Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Οικογενειακή τραγωδία στην Νέα Σμύρνη που δεν τη χωρά ανθρώπινος νους

Μια οικογενειακή τραγωδία που δεν τη χωρά ανθρώπινος νους εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι στη Νέα Σμύρνη, με πρωταγωνιστή έναν... 20χρονο που έβαψε τα χέρια του με το αίμα του πατέρα του!



Ο νεαρός πατροκτόνος τού έκοψε την καρωτίδα με το κουζινομάχαιρο, που ο άτυχος πατέρας προσπαθούσε να του πάρει από τα χέρια επειδή αυτοτραυματιζόταν! Δευτερόλεπτα μετά την άγρια δολοφονία ο νεαρός πατροκτόνος βγήκε στον δρόμο και έτρεχε με το όπλο του εγκλήματος καρφωμένο στην κοιλιά του!



Το περιστατικό που προκάλεσε σοκ και τρόμο στους κατοίκους της περιοχής συνέβη χθες το μεσημέρι, στις 13.20, επί της οδού Πλαστήρα. Ο 57χρονος εκτελωνιστής και πατέρας τριών παιδιών έπεφτε νεκρός από τον μεγαλύτερο σε ηλικία γιο του, ο οποίος σύμφωνα με τους γείτονες και τους φίλους της οικογένειας, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε έντονα ψυχολογικά προβλήματα, ενώ έκανε και χρήση ναρκωτικών ουσιών.



Η τραγωδία εκτυλίχτηκε στον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε το άτυχο θύμα με τα τρία του παιδιά. Στο σπίτι εκείνη τη στιγμή, εκτός από τον θύτη και το θύμα, βρίσκονταν και ο αμέσως μικρότερος αδερφός του 20χρονου, καθώς και η μητέρα τους. Σύμφωνα με όσα περιγράφει στην «Εspresso» ο φίλος και συνάδελφος του θύματος (που έμενε ακριβώς δίπλα στο διαμέρισμα όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία) Νίκος Μουρατίδης, η αντίστροφη μέτρηση για τον πατέρα ξεκίνησε όταν επέστρεψε στο σπίτι για να σώσει τον γιο του.



«Ολα ξεκίνησαν όταν η μητέρα του 20χρονου πήρε τον άτυχο φίλο μου τηλέφωνο και του είπε να επιστρέψει γρήγορα στο σπίτι, γιατί το παιδί είχε κλειστεί στο δωμάτιό του και αυτοτραυματιζόταν με ένα μαχαίρι» λέει ο κ. Μουρατίδης, εξηγώντας ότι ο πατροκτόνος τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε έντονα ψυχολογικά προβλήματα.



«Ο νεαρός παρακολουθούταν από δύο γιατρού ύς, καθώς όταν παρουσιάστηκε στο στρατό παρουσίασε ψυχολογικά προβλήματα και γι’ αυτό πήρε εξάμηνη αναβολή. Το τελευταίο διάστημα όμως δεν έπαιρνε τα φάρμακά του, με αποτέλεσμα η κατάστασή του να επιδεινωθεί. Οταν ο φίλος μου επέστρεψε σπίτι για να σώσει το παιδί του από το χειρότερο, εκείνο έστρεψε το μαχαίρι προς το μέρος του και του έκοψε την καρωτίδα. Επίσης, τραυμάτισε ελαφρά και τον αδερφό του, που είχε μπει στη μέση προσπαθώντας να τον αποτρέψει. Δυστυχώς όμως, δεν τα κατάφερε. Δεν ξέρω τι να πω, τα έχω χαμένα! Ο φίλος μου ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος, δουλεύαμε μαζί στο αεροδρόμιο» καταλήγει, εμφανώς σοκαρισμένος, ο κ. Μουρατίδης.



«Είμαι συγκλονισμένη, τον νεαρό τον ήξερα και φαινόταν πολύ καλό παιδί» λέει στην «Εspresso» η Βανέσσα Κινδυλίδη, που γνώριζε τον 20χρονο πατροκτόνο, και προσθέτει: «Μάλιστα, ο πατέρας του κάποια στιγμή είχε και ένα pet shop και εκείνος φαινόταν πολύ ευαίσθητος, καθώς αγαπούσε και φρόντιζε τα ζώα». Ο 20χρονος διεκομίσθη χθες σοβαρά τραυματισμένος στον «Ερυθρό Σταυρό» και υποβλήθηκε σε εγχείρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: