Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Νέα περιπέτεια για 4 αγγελούδια

Νέα τροπή πήρε η υπόθεση με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά στο Μενίδι, που βίωσαν τη σκληρή όψη της ζωής στα χέρια του πατέρα τους.Νέα περιπέτεια για 4 αγγελούδια

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στη zougla.gr η μητέρα των παιδιών, Μαργαρίτα Αποστόλη, τα παιδιά, ένα 11χρονο κοριτσάκι, δύο αγοράκια ηλικίας 9 και 5 ετών και ένα βρέφος 5 μηνών, ήταν σήμερα προγραμματισμένο να μεταφερθούν σε ίδρυμα μετά από εισαγγελική εντολή.

Για το λόγο αυτό ήταν προγραμματισμένο να πάει σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο Παίδων, στο οποίο φιλοξενούνται από τις 8 Αυγούστου τα τέσσερα παιδιά, κλιμάκια από την Ασφάλεια Ανηλίκων για να μεταφέρει τα παιδιά στο ίδρυμα.

Σύμφωνα, όμως, με την καταγγελία της κας Αποστόλη, ο πατέρας των παιδιών πήγε στο νοσοκομείο και πήρε τα παιδιά πριν από τους αστυνομικούς.

Η κα Αποστολή ανέφερε, επίσης, ότι ο πατέρας των παιδιών τηλεφώνησε στη συνέχεια στο νοσοκομείο και ισχυρίστηκε ότι τα παιδιά δεν θέλουν να δουν τη μητέρα τους και γι’ αυτό δεν μπορεί να τα παραδώσει.

Η μητέρα των παιδιών προσανατολίζεται μετά από αυτές τις εξελίξεις, να υποβάλει μήνυση σε βάρος του πρώην συζύγου της για αρπαγή ανηλίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: