Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

HΜαριάννα Ντούβλη γίνεται Μαριάννα D!

Ως Μαριάννα D -και όχι Ντούβλη- θα εμφανίζεται η πρώην παρουσιάστρια μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο εν διαστάσει σύζυγός της προκειμένου να της απαγορευτεί να χρησιμοποιεί το επώνυμό του.

Η Μαριάννα Ντούβλη γίνεται Μαριάννα D!


Η υπόθεση επρόκειτο να συζητηθεί χθες στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, αλλά τελικά το επόμενο επεισόδιο της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι θα παιχτεί στις 16 Μαΐου 2011, οπότε θα εκδικαστεί η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων, που αναβλήθηκε λόγω κωλύματος του δικηγόρου του επιχειρηματία Χρήστου Ντούβλη.



Η ξανθιά τηλεπερσόνα εμφανίστηκε χθες στο δικαστήριο συνοδευόμενη από τη μητέρα της και τη δικηγόρο της. Μιλώντας στην «Espresso» η πρώην παρουσιάστρια δήλωσε ότι μέχρι να βγει η απόφαση του δικαστηρίου θα κάνει εμφανίσεις ως Μαριάννα D! Αναφερόμενη δε στα όσα υποστηρίζει ο πρώην σύζυγός της στην αίτησή του, ότι εκμεταλλεύεται το επίθετό του, κάνει καριέρα στην πλάτη του και έχει κατασπαταλήσει το οικογενειακό τους εισόδημα, λέει:



«Οσα αναφέρει είναι παντελώς ψευδή. Οσο ήμασταν μαζί με παρακαλούσε να χρησιμοποιώ το όνομά του, γιατί έτσι -όπως έλεγε- θα έκλεινε πιο εύκολα δουλειές. Τώρα τον ένοιαξε το παιδί; Εκείνος θα έπρεπε να ντρέπεται που έχει να δει τον γιο του δύο χρόνια».



Η πρώην παρουσιάστρια υποστηρίζει ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της έχει καταχραστεί χρήματα από τη μητέρα της, ότι εμφανίζεται ως εφοπλιστής και επιχειρηματίας, ενώ στην πραγματικότητα χρωστάει παντού. Επανέλαβε δε για άλλη μια φορά ότι δεν έχει μετανιώσει για καμία επιλογή της.



Στο μεταξύ, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης ισχύει η προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία η Μαριάννα Ντούβλη διατάσσεται να πάψει να προσβάλει την προσωπικότητα του πρώην συντρόφου της και ειδικότερα να πάψει να χρησιμοποιεί το επώνυμο Ντούβλη στις κοινωνικές και επαγγελματικές της σχέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: