Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Η Lily Allen εσπευσμένα στο νοσοκομείο από σηψαιμία μετά την αποβολή του μωρού της

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η Lily Allen έχασε το μωρό της ενώ ήταν έξι μηνών έγκυος. Τα αίτια της αποβολής αυτής φαίνεται πως ήταν κάποιος ιός.




Η γνωστή τραγουδίστρια είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στομάχι κι ενώ οι γιατροί προσπάθησαν να σώσουν το μωρό της, αλλά δεν τα κατάφεραν.



Λίγες μόνο ημέρες μετά την αποβολή του μωρού της, η γνωστή τραγουδίστρια της εισήχθη και πάλι στο νοσοκομείο. Το βράδυ της Παρασκευής μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πάσχει από σηψαιμία!

Τόσο εκείνη όσο και ο αγαπημένος της Sam Cooper είχαν υποστεί σοκ από την αποβολή του παιδιού τους καθώς αυτή δεν ήταν η πρώτη αποβολή της καθώς είχε πάθει το ίδιο το 2008. Τώρα όμως η 25χρονη τραγουδίστρια δίνει μάχη για την ζωή της! "Είμαι ακόμα πολύ άρρωστη αλλά τα μηνύματα σας με βοηθάνε να γίνομαι πιο δυνατή", είχε γράψει η ίδια στην σελίδα της στο Twitter λίγες ώρες πριν.



"Η Lily ήταν σπίτι με τον Sam και την οικογένειά της, αλλά τη γύρισαν πίσω στο νοσοκομείο και την παρακολουθούν οι γιατροί τώρα. Όλοι είναι πολύ ανήσυχοι, αλλά βρίσκεται στο κατάλληλο μέρος για να γίνει καλά", ανέφερε άτομο από το φιλικό της περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: