Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Γέμισε η Βρετανία Pornstars

.. Λόγω των απολύσεων !


Στη βιομηχανία του σεξ στρέφονται πολλές κοπέλες στη Βρετανία, λόγω των περικοπών και των απολύσεων. Δύο νεαρές γυναίκες εξιστορούν πώς το αποφάσισαν και δηλώνουν ότι ο μισθός εξαφάνισε την...

ντροπή.



Η κρίση χτύπησε και τη Βρετανία με αποτέλεσμα ολοένα και περισσότερα κορίτσια να στρέφονται στη βιομηχανία του σεξ για να βρουν κάποια θέση απασχόλησης αφού είναι ο μοναδικός κλάδος που παραμένει αλώβητος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη Βρετανική υπηρεσία τηλεφωνικού καταλόγου, σημειώθηκε σημαντική αύξηση στη ζήτηση για sex shops, στριπ κλάμπ και τους επαγγελματίες συνοδούς με τους Βρετανούς να έχουν σπαταλήσει 4.2 δις λίρες στη βιομηχανία του σεξ.

Έτσι, δύο Βρετανίδες βλέποντας ότι ο χώρος του σεξ έχει μέλλον αποφάσισαν να επαναπροσδιορίσουν τους στόχους τους και να αλλάξουν επάγγελμα.

Η 25χρονη Έμα, προ κρίσης, δούλευε σαν ρεσεψιονίστ για μια εταιρεία, και όταν ήρθαν οι περικοπές και η μείωση του μισθού της αποφάσισε να γίνει στριπτιζέζ.

"Πολλές φορές δεν είχα ούτε τα προς το ζην. Αναγκαζόμουν να δανειστώ για να πληρώσω το ενοίκιο. Είχα φτάσει στον πάτο" δήλωσε και πρόσθεσε πως ξεκίνησε τη δουλειά μέσω μια φίλης της που ήταν ήδη στριπτιζέζ και έβγαζε 2.000 με 3000 λίρες τη βδομάδα.

Αν και στην αρχή παραδέχτηκε ότι ντρεπόταν αρκετά, ωστόσο όταν είδε το πρώτο της μισθό ξεπέρασε κάθε ενδοιασμό.

"Δεν θα μπορούσα να είχα καλύτερη δουλειά", λέει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, άλλη μια κοπέλα, η 28χρονη Σάμι βρήκε το αντίδοτο της κρίσης σε ροζ γραμμή τηλεοπτικού καναλιού. Όταν απολύθηκε από τη τράπεζα που δούλευε, έμαθε πως ζητάνε κοπέλες με... ανθηρό λεξιλόγιο και είπε να δοκιμάσει.

Μάλιστα πήρε και την έγκριση τόσο από τον πατέρα της όσο και από τον σύντροφό της και τώρα βγάζει 200 λίρες τη βραδιά.

"Στην αρχή ξεκίνησα να μιλάω μόνο σε... ξαναμμένους τηλεθεατές οι οποίοι δεν με έβλεπαν αλλά στη συνέχεια επειδή τα χρήματα ήταν πιο πολλά (340 λίρες τη βραδιά) αποφάσισα να εμφανιστώ μπροστά από τις κάμερες και να κάνω ότι θέλουν οι τηλεθεατές", δήλωσε η ίδια, προσθέτοντας ότι "εάν κάποιος τηλεθεατής ζητήσει να δει το στήθος μου του το δείχνω αμέσως. Ωστόσο, εάν αισθανθώ άβολα αν πάσα στιγμή ο εργοδότης μου με υποστηρίζει στο να μην το κάνω".

Εμείς τι να πούμε; Συγχαρητήρια στον μπαμπά και στον σύντροφο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: