τα καλά τον σκληρό κόσμο της τηλεόρασης. Ο λόγος για την Εύα Βαλεντή, οποία υπέβαλλε μήνυση στον 33χρονο που...


παραδέχθηκε πως εξαπατούσε νεαρά κορίτσια για να τις ρίξει στο κρεβάτι! Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή ηθοποιός έπεσε στα δίχτυα ενός 33χρονου άνδρα, ο οποίος συστηνόταν ως Δημήτρης Νικολάου και έλεγε ότι εργαζόταν στο τμήμα δημοσίων σχέσεων μεγάλου καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας. Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά της 24χρονης, ο 33χρονος συνάντησε την ηθοποιό σε γνωστό club στο Γκάζι και άρχισε να την προσεγγίζει τάζοντάς της δουλειά στην τηλεόραση. Αντάλλαξαν τηλέφωνα και την επομένη βγήκαν μόνοι τους για ένα ποτό.


























Η Εύα Βαλεντή υποστηρίζει πως ο απατεώνας άρχισε τα σεξουαλικά υπονοούμενα μέσα στο αυτοκίνητο. Μάλιστα φέρεται να της αποκάλυψε πως το ερωτικό του βίτσιο ήταν να τον βλέπουν γυναίκες την ώρα που αυτός αυτοϊκανοποιούνταν! Η κοπέλα αντέδρασε, κατέθεσε μήνυση και μετά από σχετική έρευνα αποκαλύφθηκε πως ο συγκεκριμένος κύριος δεν είχε καμία επαφή με την τηλεόραση και έλεγε ψέματα σε νεαρές κοπέλες με μόνο στόχο την σεξουαλική του ικανοποίηση.





Δεν υπάρχουν σχόλια: