Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Το Top10 των...σεξουαλικών φαντασιώσεων!!

10) Παιχνίδια ρόλων στο κρεββάτι σας, όπου μπορείτe να γίνετε ο πυροσβέστης ή η sexy νοσοκόμα!

9) Ανάμειξη δουλειάς και ευχαρίστησης...

Sex στο γραφείο με το αφεντικό σας!

8) Υποταγή! Εσύ απλά απολαμβάνεις τι έχει να σου δώσει ο άλλος!

7) Οσο παράξενο και αν ακουστεί, είναι η παρένδυση,όταν δηλαδή κάποιος μιμείται τον τρόπο ντυσίματος και φερσίματος του άλλου φύλου.

6) Sex στο αεροπλάνο! Στην Αμερική υπάρχει και ένας σύλλογος για λίγους, όπου πας στον προορισμό σου με το μοντέλο-αεροσυνοδό που επιθυμείς, και συνδυάζεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου!

5) S/M.. Σαδιστικά/Μαζοχιστικά παιχνίδια, είτε με το...

άλλο σας μισό, είτε σε λέσχες! Συνδυάζεται με το #8. Απλά υποτάσσεσαι στις βουλές του/της αφέντη/αφέντρας σου.

4) Δημόσιο sex. Στα πάρκα, στην θάλασσα, στο camping, στα ξέφωτα! Η παραπάνω έξαψη ωφείλεται στο γεγονός ότι δεν θέλεις να σε πιάσουν στα πράσα εκείνη την ώρα!

3) Ομοφυλοφιλία. Ψυχολόγοι τονίζουν ότι τέτοιου είδους φαντασιώσεις, δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι θα ήθελε το άτομο να έχει πραγματική σεξουαλική επαφή με άτομο του ίδιου φύλου!

2) Ηδονοβλεψία! Ναι, σωστά διαβάσατε. Δεν είναι και κάτι πολύ διαφορετικό από το πως είναι η σημερινή κοινωνία! Οι γυναίκες ντύνονται-βάφονται-φτιάχνονται, για να τις δει ο άντρας.

1) Τριο, ειδικά στους άντρες, όπου όλοι θα ήθελαν να το πετύχουν, είτε με τον κολλητό τους και μια κοπέλα, είτε με 2 κοπέλες. Ουσιαστικά αυτό που δηλώνουν οι περισσότεροι, είναι ότι 2 γυναίκες θα ισοδυναμούσαν με διπλάσια ηδονή! Προσοχή! Δεν σημαίνει ότι η ιδέα του τρίο είναι αποδεκτή και από τον/την σύντροφο σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: