Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΑΝΗΛΙΚΟ


Share Έναν ανήλικο ομοεθνή τους που αναζητείται ακόμη, απήγαγαν δύο Πακιστανοί 16 και 17 ετών, για να ζητήσουν λύτρα από τους συγγενείς του στην Κρήτη. Συνελήφθησαν και ανακρίνονται για να εντοπιστεί το θύμα της απαγωγής



0 σχόλια
Σχολιάστε



Δημοσιεύτηκε: Οκτώβριος 06 2010 17:36 Ενημερώθηκε: Οκτώβριος 06 2010 17:36





Yπόθεση απαγωγής με πρωταγωνιστές ανηλίκους εκτυλίχθηκε πριν μερικές ημέρες στην Κρήτη. Ως δράστες συνελήφθησαν στην περιοχη του Γεροποτάμου δύο Πακιστανοί ηλικίας 16 και 17 ετών, οι οποίοι φέρονται να απήγαγαν ανήλικο ομοεθνή τους απαιτώντας από συγγενικό του πρόσωπο χρήματα για να τον απελευθερώσουν.



Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι δύο δράστες απαιτούσαν 6.500 ευρώ από 31χρονο συγγενή του ανήλικου απαχθέντα για να τον απελευθερώσουν.



Τελικά, ο 16χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη την ίδια ημέρα της αρπαγής και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και στην συνέχεια στον ανακριτή Ρεθύμνου, ο οποίος διέταξε την προσωρινή του κράτηση, εκδίδοντας παράλληλα σχετικό ένταλμα σύλληψης για τον 17χρονο συνεργό του .



Ο 17χρονος απαγωγέας συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης και θα οδηγηθεί την Παρασκευή στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου. Ωστόσο, το θρίλερ συνεχίζεται καθώς σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του ανήλικου απαχθέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: