Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Οι σκέψεις είναι δύναμη!!!!!!

Ότι κι αν έρχεται στη ζωή σας έρχεται επειδή το προσελκύετε. Και το προσελκύετε μέσω των εικόνων που έχετε στο μυαλό σας.Η ζωή σας είναι αυτό που σκέφτεστε. Αυτό που συμβαίνει στο μυαλό σας, αυτό προσελκύετε.Οι σκέψεις σας έχουν υλική υπόσταση κάθε μια...από αυτές αποτελεί και μια ξεχωριστή κινητήρια δύναμη,Ο νόμος της έλξης είναι ο ισχυρότερος νόμος του Σύμπαντος. Η αρχή του νόμου υπήρξε στην αρχή του χρόνου. Υπήρξε εξαρχής και θα υπάρχει πάντα. Συγκροτεί την απόλυτη τάξη του σύμπαντος και καθορίζει κάθε λεπτό της ζωής σας την παραμικρή εμπειρία σας. Οι άνθρωποι που προσελκύουν τον πλούτο στη ζωή τους έχουν εφαρμόσει τον νόμο είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα. Οι σκέψεις τους στρέφονται γύρω από την αφθονία και τον πλούτο ενώ δεν επιτρέπουν σε αντιφατικούς συλλογισμούς να εδραιώνονται στο μυαλό τους. Οι κυρίαρχες σκέψεις είναι σκέψεις πλούτου. Άλλες σκέψεις δεν παρεισφρέουν στον εγκέφαλο τους. Το ίδιο συμβαίνει φυσικά όταν οι κυρίαρχες σκέψεις στρέφονται προς την μιζέρια , προσελκύουν μιζέρια Ο φόβος της απώλειας προσελκύει απώλεια!Ο νόμος ανταποκρίνεται στις σκέψεις σας, όποιες και να είναι αυτές.
Η ζωή σας είναι ο αντικατοπτρισμός των περασμένων σκέψεων σας, και σπουδαία και μη σπουδαία και έτσι είναι εύκολο να διαπιστώσετε ποίες ήταν οι κυρίαρχες σκέψεις σας στο παρελθόν, σε κάθε τομέα της ζωής σας και είναι εύκολο γιατί αυτές οι σκέψεις μετατράπηκαν σε εμπειρίες, στα βιώματα σας.
Έτσι οι τωρινές σκέψεις σας δημιουργούν τη μελλοντική ζωή σας.Αν το δείτε στο μυαλό σας, θα το κρατήσετε στο χέρι σας. Κι όσο πιο έντονα το σκέφτεστε τόσο αυτό θα υλοποιηθεί με τη μορφή της ζωής σας.Όταν μπορέσετε να σκεφτείτε αυτό που θέλετε και επιτρέψετε σε αυτή την σκέψη να κυριαρχήσει στο μυαλό σας, θα την πραγματώσετε στην ζωή σας.Οι σκέψεις γίνονται αντικείμενα μετουσιώνονται σε φυσική μορφή, σε ύλη.Κάθε σκέψη έχει την συχνότητα της. Οι σκέψεις είναι μετρήσιμες και έλκουν τις όμοιες τουςΆρα λοιπόν η κυρίαρχη σκέψη ή η νοητική στάση είναι ο μαγνήτης που προσελκύει σταθερά και αδιαλείπτως δεδομένα τα οποία αντιστοιχούν στη φύση της.Για να το εφαρμόσεις απελευθέρωσε όλες τις περιοριστικές σκέψεις και κάνε την επιθυμία σου διαταγή
Ζήτησε τι θέλεις ξεκάθαραΠίστεψε το ότι θα το αποκτήσεις, ενεργώ, μιλώ και σκέφτομαι σαν να έχω ήδη αποκτήσει αυτό που ζήτησαΑπόκτησε το, επικεντρώσου, νιώθω όπως θα ένιωθα όταν πραγματοποιηθεί η επιθυμία μουΠροσδοκία, ευγνωμοσύνη και νοερή απεικόνιση.Κάντε το καθημερινή συνήθειαΠλουτισμός, σχέσεις, υγειά, ευτυχίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: