Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Γιατί στις γυναίκες αρέσουν τα «κωλόπαιδα»?

Πόσες φορές δεν έχουμε αναρωτηθεί ή σκεφτεί και δυνατά μέσα σε μία παρέα «Μα καλά, πως είναι δυνατόν αυτή να βγαίνει με αυτόν τον τύπο?. Δε...

βλέπει ότι έχει γίνει τάρανδος από το κέρατο?».

Τι όμως είναι αυτό που ψάχνουν οι γυναίκες σε έναν άντρα? Γιατί επιλέγουν αυτόν το χαρακτήρα που προηγούμενα έθαβαν και έλεγαν «Με τίποτα δε θα μπορούσα να ήμουν με έναν τέτοιο άντρα»?

Όλες οι γυναίκες περνάνε μία φάση της ζωής τους που τις έλκει ένα κακό παιδί. Ξεκινάει από το σχολείο! Τις ελκύει ο μουράτος τύπος που τις παρατάει όταν βρίσκεται κάτι καλύτερο και φυσικά έχει «περάσει» όλα τα θηλυκά όλων των τάξεων του γυμνασίου ή του Λυκείου.

Μετά έρχεται ο τύπος με τη Porche που από τη πρώτη γνωριμία λέει «Τι το βασανίζεις αφού θα μου κάτσεις!» και το πιστεύει ότι έτσι θα γίνει. Ο τύπος που είναι τρομερά ανασφαλής, κομπλεξικός και δειλός που θεωρεί ότι θα επιβεβαιωθεί με το να στρέψει τη προσοχή όλων των θηλυκών επάνω του, έτσι ούτως ώστε να είναι ο γαμάω στο φιλικό του κύκλο και όπου εκείνος τέλος πάντων κυκλοφορεί (και δείχνει ότι έχει και αυτοπεποίθηση κιόλας τρομάρα του!) και άλλοι πολλοί!

Αυτό τον τύπο συνήθως τον καψουρεύονται και εξακολουν να τον κυνηγάνε ακόμα και όταν τις έχει φτύσει και έχει πάει στην επόμενη και δε γυρίζει να τους ρίξει ούτε βλέφαρο!

Ισχύει δηλαδή το «οι γυναίκες είναι σαν τα γραμματόσημα, όσο τα φτύνεις τόσο πιο πολύ κολλάνε»!

Τους γίνεται εμμονή και ψάχνουν το λόγο και την αιτία που δεν τα καταφέρανε να τον κρατήσουμε κοντά τους, που δεν τον άλλαξαν, που τις θεώρησε δεδομένες και δε χρειάστηκε κάν να συγχωρέσει τον εαυτό του για ό,τι έκανε .. ούτε κάν να δικαιολογηθεί! Οι γυναίκες ψάχνουν τρόπους να τον ξαναφέρουν κοντά τους και ενώ ξεκατινιάζονται προσπαθούν να σταθούν κυρίες! Προσπαθούν να ανέβουν στα μάτια του και να μειώσουν τη γκόμενα που έχει στο πλάι του γιατί στο κάτω κάτω «τι καλύτερο έχει εκείνη από εμένα?».







Γιατί όμως γίνεται αυτό?



Μήπως ο λόγος είναι πολύ απλός? Μήπως πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι μπορούν να είναι αυτές που θα μετατρέψουν αυτόν τον άγριο τύπο σε τύπο που θα σέρνεται και θα τρέχει από πίσω τους? Σε άλλες, αρέσει να δοκιμάζουν κάτι αν και ξέρουν ότι τους κάνει κακό (όπως ακριβώς συμβαίνει και με το τσιγάρο), γιατί τις ελκύει το άγνωστο, το επικίνδυνο και το απρόβλεπτο? Άλλες, μήπως το κάνουν απλά από απελπισία?. Άλλες το κάνουν για βαθύτερους λόγους που είτε και εκείνες γνωρίζουν και αυτομαστιγώνονται?

Βρέ μπάς και είσαι πολύ καλύτερη από όλες και φοβάται εκείνος να μπλέξει μαζί σου γιατί θα σε ερωτευτεί και θα χαλάσει το image του? Μήπως είσαι πολύ καλύτερή του (και καλύτερη από όλα εκείνα τα θηλυκά που συνανστρέφεται και παίζει) και τρέμει μην και σε ερωτευτεί και χάσει το παιχνίδι? Μήπως απλά δε μπορεί να τα βγάλει πέρα μαζί σου?

Γιατί τα κωλόπαιδα να είναι τόσο μα τόσο γοητευτικά?

www.dailyfucks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: