Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Τέρμα με την απόσυρση των Ι.Χ.

Τέρμα με την απόσυρση των Ι.Χ.Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία αλλά στην περίπτωση της απόσυρσης καινούργιων αυτοκινήτων η Κυβέρνηση φαίνεται πως δίνει το τελειωτικό χτύπημα, αφού πλέον είναι ξεκάθαρο ότι το μέτρο αυτό δεν θα προχωρήσει.




Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν δεκάδες δημοσιεύματα που ήθελαν τους υπεύθυνους από τα αρμόδια Υπουργεία, ιδιαιτέρως αυτό του υπουργείου Οικονομικών, να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να τεθεί σε εφαρμογή το εν λόγω μέτρο.



Σκοπός ήταν να αναθερμανθεί κάπως η αγορά του αυτοκινήτου, η οποία παρουσιάζει πτώση μεγαλύτερη του 60% τους τελευταίους μήνες αλλά και να μπορέσουν να κρατηθούν ζωντανές εκατοντάδες επιχειρήσεις που απασχολούν περισσότερους από 90.000 εργαζομένους.



Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, το πολυσυζητημένο μέτρο που κράτησε και πολλούς υποψήφιους αγοραστές stand by, δεν θα προχωρήσει. Από την πλευρά των εισαγωγέων αντιπροσώπων αυτοκινήτων παρουσιάστηκαν πολλές λύσεις προκειμένου να προχωρήσει το μέτρο αλλά τα ρολά ήταν κατεβασμένα από την αντίθετη πλευρά.



Οι αρμόδιοι φορείς έκριναν ότι η απόσυρση δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστεί το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, που υπάρχουν εκατοντάδες δεκάδες προβλήματα, ενώ όπως δήλωσαν ηγετικά στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, «δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο» επισημαίνοντας ότι «την ιδέα της απόσυρσης την διακινούσαν μέσω του Τύπου μόνο οι αυτοκινητιστές».





Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Τέρμα με την απόσυρση των Ι.Χ. http://24wro.blogspot.com/2010/10/blog-post_1194.html#ixzz11pu3c3fN

Δεν υπάρχουν σχόλια: