Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ξαναγίνονται παρθένες για να... παντρευτούν..!!

Εκατοντάδες γυναίκες από αραβικές χώρες συνωστίζονται σε κλινική στο Παρίσι προκειμένου να

προχωρήσουν σε μια επέμβαση που όχι μόνο θα αλλάξει, αλλά ίσως και θα σώσει τη ζωή τους. Η επέμβαση για την αποκατάσταση του παρθενικού υμένα είναι μια διαδικασία που δεν έχει πολλούς κινδύνους και το κόστος της είναι στα 2000 ευρώ.

Στις αραβικές χώρες οι πίεση που δέχονται οι γυναίκες για να διατηρήσουν την αγνότητά τους είναι τόσο μεγάλη, που δεν είναι λίγα τα...



περιστατικά αυτοκτονιών. Ο διευθυντής της κλινικής που βρίσκεται στο Παρίσι είναι από τους λίγους γιατρούς αραβικής καταγωγής που κάνει τέτοιου είδους επεμβάσεις και αποκαλύπτει ότι η μέση ηλικία των γυναικών που επιθυμούν να προχωρήσουν σε μια τέτοια επέμβαση είναι τα 25 χρόνια, ενώ ανήκουν σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Πολλές από τις γυναίκες που τον επισκέπτονται χρειάζεται να κάνουν την επέμβαση προκειμένου να μπορέσουν να παντρευτούν. Εκτός από την επέμβαση υπάρχουν και μη χειρουργικά υποκατάστατα για την αποκατάσταση του παρθενικού υμένα. Σε μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα, μια γυναίκα μπορεί να βρει τεχνητό παρθενικό υμένα για μόλις 23 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: