Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΣΚΑΝΔΑΛΟ:Κυρία της καλής κοινωνίας ήθελε σληρό σεξ σε ... φέρετρο!

Η περιγραφή αποδίδεται όσο πιο αντικειμενικά γίνεται, ενώ απαλείφονται στοιχεία που θα οδηγούσαν στην ταυτοποίηση των προσώπων ηθελημένα, αν και τα γεγονότα από μόνα τους προκαλούν ενδιαφέρον... Πρόκειται για ένα γνωστό 40χρονο εργένη που μπήκε στον πειρασμό να γνωρίσει ένα άτομο ψαγμένο και με στυλ, μια γυναίκα όλα τα λεφτά, που αφού την πολιόρκησε σαν αληθινό αρσενικό την κατέκτησε. Η γνωριμία εξελισσόταν κανονικά ακολουθώντας την ανιούσα, η κυρία τον κρατούσε σε απόσταση, έβγαιναν για ποτό σε μπαράκια, έκαναν εξορμήσεις στην φύση αλλά σταματούσαν στις πρώτες περιπτύξεις, τα προκαταρτικά και...


...τα καυτά φιλιά. Μετά όλο και κάτι προφασιζόταν λέγοντας ότι για να ολοκληρώσουν την σχέση τους, θα πρέπει να είναι έτοιμοι και οι δύο ψυχοσυναισθηματικά.

Το ζευγάρι έβγαινε, υπήρχε αυτή η αγωνία της κατάκτησης, τα δωράκια, το φλερτ που δημιουργούσε όλο και πιο αυξημένη ερωτική επιθυμία μέχρι που κλείστηκε το πρώτο ερωτικό ραντεβού στο σπίτι της κυρίας για να είναι άνετοι και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και να επιδοθούν σε …αχαλίνωτο σεξ. Και οι δύο ήταν κάτι που το ήθελαν μετά από μια περίοδο απλά προκαταρτικών παιγνιδιών.



Όπως είπε στον σαραντάχρονο η κυρία θα χτυπήσει το κουδούνι του διαμερίσματός της θα ακούσει μια ψαλμωδία που διαρκεί λίγα λεπτά και αμέσως θα σπρώξει την πόρτα που ανοίγει αυτόματα.



Πράγματι πήγε στο σπίτι, πάτησε το κουδούνι άκουσε την ψαλμωδία και μπήκε μέσα. Η κυρία τον περίμενε στην πόρτα με μια διάφανη ρόμπα που όμως είχε ζωγραφισμένο τον ανθρώπινο σκελετό ενώ από κάτω φέγγριζαν τα απόκρυφα σημεία της. Πέρασε μέσα στο σπίτι όπου έκαιγαν λιβάνια, υπήρχαν έντονες μυρωδιές και παντού κεριά. Ο 40χρονος αν και αισθάνθηκε λίγο περίεργα δεν το παρεξήγησε ενώ καταλάβαινε ότι έπεφτε από έκπληξη σε έκπληξη. Η γυναίκα μπήκε στην τουαλέτα για να ετοιμαστεί όπως είπε σε λίγα λεπτά αφού ήθελε να μακιγιαριστεί αναλόγως όπως είπε και ο 40χρονος άρχισε να περιεργάζεται το σαλόνι όπου ακουγόταν πάλι ψαλμωδίες και άλλοι ήχοι όταν από την ανοικτή πόρτα δίπλα της κρεβατοκάμαρας, είδε ότι υπήρχε ένα …φέρετρο.



Κατάλαβε ότι κάτι περίεργο πια παίζεται. Του ήρθε κρύος ιδρώτα και περίεργες σκέψεις πέρασαν από το μυαλό του. Το άτομο με το αγγελικό πρόσωπο που ήθελε, μπορεί να είναι και σατανίστρια ή να έχει και τα πιο περίεργα βίτσια. Έκανε μια προσπάθεια να φύγει. Κατευθύνθηκε στην πόρτα και είδε με έκπληξη ότι ήταν κλειδωμένη. Μαύρα φίδια τον έζωσαν. Άλλο σημείο διαφυγής δεν υπήρχε αφού ήταν και σε όροφο. Με το που βγήκε η «καλή του» βαμμένη έντονα, ζήτησε ευγενικά να του ανοίξει να φύγει. Μάταια τον παρακαλούσε να συνευρεθούν ερωτικά έχοντας την εμπειρία και σε φέρετρο αλλά δεν μπορούσε να τον πείσει και προ του γεγονότος να γίνουν θέαμα και να ακουστούν στα άλλα διαμερίσματα τον άφησε κι έφυγε...



Το φυσά και δεν κρυώνει ο 40χρονος που διηγήθηκε το περιστατικό σε φίλους του. Θα σκέφτεται πλέον πριν πλησιάζει γυναίκα, τι μπορεί να συναντήσει. «Ε. όχι και σε φέρετρο έλεος», έλεγε και ξανάλεγε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: