Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ!

stamatopoulos zaxarias ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ!



Πριν από λίγη ώρα έπεσε και η αυλαία της επίσημης προεκλογικής περιόδου στο Δήμο Συκιωνίων με δυό μεγάλες συγκεντρώσεις των δύο μονομάχων της ερχόμενης Κυριακής, Του Σπύρου Σταματόπουλου και του Χρήστου Ζαχαριά. Η κάθε συγκέντρωση είχε τα δικά της στοιχεία δυναμικής και ενθουσιασμού.

Σαφώς ογκοδέστερη ήταν η συγκέντρωση του Σπύρου Σταματόπουλου που είχε κάνει προφανώς μεγαλύτερη κινητοποίηση από την ενδοχώρα του Δήμου. ενώ ο Χρήστος Ζαχαριάς στην επίσης πολύ ικανοοποιητική συγκέντρωσή του φαίνεται πως βασίστηκε στον κόσμο του Κιάτου χωρίς κινητοποίηση κόσμου των ορεινών Δήμων Φενεού και Στυμφαλίας.

Και οι δύο ανέπτυξαν τα δικά τους επιχειρήματα γιατί πρέπει να τους εμπιστευτεί ο λαός του νέου διευρυμένου δήμου Σικυωνίων και έκαναν αναφορές στο πρόγραμμά τους. Οι αποκλειστικές φωτογραφίες της sfedona.gr είναι από τις δύο αποψινές συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν την ίδια ώρα σε απόστspyros 1 ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ!spyros 2 ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ!zaxarias 2 ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ!ασzaxarias 1 ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ!η λίγων δεκάδων μέτρων μεταξύ τους

Δεν υπάρχουν σχόλια: