Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Η βασίλισσα ήταν γυμνή..!

Πλούσιο παρελθόν είχε η μόλις 20 ετών νικήτρια των Καλλιστείων Μπύρας, η οποία γνώριζε άπταιστα Ιταλικά, καθώς είχε εργαστεί στην Ιταλία ως στριπτιζέζ και ηθοποιός σε ταινίες με υπόθεση. Της αφαιρέθηκε ο τίτλος της

Άκυρος θεωρείται ο φετινός διαγωνισμός Mις Καλλιστεία Μπύρας καθώς οι διοργανωτές ανακάλυψαν ότι η νικήτρια είναι πρώην πορνοστάρ.

Ο διαγωνισμός έγινε στην πόλη Σάαζ της Τσεχίας και νικήτρια αναδείχτηκε, σχεδόν ομόφωνα από την επιτροπή και την ψήφο του κοινού, η 20χρονη Τζάνα Καντεράσκοβα.

Το αμαρτωλό όμως παρελθόν της χυμώδους Τζάνα, η οποία... μετά τη νίκη της αναγκάστηκε να ομολογήσει, της στέρησε τη νίκη και ακύρωσε το διαγωνισμό.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μια τόσο προικισμένη και ξενόγλωσση νεαρή κοπέλα που μιλά άπταιστα αγγλικά, ιταλικά και τσέχικα ήταν στο παρελθόν πορνοστάρ.

Όταν την είχαν ρωτήσει οι κριτές που έμαθε τόσο καλά την ιταλική γλώσσα ανέφερε ότι "Ξοδεύω πολύ χρόνο στην Ιταλία" ξεχνώντας να αναφέρει ότι δούλευε εκεί ως στριπτιζέζ και ότι είχε συμμετάσχει σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Ο Πέτρ Σίματσεκ, ένας από τους διοργανωτές των καλλιστείων δήλωσε "Ο διαγωνισμός ακυρώθηκε καθώς απαγορεύεται ρητά στους συμμετέχοντες να έχουν συμμετάσχει σε οποιαδήποτε είδους εργασία που σχετίζεται με το σεξ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: