Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Η Lily Allen δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. [Βίντεο]

Δύσκολες ώρες περνά η Lily Allen που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο λίγες ημέρες μετά την αποβολή του μωρού της στον 6ο μήνα της κύησης! Ο εκπρόσωπός της επιβεβαίωσε πως η 25χρονη τραγουδίστρια της pop πάσχει από σηψαιμία και οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να μην χάσει την μάχη με τον θάνατο.




Πριν προλάβει να συνέλθει από τον χαμό του μωρού της, που αποδίδεται σε...

κάποιον ιό, η Lily μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς κατέρρευσε.



«Η Lily ήταν σπίτι με τον Sam και την οικογένειά της, αλλά τη γύρισαν πίσω στο νοσοκομείο και την παρακολουθούν οι γιατροί τώρα. Όλοι είναι πολύ ανήσυχοι, αλλά βρίσκεται στο κατάλληλο μέρος για να γίνει καλά», ανέφερε άτομο από το φιλικό της περιβάλλον.



Τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας φαίνεται πως λύγισαν την 25χρονη: το 2008 είχε αποβάλει για πρώτη φορά, προ ημερών έχασε και το δεύτερο μωρό της και τώρα παλεύει για την ζωή της!



Οι γιατροί έχουν βάλει τα δυνατά τους και η 25χρονη pop star υποβάλλεται σε φαρμακευτική αγωγή. «Ανταποκρίνεται θετικά στην θεραπεία και η κατάστασή της βελτιώνεται», δήλωσε ο εκπρόσωπός της και επανέλαβε πως επιθυμία της ίδιας και του συντρόφου της, Sam Cooper, είναι να γίνει σεβαστή η ιδιωτική τους ζωή.



Λίγες ώρες πριν βρεθεί ξανά στο νοσοκομείο, η Lily είχε ευχαριστήσει τους θαυμαστές της μέσω του Twitter γράφοντας: «είμαι ακόμα πολύ άρρωστη αλλά τα μηνύματα σας με βοηθάνε να γίνομαι πιο δυνατή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: