Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Σέξι δασκάλα…και όποιος αντέξει!!

Το καθολικό γυμνάσιο του Σαν Κάρλο στο Μιλάνο φημιζόταν για τις αυστηρές αρχές του.






Η φήμη του όμως κλονίστηκε όταν πάτησε το πόδι της μια σέξι δασκάλα.





Η 28χρονη Ileana Tacconelli έχει τρία πτυχία και...

φυσικά είχε όλα τα προσόντα για να προσληφθεί στο εν λόγω σχολείο.





Και όλα στην αρχή πήγαιναν καλά μέχρι που...

οι αποκαλύψεις για το ροζ παρελθόν ήρθαν στην επιφάνεια.





Στην αρχή της σχολικής χρονιάς ο Πατέρας Aldo Geranzani, διευθυντής του σχολείου έκανε πως δεν άκουγε τα μουρμουρητά των μαμάδων των μαθητών, αποδίδοντας τα στη ζήλια που ένιωθαν μπροστά στη σκανδαλώδη ομορφιά της δασκάλας.





Η Ileana Tacconelli στα 18 της χρόνια, πριν διαβεί το κατώφλι της παιδαγωγικής Ακαδημίας του Μιλάνο πήρε μέρος σε δύο διαγωνισμούς ομορφιάς, μετά έκανε προκλητικές φωτογραφήσεις και το κερασάκι στην τούρτα μπήκε όταν συμμετείχε σε κωμική σειρά με τα απολύτως απαραίτητα.





Το κακό για την όμορφη εκπαιδευτικό είναι ότι φωτογραφίες της με εσώρουχα, όπως και λεπτομέρειες για το θέμα της είχαν δημοσιευτεί σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας που ανήκει στην οικογένεια Μπερλουσκόνι.





Όλα αυτά έφτασαν στα αυτιά και κυρίως στα μάτια των συντηρητικών γονέων οι οποίοι ζήτησαν την απομάκρυνση της δασκάλας γιατί με τη σκανδαλώδη ομορφιά της προκαλούσε κυρίως τα αγόρια. Μάλιστα γονείς πήραν τα παιδιά τους από το σχολείο.





Πάντως ο διευθυντής του σχολείου παρείχε πλήρη κάλυψη στην δασκάλα λέγοντας πως έχει τρία πτυχία, είναι άριστη στη δουλειά της και δεν προκαλεί με την εμφάνισή της τους μαθητές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: