Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Το στενό τζιν έσωσε τον κατηγορούμενο για... βιασμό!

Ο 23χρονος Νίκολας Γκονζάλες ωρυόταν στο δικαστήριο της Αυστραλίας ότι ήρθε σε ερωτική συνεύρεση με μια 24χρονη κοπέλα με τη θέληση της ιδίας, παρά το ότι εκείνη υποστήριζε ότι τη βίασε, σκίζοντάς της το τζίν.


Τελικά ο...

νεαρός αθωώθηκε, μετά από ένσταση των ενόρκων, οι οποίοι ζήτησαν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το πώς κατάφερε ο νεαρός να της βγάλει το παντελόνι αφού ήταν υπερβολικά στενό.

Όπως ανέφερε ένας ένορκος "Αμφιβάλλω κατά πόσο θα μπορούσε να τη γδύσει χωρίς την συναίνεσή της".

Ο Νίκολας ανέφερε στο δικαστήριο του Σύδνεϋ ότι γνώρισε το θύμα τον Απρίλιο του 2008 πριν τη καλέσει να ακούσουν μουσική στο σπίτι του. Μάλιστα αναφέρει ότι εκείνη του πρότεινε να πάνε στο δωμάτιό του, όπου τον έγδυσε και τον… καβάλησε όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο η συνήγορος υπεράσπιση της κοπέλας, δήλωσε ότι... δεν ήταν και τόσο δύσκολο να της βγάλει τα ρούχα καθώς ζυγίζει μόλις 42 κιλά και είναι μικροκαμωμένη.

Ο δικαστής δεν φαίνεται να συμφώνησε και έκρινε αθώο τον 24χρονο νεαρό, ενώ η υπεύθυνη του ιδρύματος κατά της σεξουαλικής κακοποίησης Βερόνικα Γουένσινγκ είπε ότι δεν πρέπει να κρίνουμε τέτοιες σοβαρές περιπτώσεις από τα ρούχα του θύματος.

"Όλα τα ρούχα μπορούν να αφαιρεθούν με τη βία", είπε.

Δεν είναι ωστόσο η πρώτη φορά που κρίνεται κάποιος αθώος για βιασμό λόγω των στενών και skinny τζιν.

Τόσο στη Σεούλ όσο και στην Ιταλία έχουν συμβεί ανάλογα περιστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: