Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΣΟΚ: Η τύχη του αγέννητου παιδιού τους σε ψηφοφορία!

«Να το κρατήσουμε ή όχι; Εσείς αποφασίζετε»… Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι το όνομα του website, που ζευγάρι Αμερικανών έφτιαξε με μοναδικό σκοπό να ψηφήσει το κοινό για το αν θα κρατήσουν το αγέννητο παιδί τους ή θα προτιμήσουν την έκτρωση!

Ο Πίτ και η Αλίσα Άρνολντ, 30 ετών και οι δύο, δεν μπορούν να αποφασίσουν αν είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς. Έτσι, είπαν να πάρουν άλλοι την απόφαση γι’ αυτούς και να βγουν από τη δύσκολη θέση.
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ Η ΖΩΑ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΟΤΝΤΑΙ  ΣΚΟΤΟΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ  ΣΥΜΦΟΝΗΤΑΙ Η ΟΧΙ  ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ
Το 17 εβδομάδων έμβρυο είναι υγιέστατο. Για τις ανάγκες του site, το αρσενικό έμβρυο έχει «βαφτιστεί» 'Wiggles'.

Ο κόσμος έχει περιθώριο να ψηφίζει μέχρι τις & Δεκέμβρη, δύο ημέρες πριν από την 20η εβδομάδα εγκυμοσύνης της Αλίσα. Μετά από αυτή την ημερομηνία λήγει και η νόμιμη περίοδος για την πραγματοποίηση έκτρωσης στις ΗΠΑ.

Το ζεύγος πιστεύει ότι δίνει την «ευκαιρία» στο κοινό να «κάνει τη διαφορά στον πραγματικό κόσμο» μέσω ενός δημοψηφίσματος, που είναι απόλυτα συμβατό με τις «αμερικανικές δημοκρατικές αξίες».

Στο site έχουν «ανεβάσει» και «φωτογραφίες» από τα υπερηχογραφήματα του αγέννητου παιδιού τους. Η αναποφάσιστη μητέρα γράφει ότι «φοβάται ότι η πίεση της μητρότητας σε συνδυασμό με την καριέρα» θα της προκαλέσει «νευρικό κλονισμό».

Μέχρι στιγμής, η ψηφοφορία κλίνει προς την έκτρωση, με ποσοστό 53.73% να λέει στο ζευγάρι ότι προφανώς δεν έχει την ωριμότητα να φέρει στον κόσμο το μωρό, που από την κοιλιά της μάνας του το μέλλον του –όποια τελικά κι αν είναι η απόφαση- προδιαγράφεται δυσοίωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: