Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Λογοκρισία για την Κάρτα του Πολίτη

Το παρακάτω κείμενο το έστειλα 2 φορές στη διεύθυνση για δημόσια διαβούλευση στη διεύθυνση http://www.opengov.gr/ypes/?p=863 αλλα δυστυχώς το λογόκρινε ο διαχειριστής και δεν το δημοσίευσε.


Ακολουθεί το λογοκριμένο κείμενο: «Δεν κατανοώ γιατί βγάλατε στη...


διαβούλευση μια ήδη προαποφασιμένη απόφαση που είναι η Κάρτα του Πολίτη. Δυστυχώς οι περισσότεροι Έλληνες δεν είναι ενημερωμένοι σχετικά με την κάρτα. Εκτός από τα προφανή πλεονεκτήματα που αναφέρονται ως πρόσχημα, πίσω από την κάρτα κρύβονται και τα σχέδια της υλοποίησης της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης όπως ό ίδιος ο Πρωθυπουργός έχει ομιλήσει πρόσφατα


σε διάφορα συνέδρια ή της Παγκόσμιας Δικτατορίας όπως λέει ο λαός.


Στόχος της κάρτας είναι να συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες


για τη ζωή κάθε παγκόσμιου πολίτη και το κεντρικό σύστημα να είναι σε θέση κάθε στιγμή να επέμβει.


Η Κάρτα του Πολίτη -είτε έχει εμφανές το 666 ή όχι- έρχεται ως προάγγελος του Verichip που θα εμφυτεύεται -γίνεται ήδη σε Αμερική και Χώρες της Ευρώπης- στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο του παγκοσμιοποιουμένου πολίτη και θα ελέγχεται νυχθημερόν από όλα τα επίγεια και δορυφοριικά συστήματα …για τα ψώνια του… για την υγεία του …για την οικονομία του … για την κοινωνική του συμπεριφορά… για τα θρησκευτικά του πιστεύω… και πάει λέγοντας!


Η εμφύτευση του v-chip δεν είναι άλλο από το χάραγμα που μιλάει η Αποκάλυψη, που είναι ουσιαστικά η πλήρη υποταγή στον επερχόμενο και καλά προετοιμαζόμενο από τα όργανά του, Αντίχριστο!


Για τους υποψιασμένους και μη, έρευνα στο διαδίκτυο έδειξε πως βρισκόμαστε ήδη στο 1ο έτος της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και από από τα μέσα τρέχοντος μηνός μπαίνουμε στο 2ο. Όργανο και εργαλείο είναι και η Κάρτα του Πολίτη και θα ακολουθήσει το χάραγμα, που οδηγεί στην πλήρη ανευλευθερία του ατόμου!


Ο Θεός να βάλει το χέρι του!»


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: