Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Gay παπάδες έτοιμοι να φιληθούν «κολάζουν»!

Επί ποδός πολέμου για ένα... παγωτό βρίσκεται ξανά η Ιταλία, καθώς γνωστή εταιρεία «ξαναχτύπησε» και διαφημίζει τα προϊόντα της με δύο παπάδες έτοιμους να φιληθούν!




Η νέα διαφημιστική καταχώρηση της «Antonio Federici» απεικονίζει έναν.... ιερέα να κρατά το παγωτό της και να ετοιμάζεται να φιλήσει στον στόμα έναν άλλο που κρατά κουτάλι! Μότο της; «Πιστεύουμε στη σιαλόρροια»!



Η επίμαχη διαφήμιση δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Look» και η αρμόδια Αρχή (ASA) επέβαλε ήδη την απαγόρευσή της.



Αμέσως προκλήθηκε σάλος, με την ASAνα επισημαίνει πως «η απεικόνιση των δυο ιερέων σε μια άσεμνη στάση μπορεί να εκληφθεί ως εμπαιγμός για τις ιδέες της Ρωμαιοκαθολική εκκλησίας».



Από την πλευρά της, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η διαφήμιση με τους gayπαπάδες δεν κοροϊδεύει τον καθολικισμό, αλλά «αντανακλά τα μεγάλα προβλήματα που θεωρεί ότι επηρέασαν την Καθολική Εκκλησία».



Τον προηγούμενο μήνα, η «Antonio Federici» είχε προκαλέσει θύελλα με διαφημίσεις που απεικόνιζαν μία καλόγρια σε ερωτικό ενσταντανέ με ημίγυμνο ιερέα μέσα σε εκκλησία, αλλά και μία έγκυο καλόγρια να τρώει παγωτό μέσα σε ναό! Φυσικά και οι δύο απαγορεύτηκαν.



Ο ιδρυτής της, πάντως, έσπευσε τότε να δηλώσει: «είμαι καθολικός αλλά δεν θα σταματήσω να αμφισβητώ την εκκλησία και κάποιους θεσμούς της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: