Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Περάστε καλά χωρίς να ξοδευτείτε

http://www.newsbeast.gr/files/temp/1B8B17C21DA83650AC761107E257DDA3.jpg Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να περάσετε καλά. Πάρτε την αγαπημένη σας παρέα και οργανώστε το απόγευμα της Κυριακής...




Δωρεάν ξεναγήσεις σε Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία μπορείτε να έχετε την Κυριακή. Συγκεκριμένα, μπορείτε να πάτε 1.) στο Αρχαιολογικό Μουσείο για τη Συλλογή Χάλκινων. Σημείο Συγκέντρωσης: Είσοδος του Μουσείου επί της οδού Πατησίων, ώρα: 10.30 π.μ.και 2). στον Κεραμεικό. Σημείο Συγκέντρωσης: Είσοδος Ερμού 148, ώρα: 10.30 π.μ.



Επίσης, 5-7 λειτουργεί το Εργαστήριο μουσικού αυτοσχεδιασμού. Στόχος των εργαστηρίων είναι ο αυτοσχεδισμός ως συλλογική προσπάθεια, και η συνεχής διερεύνηση ηχητικών δομών και σχέσεων. Τα εργαστήρια δεν αποσκοπούν στη δημιουργία κομματιών ή συγκροτήματος, ούτε θεωρούνται πρόβες για κάποια συναυλία. Αν και μέσα από τη διαδικασία των εργαστηρίων είναι αυτονόητο (έως και επιθυμητό), ότι θα προκύψουν συνεργασίες ή / και projects μεταξύ μεμονωμένων μελών, τα ίδια τα εργαστήρια έχουν καθαρά διερευνητικό χαρακτήρα. Κάθε είδους ηχητική πηγή (ακουστική, ηλεκτρική, ηλεκτρονική) είναι ευπρόσδεκτη. Ευπρόσδεκτοι, εκτός απο μουσικούς, είναι και όσοι δεν έχουν μουσική εμπειρία. Το εργαστήρι είναι ανοιχτό σε όλους και δωρεάν. Οι συμμετέχοντες φέρνουν ό,τι θέλουν να παίξουν, και ό,τι χρειάζεται για ν’ακουστεί το οργανό τους (ενισχυτή / ηχείο / καλώδια / πολύμπριζα…). Ο δανεισμός και η ανταλλαγή οργάνων μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων, αλλά δεν είναι αυτονόητα. Αν κάποιος δεν φέρει όργανο, αυτό σημαίνει ότι προτίθεται να φτιάξει ήχους χωρίς όργανο. Οι συναντήσεις δεν έχουν τη λογική του jamming, ούτε αυτή του μαθήματος, απλά παίρνουν τη μορφή διερευνητικού παιξίματος με ορισμένους περιορισμούς. Στη Knot Gallery. Mιχαλακοπούλου 206, Αμπελόκηποι.



Από τις 23 έως τις 28 Νοεμβρίου 2010, διοργανώνονται εκθέσεις κεραμικής, κατασκευών, φωτογραφίας, γλυπτικής, αφίσας, κοσμήματος, παπιέ-μασέ του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι. Ώρες λειτουργίας: 12.00-21.00.



Τέλος, το Artspot.gr στο πλαίσιο των γενεθλίων του για τον τρίτο χρόνο λειτουργίας του, πραγματοποιεί ένα 4ήμερο event των μελών του, το Art4All Festival. Στο Art Cafe Nouvelle Decadence, Εμμ. Μπενάκη 87, Εξάρχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: