Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Κοριτσάκι 14 χρόνων συνελήφθη με χασίς!

Απίστευτο κι όμως αληθινό και μάλιστα… Κρητικό!


Ένα άγουρο κοριτσάκι μόλις 14 χρόνων συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών στο Ηράκλειο της Κρήτης, μαζί με έναν κατά πολύ μεγαλύτερό της άντρα! Χρειάστηκε δε να τους καταδιώξουν περιπολικά για να τους συλλάβουν!



Η 14χρονη μαθήτρια ήταν επιβάτης στην μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 37χρονος, ο οποίος πάτησε γκάζι όταν έπεσε σε μπλόκο και οι άνδρες της Αστυνομίας τους έκαναν σήμα να σταματήσουν σε έλεγχο. Ακολούθησε καταδίωξη με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί η μηχανή και να συλληφθούν οι δύο επιβάτες, πάνω στους οποίους βρέθηκαν 110 γραμμάρια χασίς! Μετά την σύλληψη της ανήλικης, συνελήφθη και η μητέρα της με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας.
*** Όλα… μπόλικα τα είχε ένας 41χρονος Έλληνας που συνελήφθη στο σπίτι του στην Άψαλο Πέλλας! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Έδεσσας που τον παρακολουθούσαν, κατέσχεσαν στην κατοικία του ένα κιλό και 170 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και 1.030 σπόρους κάνναβης. Ήταν τα προϊόντα που είχε τρυγήσει από τα συνολικά 33 χασισόδεντρα που καλλιεργούσε στην αυλή του!
*** Η σύλληψη δύο νεαρών στο Κιλκίς με 39,6 γραμμάρια ακατέργαστου χασίς, οδήγησε τους αστυνομικούς στον προμηθευτή τους που εντοπίστηκε στο σπίτι του. Εκεί, κατασχέθηκαν τρία κιλά και 791 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας και 1.925 ευρώ που προέρχονταν από την διακίνηση ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: