Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Αεροψεκασμοί - Κάποτε θα μας έλεγαν γραφικούς...

Απο το πρωί ψεκάζουν πάνω απο τη Ρόδο, χωρίς διάλειμα.... για μια ακόμα φορά. Ξημέρωσε η μέρα με έναν ουρανό γαλανό, χαρά Θεού. Αλλά οι γνωστές ουρές στο φόντο έιχαν ξεκινήσει το δικό τους έργο. Σε μια ώρα ο ουρανός ήταν πια ριγέ, και...

συνέχιζαν και συνεχίζουν και τώρα που γράφω.Kάθε μέρα η ίδια ιστορία, το ίδιο πράγμα. Παντού στην Ελλάδα υπάρχουν μαρτυρίες για αυτούς τους ψεκασμούς. Αλλά και παντού στον πλανήτη. Ευτυχώς σταματούν κάνα 2μηνο τα καλοκαίρια.....





Ακόμα και τις νύχτες, αν έχει φεγγάρι, μπορείς να δεις καθαρά τα αεροπλάνα με τις ουρές που δεν σβήνουν στον ουρανό αλλά απλώνουν σε μια αραιή νέφωση..... και τα πρωινά αυτή η νέφωση κάνει τον ουρανό να παίρνει ένα γαλακτώδες χρώμα και το φως του ήλιου να είναι αχνό.....Σηκώνεις με άνεση το βλέμμα στον ήλιο χωρίς να τυφλώνεσαι.







Αν δεν είχε βγεί να μιλήσει ο Κος. Νίκος Κατσαρός ( πρόεδρος χημικών Ελλάδος, επιστ/κός συνεργάτης Δημοκριτος Αθήνα και πρώην πρόεδρος ΕΦΕΤ) ο οποίος ήταν καθηγητής μου στο πανεπιστήμιο, θα ήμουν ακόμα δύσπιστη για την αλήθεια της φρίκης που καθημερινά εξελίσσεται πάνω απο τα κεφάλια μας.





Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ακόμα απληροφόρητοι για το φαινόμενο. Πιστεύουν πως είναι απλώς οι ουρές που αφήνουν τα αεροπλάνα πίσω τους. Αν τους θυμίσεις πως αυτές οι φυσικές ουρές των αεροπλάνων κανονικά σβήνουν μετά απο 1-2 λεπτά, τότε κοντοστέκονται για λίγο, συμφωνούν αλλά και πάλι το δικαιολογούν στο κεφάλι τους και σου λένε... "θα είναι φαίνεται οι συνθήκες σήμερα τέτοιες στην ατμόσφαιρα που δεν διαλύονται οι ουρές".





¨Ετσι συνεχίζεται το μεγαλύτερο παγκόσμιο πείραμα πάνω απο τα κεφάλια μας χωρίς καμία αντίδραση απο τον κόσμο. Τον κόσμο που φαίνεται να είναι πολύ αγχωμένος και δεν έχει χρόνο να σηκώσει το βλέμμα στον ουρανό, και που δεν αντέχει την αλήθεια που είναι σκληρή και κυνική. Οτι δηλ, είμαστε όλοι αναλώσιμοι για κάποιους λίγους που την έχουν δει θεοί λατρέυοντας ποιος ξέρει ποιον θεό!





Αλισάχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: