Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Κορυφαία μαργαριτάρια επωνύμων

Ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε κορυφαίες ατάκες επωνύμων που έχουν γράψει ιστορία. Για να μην… αισθανθούν άσχημα, δεν θα αποκαλύψουμε τα ονόματα τους αλλά με λίγο ξεσκόνισμα της μνήμης σας, σίγουρα θα βρείτε για ποιον χτυπά η καμπάνα. Πάμε λοιπόν.






Γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια που θέλει να κάνει και… ποιοτική στροφή είπε : «Οκτώ στους δέκα Έλληνες πιστεύουν ότι τα μοντέλα είναι χαζά. Τους υπόλοιπους τρεις όμως , που πιστεύουν πως είμαστε έξυπνες δεν τους ακούμε».





Πασίγνωστος παρουσιαστής ειδήσεων μας χάρισε την εξής ατάκα: «Το πρωτοφανές αυτό γεγονός, συμβαίνει για δεύτερη φορά».





Τραγουδίστρια που λαϊκή δε θέλει να την λες, ξεστόμισε: Η ηχογράφηση έγινε στο σπήλαιο, όπου βρέθηκε ο πρώτος εν ζωή σκελετός.





Πρώτο όνομα στις πίστες με στόμφο και σοβαρότητα δήλωσε σε συνέντευξή του: «Όταν τους ζήτησα την ανάγκη τους δεν μου την έδωσε κανείς».





Γυναίκα συνάδελφός του προηγούμενου ενώ βρισκόταν στην πίστα ζήτησε: «Παρακαλώ να χαμηλώσουν τα φώτα, γιατί τώρα θα πω ένα τραγούδι off the record».





Ηθοποιός με πρωταγωνιστικούς ρόλους στο ενεργητικό της είπε: «Δόξα τω Θεώ, είμαι άθεη».





Γνωστότατος πολιτικός μας προσέφερε την εξής ατάκα: «Αυτό το θέμα θα έλεγα είναι άνευ ουσιαστικής ουσίας».





Αυτές είναι μερικές από τις απολαυστικές ατάκες που κατά καιρούς μας έχουν χαρίσει οι επώνυμοι και φυσικά έχει και... συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: