Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Το κορίτσι που είχε συνεχώς λόξυγγα, συνελήφθη για φόνο!

Εγινε παγκοσμίως γνωστή όταν τα ΜΜΕ προβάλανε την σπάνια περίπτωσή της, με τον ασταμάτητο λόξυγγα!


Η 19χρονη σήμερα Τζένιφερ Μι (στη φωτογραφία), συνελήφθη από την αστυνομία του St. Petersburg μαζί με τρία ακόμη νεαρά άτομα με την κατηγορία του φόνου α΄βαθμού! Αν τελικά καταδικαστεί μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και τη θανατική ποινή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Φλόριντα!

Η Τζένιφερ Μέι, σε ηλικά 16 ετών, παρουσίασε έναν ανεξήγητο λόξυγγα ο οποίος δεν σταματούσε ούτε καν στον ύπνο της. Όπως δήλωνε τότε στους δημοσιογράφους: "Είναι εξουθενωτικό. Προσαπθώ να κοιμηθώ αλλά ο λόξυγγας δεν με αφήνει! Πονάει τόσο πολύ που θέλω να βάλω τα κλάμματα".

Οπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ακόμη και η ομιλία της γινόταν με δυσκολία γι αυτό και δήλωνε διατεθειμένη να δοκιμάσει οτιδήποτε μπορούσε να τη βοηθήσει. Η κοπέλα είχε λόξυγγα 50 φορές το λεπτό για περισσότερες από 35 μέρες και οι 12 γιατροί που την είχαν εξετάσει, είχαν κάνει λόγο για "άψογη κατάσταση υγείας"! Οι αιματολογικές εξετάσεις της ήταν άριστες, το διάφραγμά της που δεν παρουσίαζε προβλημα και η φαρμακευτική αγωγή, δεν τη βοηθούσε καθόλου!

Ακόμη και τις "συνταγές της γιαγιάς " είχε δοκιμάσει -κρατώντας την αναπνοή της, τρώγοντας ζάχαρη, πίνοντας νερό- αλλά χωρίς αποτέλεσμα! Κάποια στιγμή ο λόξυγγας είχε σταματήσει από μόνος τους και όπως σχολιάζουν τώρα τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, "η φυλακή θα της κόψει μαχαίρι και το βήχα"!

Στο βίντεο που ακολουθεί μία από τις πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις της Τζένιφερ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: