Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ -ΠΑΤΡΩΝ


Share Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις θα έχουμε την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στη Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών, στην περιοχή του Ξυλόκαστρου, λόγω εργασιών κατεδάφισης γέφυρας. Έκκληση στους οδηγούς να είναι προσεκτικοί








Μίκα Κοντορούση



Δημοσιεύτηκε: Οκτώβριος 05 2010 10:07 Ενημερώθηκε: Οκτώβριος 05 2010 10:07





Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αναμένονται στην Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, ενώ για όσου οδηγούς χρησιμοποιούν το εν λόγω οδικό δίκτυο για τις μετακινήσεις του, το υπουργείο Υποδομών αναφέρει ότι από τις 15:00 έως τις 06:00 το πρωί της επομένης μέρας θα πραγματοποιούνται εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας "Άνω Διάβαση Α223", στην περιοχή Καριώτικα του Ξυλοκάστρου.



Οι εργασίες θα διαρκέσουν και θα γίνουν εκτεταμένες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις, με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας στη Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών, στην περιοχή του Ξυλοκάστρου, μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Ξυλοκάστρου και Δερβενίου.



Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία προς Κόρινθο θα εκτρέπεται από τον ανισόπεδο κόμβο Ξυλοκάστρου στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών, μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Δερβενίου και η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εκτρέπεται επίσης στην Παλαιά Εθνική Οδό από προσωρινή έξοδο στην περιοχή της Λυγιάς έως τον ανισόπεδο κόμβο Ξυλοκάστρου.



Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, απευθύνεται έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: