Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Amor y sexoΥγιεινή πριν και μετά το σεξ

Amor y sexoΥγιεινή πριν και μετά το σεξ


Σχόλιο για το άρθρο! θέματα προσωπική υγιεινή
φύλο
φύλο Η καλή υγιεινή είναι πολύ σημαντικό όταν έχουν σεξουαλικές σχέσεις με έναν συνεργάτη. Και οι άνδρες και οι γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ότι τον καθαρισμό του κόλπου ή τα γεννητικά όργανα σε μια συστηματική και τακτική είναι πολύ σημαντική. Πριν την εκτέλεση της σεξουαλικής πράξης θα πρέπει να υπάρχει μια οικεία καθαρισμό. Σε κάθε περίπτωση, η πρακτική αυτή δεν θα απαιτηθεί δεδομένου ότι Μερικοί άνθρωποι προτιμούν τη στενή μυρωδιά πριν το σαπούνι έχει χρησιμοποιηθεί για την υγιεινή. Έτσι, θα πρέπει να διεξαγάγει συζητήσεις με το ζευγάρι και να χτυπήσει καλά στη μέθοδο που θα ακολουθήσει.



Πριν από το φύλο είναι επίσης σημαντικό καθαρίστε την περιοχή του πρωκτούΈξω από την περιοχή των γεννητικών οργάνων, καθώς και τα χέρια και τα δόντια, όπως στο πλαίσιο της προκαταρκτικής παιχνίδια που έρχονται σε επαφή με τα γεννητικά όργανα.




 Higiene intima antes y despues del acto sexual

Υγιεινή μετά το σεξ



Μόλις έφτασε συνουσία δεν κρίνεται αναγκαία για την εκ νέου καθαρισμό απόκρυφα μέρη σας. Οι σεξουαλικοί θεραπευτές συχνά συνιστούν ότι τα ζευγάρια περνούν τις συνέπειες της σεξουαλικής πράξης διαμονή σε αγκαλιάζει κρεβάτι και χαϊδεύει πριν από μία από τις δύο εξαφανίζεται προς το νεροχύτη.



Όντας χωρίς πλύσιμο δεν είναι παράλογη, διότι σπέρμα είναι στείρα και κάθε γυναίκα μπορεί να περάσετε μία ολόκληρη νύχτα με την ουσία αυτή στο αιδοίο ή τους γλουτούς. Ο άνθρωπος, εν τω μεταξύ, μπορείτε να είστε ήσυχοι γιατί βακτήρια από τον κόλπο δεν βλάπτουν το αρσενικό. Η προσωπική υγιεινή είναι απαραίτητη σε περιπτώσεις μυκητιασικής ή ευαίσθητο δέρμα, ή εάν ο γιατρός συστήνει, αλλά σε γενικές γραμμές μπορείτε να περάσετε μια νύχτα χωρίς την ανάγκη για στενή καθαρισμό μετά το σεξ.



Μια περίπτωση που δημιούργησαν περισσότερα ερωτήματα είναι η συνουσία κατά τη διάρκεια της εμμηνόρροια. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος μόλυνσης, αν τυχόν δύο άνθρωποι έχουν AIDS, αλλά είναι προτιμότερο να καθαρίσει γρήγορα μετά το γεγονός, γιατί το αίμα είναι ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την ανάπτυξη των μικροβίων.

Έλενα Moreno

Δεν υπάρχουν σχόλια: