Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Παρουσιάστρια μήνυσε τον αδερφό γνωστού ηθοποιού.

Δημοσιογράφος κατέθεσε μήνυση στον αδελφό γνωστού ηθοποιού, γιατί την εξαπάτησε πουλώντας της έρωτες. Θύματά του και άλλες νεαρές γυναίκες.




Μήνυση κατέθεσε η γνωστή παρουσιάστρια, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, εξαπατήθηκε από τον αδελφό γνωστού ηθοποιού και ιδιοκτήτη μεταφυσικού κέντρου στην Αθήνα.

Πριν από λίγες μέρες το newsbomb.gr είχε αποκαλύψει την ιστορία που ταλαιπωρεί μήνες τώρα τη γνωστή δημοσιογράφο μετά το χωρισμό της από τον ιδιοκτήτη αυτού του μεταφυσικού κέντρου. Σύμφωνα με την ίδια ο πρώην φίλος της δανείστηκε από αυτήν πολλές χιλιάδες ευρώ, τα οποία δεν της έδωσε ποτέ πίσω.

Στη συνέχεια της ζήτησε να τον βοηθήσει στην αγορά πανάκριβου αυτοκινήτου, το οποίο θα της το ξεπλήρωνε σύντομα όπως της είχε πει, τη στιγμή που ο ίδιος ενοικίαζε δύο πανάκριβα σπίτια στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και στα βόρεια προάστια.

Η παρουσιάστρια που είχε αρχίσει να υποπτεύεται ότι κάτι δεν πάει καλά,του ζητούσε επίμονα τα χρήματά της πίσω. Ο ιδιοκτήτης του μεταφυσικού κέντρου όταν κατάλαβε ότι στενεύουν τα περιθώρια, εξαφανίστηκε από τη ζωή της απειλώντας την να μην τον ενοχλεί.

Μετά από έρευνα που έκανε η ίδια όμως για το παρελθόν του βρέθηκε μπροστά και σε άλλες απατημένες πρώην φιλενάδες του, που κι εκείνες προσπαθούσαν να πάρουν τα χρήματά τους πίσω. Σε όλες μάλιστα από ότι αποδείχθηκε στη συνέχεια έλεγε τα ίδια πράγματα, προέβαλε τις ίδιες δικαιολογίες και πάντα παρουσιαζόταν ως ο ριγμένος αδελφός του διάσημου ηθοποιού, που ο πετυχημένος αδελφός του δεν του έδινε σημασία.

Μετά από επικοινωνία και με τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος φάνηκε να γνωρίζει για το παρελθόν του αδελφού του, η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης . Ο νεαρός άνδρας που έπιανε στα δίχτυα του σαν... ψάρια τις ανυποψίαστες γυναίκες, παρόλο που εμφανιζόταν να μην βγάζει αρκετά χρήματα, εκείνος ζούσε πλουσιοπάροχα κι εκτός από τα σπίτια που διατηρούσε στην Αθήνα έμενε και σε πολυτελή ξενοδοχεία σε Μύκονο και άλλα γνωστά νησιά.

Η δημοσιογράφος είναι αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση μέχρι το τέλος, τώρα μάλιστα που έχει στο πλευρό της και τα άλλα θύματα του πρώην φίλου της. Ο δικηγόρος της Σταυριανάκης Περικλής ερευνά όλο το παρελθόν του νεαρού άνδρα προκειμένου να βρει τα στοιχεία που χρειάζεται για να δικαιωθεί η πελάτισσά του.

Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα που φαίνεται να πληρώνει ακριβά τις απατεωνιές του αδελφού του κάνει προσπάθειες, ώστε να τον συνετίσει και να βρεθεί ένας τρόπος να αποζημιώσει τα κορίτσια , κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο αφού τα ποσά δεν είναι κάθόλου μικρά .

Δεν υπάρχουν σχόλια: