Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης η Ειρήνη Μερκούρη

Τον τελευταίο καιρό απασχόλησε αρκετά τα media όχι τόσο για τη νέα της δουλειά αλλά για την απόφαση της ή μη να προβεί σε πλαστική επέμβαση. Τι κουβέντες κάναμε τότε...


τι σχόλια...πόσος χρόνος αναλώθηκε για το τεράστιο αυτό θέμα...Τι να πω.





Νέα τηλεοπτικά ήθη...νέες τηλεοπτικές συνήθειες. Μεταξύ μας το θέμα της πλαστικής δε με ενδιέφερε ποτέ. Απλώς ήμουν υποχρεωμένος να το ακολουθήσω όπως όλοι. Όσο για την σημαντικότητα του θέματος; Θεωρώ πώς είναι χαζό ν΄ ασχολούμαστε. Αυτό δεν ισχύει για την μήνυση που κατέθεσε η νεαρή τραγουδίστρια για σεξουαλική παρενόχληση. Αυτό είναι όντως μεγάλο θέμα.





Και μάλιστα να κινείται κατά ενός επιχειρηματία και ενός μουσικού. Δε γνωρίζω αν η Μερκούρη παρενοχλήθηκε. Δε γνωρίζω αν πρόκειται για κάποιας μορφής εκδίκηση ή μια κόντρα που καταλήγει έτσι τόσο άσχημα στα δικαστήρια.





Αυτό που γνωρίζω είναι πώς τέτοιες συμπεριφορές ασκούνται από κάποιους και καλά ισχυρούς πολλά χρόνια τώρα. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό οι συμπεριφορές αυτές έχουν αυξηθεί. Και αυτό διότι πολλές γυναίκες μπροστά στον φόβο να χάσουν την δουλειά τους δέχονται "ανήθικες προτάσεις" και υποκύπτουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: