Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Όλα καλά στον Ολυμπιακό

Όλα καλά στον ΟλυμπιακόΕυχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας Μαρινάκης και Βαλβέρδε


Την απόλυτη ικανοποίησή του από τις συνθήκες που έχει συναντήσει σ' αυτή τη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Ερνέστιο Βαλβέρδε στη συνάντηση, που είχε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη. Στο περιθώριο του φιλικού της ανδρικής ομάδας με... την αντίστοιχη των Νέων, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Βάσκος προπονητής των «ερυθρόλευκων» δεν έκρυψε την ευχαρίστησή του για όλα όσα συμβαίνουν στους «ερυθρόλευκους».

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ρώτησε τον Βάσκο τεχνικό του Ολυμπιακού εάν χρειάζεται κάτι με τον 46χρονο προπονητή να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες δουλειάς, που έχει συναντήσει σ' αυτή τη δεύτερη θητεία του στην πειραίκή ομάδα, όπως επίσης και από την συμπαράσταση, που δείχνει ο κόσμος.

Από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος της πειραϊκής ΠΑΕ δεν παρέλειψε να εκφράσει την απόλυτη ικανοποίησή του για την γενικότερη αγωνιστική εικόνα, που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός σε αυτές τις πέντε πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος, όσο και από το γεγονός ότι βρίσκεται μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας.

«Κρατούν» το πάθος

Όσον αφορά το θέμα των αψιμαχιών που προέκυψε από το φιλικό της ανδρικής ομάδας με τη αντίστοιχη των Νέων και τις μικροσυμπλοκές Μοντεστό – Βάντερσον και Ιμπαγάσα – Λεάντρο, στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι δεν έγινε κάτι το σοβαρό και ότι ήταν μία στιγμή έντασης από αυτές, που συμβαίνουν σε καθημερινή βάση. Γενικότερα υπάρχει διάθεση να υποβαθμιστεί το θέμα, ενώ στα κλιμάκια της ΠΑΕ άρεσε αρκετά το γεγονός ότι υπήρχε πάθος και καλώς εννοούμενος ποδοσφαιρικός «τσαμπουκάς» από όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: