Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Euroleague: Ήταν βλακεία, αλλά τον συγχωρώ

Δεν είναι και το πιο καυτό όνομα του Ευρhttp://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/7126c9b7b72e055c52d6b72688a81830_L.jpg?943912800?943912800?943912800ωπαϊκού μπάσκετ. Όμως από το βράδυ της Πέμπτης ο Σάσο Όζμπολτ έγινε γνωστός... λόγω της απαράδεκτης ενέργειας του Μάικ Μπατίστ!




Ο Σλοβένος άσος που άθελα του πρωταγωνίστησε σε ένα περιστατικό που και ο ίδιος, αλλά και ο Μπατίστ θέλουν να ξεχάσουν το συντομότερο με δηλώσεις που έκανε για πρώτη φορά μετά το συμβάν ξεκαθάρισε πως αφού μίλησε για αρκετή ώρα με τον άσο του Παναθηναϊκού αποδέχεται την συγγνώμη του!

Μέρος της συνέντευξης του Σλοβένου, που… ελέω Μπατίστ έγινε το πρόσωπο των ημερών, στην ιστοσελίδα basketnet.gr έχει ως εξής:

-Ας μιλήσουμε για την επίμαχη φάση του αγώνα… Ο Μάικ Μπατίστ είναι 8 χρόνια στο Παναθηναϊκό και δεν θεωρείται «βρώμικος» παίκτης. Αλήθεια, τι έγινε; Όλοι είδαμε ότι σε πάτησε στο κεφάλι. Του κρατάς κακία ή θεωρείς πως ότι έγινε ήταν πάνω στην ένταση του ματς;

«Ευγενικά το έθεσες… Εγώ θα έλεγα ότι ήταν βλακεία αυτό που έκανε αλλά το έκανε εσκεμμένα. Ξέρεις, πολλοί φίλοι μου με παρότρυναν από χθες να κάνω μήνυση αλλά δεν πρόκειται να αντιδράσω έτσι…Πάντως, είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα γινόταν αν όντως, κινούμουν δικαστικά»

-Ο Μάικ έχει ζητήσει επανειλημμένα συγνώμη για ότι έκανε. Να σου μεταφέρω ότι δήλωσε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι «συγνώμη». Ήταν κάτι που ούτε ο ίδιος μπορώ να πιστέψω ακόμη ότι έκανα. Ζήτησα συγνώμη χθες, αλλά θα προσπαθήσω να του μιλήσω και σήμερα, τηλεφωνικά και να του ξαναπώ ένα μεγάλο και ειλικρινές «συγνώμη». Ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος και λυπάμαι ειλικρινά… Είναι κάτι που δεν έπρεπε να είχε συμβεί». Σου τηλεφώνησε τελικά ο ίδιος; Κάνεις δεκτή τη «συγνώμη» του;

«Από το πρωί χτυπούσε το τηλέφωνο μου κάθε ένα λεπτό αφού Σλοβένοι αλλά και Έλληνες δημοσιογράφοι ήθελαν να μιλήσουν μαζί μου. Όπως καταλαβαίνεις, κάποια στιγμή, το έβαλα στο «αθόρυβο» και μετά το έκλεισα γιατί δεν άντεχα άλλο. Ξέρω ότι ο Μάικ είναι καλός άνθρωπος και ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρωλίγκα γι’ αυτό και τον συγχωρώ»

-Σάσο, έχεις μια κορούλα 7 μηνών ενώ ο Μάικ ένα γιο ενός έτους. Ως πατέρας σε πατέρα και αθλητής σε αθλητή, τι έχεις να του πεις για το χθεσινό επεισόδιο;

«Θα το πω το εξής… Ευτυχώς δεν ήταν κάτι ιδιαίτερα σοβαρό. Αν εξαιρέσεις κάποια ράμματα που έκανα…. Αλλά θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα. Ελπίζω και εύχομαι να του γίνει μάθημα».

-Η ρεβάνς στην Αθήνα θα είναι «περασμένα ξεχασμένα»;

«Ασφαλώς. Για μένα το θέμα έχει λήξει»

Δεν υπάρχουν σχόλια: