Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΤΑΤΟΥΛΗΣ-ΔΡΑΚΟΣ : ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Β’ΓΥΡΟ





Η αναμέτρηση στον α’ γύρο των υποψηφίων περιφερειαρχών Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και Δημήτρη Δράκου εξελίχθηκε σε μάχη στήθος με στήθος. Και οι δύο εμφανίζονται αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, στις 14 Νοεμβρίου.

Με ενσωματωμένο από το 98% των εκλογικών τμημάτων, ο κ. Τατούλης, που κατέβηκε στις εκλογές ως ανεξάρτητος, αλλά στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ και τον ΛΑΟΣ, καταλαμβάνει ποσοστό 41,83%, ενώ ο υποψήφιος της ΝΔ Δημ.Δράκος ακολουθεί με ποσοστό 40,85%.

«Η συνειδητή επιλογή των πολιτών να στηρίξουν με την ψήφο τους τον ανεξάρτητο συνδυασμό της ‘Νέας Πελοποννήσου’ στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα ότι εμείς έχουμε αποφασίσει να αλλάξουμε σελίδα στον τόπο μας και να τον οδηγήσουμε σε ένα πιο ασφαλές ευρωπαϊκό μέλλον» τονίζει σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Τατούλης.

«Έχουμε διανύσει τη δύσκολη περίοδο της διαδρομής και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών και τις δύσκολες συγκυρίες, προκειμένου να βγάλουμε την Πελοπόννησο από την κρίση» σημειώνει, υπογραμμίζοντας:

«Εμείς μπορούμε. Η μεγάλη μας νίκη θα αναδείξει νικητές την επόμενη Κυριακή όλους τους συμπολίτες μας. Η δική τους υπέρβαση θα αποτελέσει το στιβαρό θεμέλιο για ένα καλύτερο αύριο, σε πείσμα όλων εκείνων που συνεχίζουν να μιλούν με διλήμματα και αναχρονιστικές περιχαρακώσεις. Η μεγάλη νίκη είναι νίκη των πολιτών και της Νέας Περιφέρειας Πελοποννήσου. Και αυτή θα εκφρασθεί με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επόμενη Κυριακή».

Από την πλευρά του, ο κ. Δράκος δήλωσε:

«Οι δυνάμεις της Αυτοδιοίκησης, οι δυνάμεις της κοινωνίας, έδωσαν απάντηση στους απολογητές του Μνημονίου. Είπαν ‘όχι’ στα εκβιαστικά διλήμματα. Έδωσαν ψήφο νίκης και ελπίδας, έβαλαν γερά θεμέλια για το αύριο του τόπου. Για τη δυνατή Πελοπόννησο της ανάπτυξης και της αναγέννησης».

Στη δήλωσή του ο κ. Δράκος προσθέτει: «Τα επικοινωνιακά τρικ και ο καταιγισμός ανύπαρκτων δημοσκοπήσεων δεν παρέσυραν κανέναν. Ο περήφανος λαός του Μοριά, στέκεται όρθιος και χαράζει δρόμο νίκης. Την επόμενη Κυριακή, λαός και κοινωνία λένε ‘όχι’ στην υπανάπτυξη, ‘όχι’ στην απαξίωση, ‘όχι’ στις σημαίες ευκαιρίες και τις πολιτικές μεταλλάξεις. Οι πολίτες ενωμένοι, ανεξαρτήτως ιδεολογικής αφετηρίας, ψηφίζουν για μία περιφέρεια οικονομικής ανάπτυξης και κοινωνικής προόδου. Ψηφίζουν για μία δυνατή Πελοπόννησο. Μία Πελοπόννησο, που χτίζουμε όλοι μαζί».



cf80ceb5cf81ceb9cf86ceb5cf81ceb5ceb9ceb1cf81cf87ceb7cf831 ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΔΡΑΚΟΣ : ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΓΥΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: